sos

starshine

New member
sos../images/Emo5.gif

בקשות חשובות וגורליות!!!!! 1. יש למישהו את התירגום שלי macavity לעיברית..???? 2. איזה שירים בcats מתאימים לסופרנו שני?{פרט לmacavity} 3. מילים של whistle down the wind באנגלית ובעיברית... 4.אם יש פה מישהו בלהקה צבאית-יש לי בישבילו טונה של שאלות!!!שירשום לי בפרטי help me help me!!!!! ד-ח-ו-ף
נ.ב- החבר´ה ב"ריאלי" שיחקו אותה!!! כל הכבוד!!!
תודה רבה וחג שמח לכולם!!!!!

צילאאוט

New member
אני יכול לעזור לך...קצת

תרגומים של מחזות זמר יש להשיג בבית צבי גם של קאטס מה השאלות לגביי להקות צבאיות ?!

trilliane

Well-known member
מנהל
תהיה: "סופרנו שני"? למה הכוונה?

אגב, עד כמה ששמתי לב, Macavity הוא לא במנעד סופרן, הוא יותר אלט... אולי אלט קצת רחב, אבל לא סופרן. לא ידעתי שיש תרגום עברי ל-CATS... המחזמר הועלה אי פעם בארץ? איפה ומתי? ומי תרגם? אם תמצאי תרגומים אשמח אם תפרסמי אותם פה, זה מסקרן אותי
. תודה.

שלדר

New member
זה מצו סופרן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo79.gifמאקיויטי

starshine

New member
ok ....../images/Emo4.gif

כל מה שאני יודעת הוא שאני סופרן שני ואני שרה את macavity..... אני ראיתי ב"בית-צבי" לפני כמה חודשים מישהי ששרה את מקוויטי בעיברית.... זה נורא חשוב!!!!! אז צ´ילאאוט ודירי-אני סומכת עליכם!

יש לי את מקוויטי בעברית../images/Emo66.gif

היי אני גם ראיתי את אולה בבית צבי היא נתנה שם הופעה מדהימה אני מתכוונת גם לשיר את מקאוויטי בקרוב השגתי את המילים. אגב בת כמה את ואיפה את מתכוונת לשיר את זה? טוב יש לי בעיה עם השורה הראשונה אז אני לא בטוחה שהיא נכונה: מקוויטי מקוויטי חובב הנסתר הוא הפושע הגדול שעל כוחו דובר כן הוא הסיוט של סקוטלנד יארד סיבה כל גרושן וכשתבוא לזירת השוד מקוויטי כבר לא שם מקוויטי מקוויטי אין איש כמו מקוויטי כי הוא שובר כוחות אנוש עובר על חוק הגראוויטי הוא כה מופלא בהעלמות שהפקיר נדהם וכשתבוא לזירת השוד מקוויטי כבר לא שם חפשהו אותו בגן חפשהו במחסן אני חוזרת ושוב אומרת מקוויטי כבר לא שם מקוויטי מקוויטי הוא גינגי דל בשר אין קושי להכיר אותו ראשו כל כך מוגדר בצחוק חריש במחשבות עיניו משוגעות זנבו מוזנח מרוב אבק ושפתותיו דרוכות מניד ראשו מצד לצד כמו תנועות נחש כשהוא נראה חצי ישן הרי הוא ער ממש מקוויטי מקוויטי יצור חובב בדידות שילוב מושלם בין רמאות, ממלכת השחיתות אולי תפגוש בו בסימטה ואולי תתקל בו סתם אבל כשפשע מתגלה מקוויטי כבר לא שם למרות שהוא רמאי קלפים, מראהו די נכבד ואין למצוא טביעות באף מקום בסקוטלנד יארד וכנבזז המחסן, והארגז כלים נפרק ובחלב מורגש מחסור ועוד כלבלב נחנק ועוד עציץ נופץ... ונזק..רב..נגרררררררם זה כל הפלא שבדבר מקוויטי כבר לא שם מקוויטי מקוויטי אלוף המתיחות, שילוב מושלם של רמאות ונועם הליכות תמיד ממציא לו שם חדש או שניים מן הסתם וכשתבוא לזירת השוד מקוויטי כבר לא שם.. מקוויטי מקוויטי אין איש כמו מקוויטי כי הוא שובר כוחות אנוש עובר על חוק הגרוויטי הוא כה מופלא בהיעלמות שהפקיר נדהם וכשתבוא לזירת השוד מקוויטי.... מקוויטי... מקוויטי... מקוויטי... מקוויטי כבר לא שם. נ.ב יש לי את כל השירים שהיו באותו ערב.. בעברית אז אם תצטרכי עוד משהו אני אשמח לתת

diri

New member
ערב שירי לויד וובר, בבית צבי??

