SOS

KarinDi

New member
SOS

כמו שכבר סיפרתי, ביום שבת אמא שלי חוגגת יומולדת עם כל החברים והמשפחה המורחבת. רצינו לארגן משהו קטן מהילדים, אבל אנחנו די אובדי עצות. - קליפ או מצגת- כל החברות שלה כבר עשו באירועים שלהם - שיר- עשינו בחתונה של אח שלי (כל האורחים היו בחתונה) - חשבנו לעשות על כל שולחן דף טריוויה, אבל היא עשתה לי משהו דומה בחתונה - חשבנו אולי לחלק משהו לאורחים, אבל אין רעיון מה... מדובר בערך ב-70 אישי, האירוע בבית, יש תוכנית לכל הערב, התקציב לא מוגבל, אבל הזמן כן... יש רעיונות?!

KarinDi

New member
שכחתי להגיד

שזו בהחלט יכולה להיות גם איזושהי הפעלה של האורחים, בסגנון של להגיד תכונות שמאפיינות אותה, משפטים אופיינים או משהו כזה...אבל זה לא מסתדר לי לרעיון...

דוריק30

New member
אני מנסה

משהו קיטשי- על כל שולחן יהיה נייר וכל יושבי השולחן יוכלו לכתוב לה דברים. אפשר לרשום מראש משפטים שהם ימשיכו אותם, כמו: הכרתי את (השם של אמא שלך) ב... או אני זוכר שכשהיא היתה ילדה... יכול להיות היתולי ושטותי או רצינ. אח"כ אפשר להכין מזה חוברת. על אותו רעיון לכל אחד יכול להיות פתק קטן שהוא יכתוב משהו- ברכה, יספר עליה משהו ואח"כ לעשות מזה פסיפס ולמסגר. לתת לכל אחד שקית יפה עם עוגיות שהכנתם. ובעוגיות תשימו פתקים עם אמירות או איחול שמח. חשבתי על משפט כמו "60 זה ה-40 החדש" לעשות רשימה עם 60 עובדות שקשורות לאמא שלך, למשפחה, עבודה, תחביבים, זכרונות. ולפזר את המשפטים בבית מה דעתך? הלוואי והייתי יכולה לעשות משהו דומה לאמא שלי. אולי ב 70

KarinDi

New member
רעיונות מעולים.

אני קצת מפחדת שהאירוע יהיה "מעונב" מידי...הכי אהבתי את הרעיון האחרון, של ה-60 עובדות, ונראה לי שאני איישם אותו. השאלה אם אני אצליח לחשוב על מספיק רעיונות. חשבתי על רעיון שממש אהבתי, אבל לא נראה לי שיש לי זמן ליישם- להכין מיני עיתון, שיונח לכל אחד על הצלחת- עם "כתבות", תמונות וחידונים. אם אני אספיק לעבוד על זה היום- אני אלך על זה, אם לא- אני אסתפק בפחות...

אולי...

לעשות בכניסה מעין ספר אורחים ובו כל אורח יכתוב. או, לעשות מעין קולאז' תמונות שלה/ תמונה אחת מוגדלת ולכתוב מסביב ברכות בכניסה. אמממ... אם יהיו לי עוד רעיונות לגבי זה- אכתוב לך. לגבי מתנות לאורחים, יש משהו שנקרא תא צילום שאפשר להביא. בתוכו מצטלמים עם תחפושות והתמונות ניתנות כמזכרת (יכולה לשלוח לך במסר קישורים). אפשר גם לתת לכל אורח קופסת סוכריות קטנה מפח ועל כל קופסה להדביק פתק מעוצב עם "תודה שבאתם, .....". אפשר לעשות עציץ קטן עם ממתקים (או עציץ אמיתי) ולהוסיף שבשבת בכל עציץ. אפשר לחלק בכניסה מניפות ולכתוב עליהן משהו. אפשר לתת מגנט עם ציטוט לכל אורח.

KarinDi

New member
תודה אביטל!

