SOS

bershadsky

New member
SOS ../images/Emo53.gif

היום מלאו לבתי 3 ימים, תודה מראש על המזלטי"ם. כמובן שהיא הכי יפה, מדהימה וכל השאר אבל... היא יונקת בלי הפסקה ולאשתי היקרה זה ממש, אבל ממש כואב. מרחנו את כל המשחות דחפנו את כל הפטמה יש כרית הנקה, אבל עדיין, זה נראה לא מלבב. אשמח לקבל עבור אשתי הדואבת פתרונות קסם או סתם מילות עידוד רגע לפני הבקבוק. רוב תודות, איתי.

bershadsky

New member
טלפון של יועצת הנקה באיזור רמה"ש

אשמח לקבל טלפון של יועצת הנקה באיזור רמה"ש תודה

down under1

New member
מנסיון שלי

היום הקטן בן 12 יום... אז זה לא ממש נסיון מרשים אבל הימים הראשונים הם הכי קשים. במיוחד היום השלישי שבו התינוק לא יורד מהציצי הפטמות פצועות וכואבות ההורמונים והעייפות... אבל למחרת הכל כבר יותר טוב כי בעקבות היניקה הארוכה ביום קודם השדיים מייצרים חלב ותראו שכל יום יהיה שיפור באחיזה של הקטנה. למרות שישבו איתי יועצות הנקה בבית החולים עדין הסתובבתי עם פטמות פצועות וכואבות בימים הראשונים אבל האימון עזר והאחיזה של שנינו השתפרה פלאים. אם חשוב לה להניק שלא תתיאש עוד יומיים שלושה והגרוע ביותר אחריה. שיהיה בהצלחה!!

אלונה ע

New member
הנקה לא אמורה לכאוב בכלל

ואם כואב זה מעיד (ב-99.9% מהמקרים) על תפיסה לא נכונה. ותפיסה לא נכונה יכולה לגרום גם לבעיות אחרות כמו למשל שהתינוק לא יינק מספיק חלב. אני מקווה בשבילך (down under1) ששיפרת את האחיזה ועדיין ממליצה בחום ל-bershadsky להיפגש עם יועצת הנקה.

down under1

New member
כו האחיזה השתפרה

במקרה שלי השתפרה מעצמה. במקרה שלי נראה לי שזה היה עניין של אימון לשנינו, כי עכשיו אנחנו עושים את זה חצי ישנים בלי בעיה בלי כאבים בלי פצעים... תודה על הדאגה.
שלא ישמע שאני לא בעד יועצת הנקה כי אני בעד אבל נראה שלי שהימים הראשונים קשים וכואבים לכולן.

סלוגן

New member
זה עובר

בני בן שמונה חודשים ושישה שבועות הראשונים כאב לי כל כך שקשה לתאר. יועצת ההנקה וכולם אמרו שזה כואב בגלל האחיזה, לדעתי זה כאב בגלל ההורמונים שהתאזנו אחרי חודש וחצי כאמור. היום לא כואב בכלל!!! עדיין יונק באופן מלא ללא בעיות

למעלה