SOS - very worried

golaus

New member
SOS - very worried

Please help me! Up until two weeks ago I was able to express 8oz from both breasts easily. Then I got a nasty cold, and right afterwards I had mastitis. I took antibiotics for the mastitis (this is the second time I get it) and continued feeding him from the hurt breast. But since then I have a significant decrease in my milk supply. I tried every thing I know - drinking a lot, drinking "halav-rav" resting. nursing the baby often, letting him use my breast instead of a pacifier, but still i can't get my milk supply back. this morning i pumped only 4oz. My baby is 6 months old, and I am just starting solids on him. I am very very worried.

kat the bat

New member
תרגום: הצילו - מאוד מוטרדת

בבקשה עזרי לי! עד לפני כשבועיים הייתי מסוגלת לשאוב כ-230 מ"ל משני צדי החזה בקלות. אז חטפתי צינון קשה, ומיד לאחר מכן הייתה לי דלקת בשדיים. לקחתי אנטיביוטיקה בשביל לרפא את הדלקת (זו הפעם השניה שאני סובלת מדלקת בשדיים) והמשכתי להניק את תינוקי מהחזה הכואב. אך מאז חלה אצלי ירידה דרסטית בתפוקת החלב. ניסיתי את כל הפתרונות שאני מכירה - שתיתי המון, לקחתי "חלב רב", מנוחה, הנקה מרובה של התינוק, נתתי לו להשתמש בחזה שלי במקום במוצץ - אבל לא הצלחתי להעלות את תפוקת החלב ולהחזיר אותה לקדמותה. הבוקר הצלחתי לשאוב רק כ-115 מ"ל. התינוק שלי בן 6 חודשים ורק עכשיו אנחנו מתחילים לנסות מוצקים. אני מאוד מאוד דואגת.

justmom

New member
תרגום: לא להיבהל! סטרס פוגע ביעילות

של רפלקס שיחרור החלב שלך. בסוף-השבוע עשי מרתון שאיבות, ואספקת החלב שלך תחזור למצב הקודם.

למעלה