אני מפחדת להפוך את האירוע ליותר מידי בת מצווה/חתונה...התא צילום זה אדיר, אבל לצערי לא נראה לי שיהיה לנו מקום לכזה דבר (האירוע בבית של ההורים שלי). בעיני זה רעיון מעולה לאירועים! אהבתי את הרעיון של מגנטים עם ציטוט, כי אני עושה לה גם מתנה קטנה שקשורה לציטוטים...אני אבדוק אם אני מספיקה ליישם. תודה רבה על הרעיונות המעולים!

g and n

New member
הכנת משחק רביעיות

כל אחד מקבל 4 כרטיסים ועליהם כמו במשחק רביעיות צריך לכתוב משהו מאפיין של אמא שלך ככותרת ( או סתם זיכרונות בקיצור כל מה שעולה ובא) למשל: המאכלים ש-X הכי אוהבת: ואז ב-4 סעיפים לפרט מהם: 1. ספגטי 2. פירה 3. שניצל 4. סטייק בפיתה מכיוון שמדובר במשחק רביעיות צריכים להעתיק את זה 4 פעמים וכל פעם לסמן תשובה אחרת בכרטיס. אני מקווה שהסברתי בצורה מובנת. עשיתי את זה במסיבת רווקות יצא אחלה!

KarinDi

New member
רעיון מגניב!

נראה לי מעולה למסיבת רווקות או לאירוע מצומצם, נראה לי קצת לא מתאים לכל כך הרבה אנשים...לא?! רשמתי לי את הרעיון, לא חסרות לי מסיבות רווקות בתכנון :)

KarinDi

New member
מה שנראה לי שנעשה...

זה להכין מעין "בייבי-עיתון" בגודל של חצי A4, שיונח לכל אחד על הצלחת. עכשיו אני צריכה רעיונות מה לעשות בו... בנתיים חשבתי על טריוויה ועל תפזורת. חשבתי גם כתבה או שיר, אבל אין לי רעיון מה לכתוב... אה, וכמובן שאני צריכה לסיים היום, כדי לתת מחר בבוקר להדפסה....איך הסתבכתי ככה?~

g and n

New member
רעיונות

מהעיתון שאני כותבת עם הילדים, יכול לעזור גם לך: *האי הבודד שלי- מה הייתי לוקח לאי בודד (לכתוב קטגוריות) *הכי הכי- לכתוב קטגוריות למשל: הכי ספר, הכי מצחיק וכו... אם זה רק עיתון לאורחים לקריאה בלבד אז כיתבי על אמא שלך, משפחה וחברים אבל מצד שני את יכולה להשאיר את הקטגוריות פתוחות והם ימלאו את זה... *את יכולה להוסיף תמונות מעווטות של בני משפחה (כמו עין הדג). * כמובן לא לשכוח את דבר העורכת. * מדור בדיחות (אולי קוריוזים משפחתיים)

דוריק30

New member
כדאי להוסיף

מקום בעיתון שהאורחים יוכלו להוסיף איחול לאמא שלך ובסוף תוכלי לצרף את הכל לעיתון שהכנת ולתת לה אותו במתנה את יכולה להוסיף: השלם את המשפט- במידה ויש לה משפטים קבועים שהיא אומרת אמת או שקר- סיפורים שקרו או לא וואו, שיהיה לך בהצלחה באמת אין לך הרבה זמן ספרי מה עשית

KarinDi

New member
תודה תודה תודה

טוב, סיימתי, עוד מעט אני אסע לבית דפוס לראות אם הם יצליחו להדפיס את זה כמו שאני רוצה... מה שעשיתי בסוף: 1. דף שער עם תמונה ומילים מהשיר "בת שישים" של הגבעטרון 2. דף שאלות טריוויה 3. דף עם תפזורת 4. דף "תחומי העניין של דורית" (זו אמא שלי)- שם עשיתי דברים בנושאים שהיא אוהבת- חידון זיהוי ציורים מפורסמים (היא סיימה בשנה שעברה תואר בתולדות האמנות), חידה מתמטית חמודה (בסגנון של "תבחר מספר מ1-10...ובסוף מנחשים איזה מספר בחרת...) וטיפים לתרופות סבתא. הדף הזה בגדול הוא רעיון של אח שלי, הגאון. כל העיתון כולו הוא ממש ממש פצפון. נראה איך יילך בבית דפוס, אני אעלה תמונות אחרי שיהיה גמור. המון תודה על התמיכה ועל הרעיונות, עזרתן לי מלא, בעיקר לא להילחץ...

למעלה