את מדברת על שירי לויד וובר?? כי אם כן.. נחליף מילים, ואשמח להתייעץ... דירי

שלדר

New member
ולמה לא?............./images/Emo172.gifדירי....

למה לא תספרי אייך היה? אהבת?

diri

New member
לויד וובר...הפירוט!!

אוקיי..אז ערב שירי לויד וובר עלה כבר בבית צבי בהמון במון גירסאות שונות... בפעם הראשונה, אם אני לא טועה ראיתי את זה בשנת 99, ולדעתי זו היתה ההפקה עם ההרכב הטוב ביותר..המיטולוגי... גם קרן הדר ואילן בפאנטום האופרה גם יגאל מזרחי ביוסף וכתונת הפסים גם ארז בן שושון בישו כוכב עליון גם צאלה אחרק באוויטה גם מיה דגן המדהימה שדרות סנסט קטס וכו´וכו´ וכו´ בקיצקצ..בהחלט שווה, זה גם שודר ברדיו לפי חודשיים בערך כשחלק מהקסט שהזכרתי למעלה כבוגר בית-צבי השתתף, וחלקו גם מופיע בשיער המדהים שכבר רץ מאז 99 פחות או יותר באותה מתכונת..וגם ביוסף! הערב כולו מוקד שאנדרו לויד וובר המוכשר והגאוני כל כך, והוא בנוי מקטעי שירה בלבד..ללא תפאורה ומשחק, רק תלבושות/מסכות או אביזרים קטנים שמוסיפים לאווירה ומהווים שינוי מנושא למנושא. טוביק...מקווה שפירטי קצת.. עוד משהו מעניין? אני אשמח! דירי

trilliane

Well-known member
מנהל
טוב, יש חפיפה במעדים... ככה זה

ו"מצו-סופרן" זה כבר מונח שאני כן מכירה
בכל מקרה, אני אלט, ובפעם האחרונה שניסיתי שרתי את זה בלי בעיה... זה לא שיר "גבוה" במיוחד... אולי רק הצרחות בסוף, אבל אולי אני קצת לא זוכרת - לא שמעתי את השיר הזה הממממון זמן.

שכחתי משהו...

יש לי גם את whistle down the wind גם בעברית וגם באנגלית אז תשלחי לי הודעה אם תצטרכי

diri

New member
בסבבה!!../images/Emo62.gif

הדבר היחיד שאני חושבת שממש אוכל לענות לך עליו זה בקשר ללהקה הצבאית.. לא..לא..אני לא בלהקה, אבל יש לי שם כמה אנשים שאני יכולה להפנות אליהם את שאלותיך.. אז מיכלי- תרגישי חופשי ותשאלי.. ותכתבי לי כמו שהבטחת.. בכל זאת כתבתי לך את המילים שרצית כל כך!! (חרוז) באביי דירי

actress

New member
מה יש פה עוד מיכל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני בשוק אני ב ה ל ם אני ה מ ו מ ה
לא סתם... מה רציני יש עוד מיכל????????? יהההה אני כבר לא לבד.

מיכל הנה השירים:

שרוק אל האויר שרוק אל האויר תן קולך ברוח חושך יעלם, אור יפציע חרש שוב תרגיש בטוח קרא אל הכוכב שא אליו דברי סוד תן לי את ידך ושוב אל לבבך הפחד לא ישוב עוד ובלילה שוב אם תרגיש עצוב שלח אלי איתות חיוור אגיע חיש מהר שוב נהיה אז יחד יד ביד חבר הרם ראשך בעוז אל מול גאות עיקשת האר את השחקים באורות רמים של להבה גוברת שלח אלי איתות חיוור ויחד שוב נצעד חבר שרוק אל האויר וכמו אויר הכל עובר ובלילה שוב אם תרגיש עצוב שלח אלי איתות חיוור אגיע חיש מהר שוב נהיה אז יחד יד ביד חבר אז שרוק אל האויר וכמו אויר הכל עובר

whistle down the wind

whistle down the wind let your voices carry drown out all the rain light a patch of darkness treacherous and scarry howl at the stars whisper when youre sleepy ill be there to hold you ill be there to stop the chills and all the weeping make it clear and strong so the whole night long every singal that you send until the very end i will not abandon you my precious friend so try and stand the tide then you´ll raise a banner send a flare up in the sky try to burn a torch and try to build a bonfire every singal that you send until the very end i´m there so whistle down the wind for i have always been right there

starshine

New member
tomorrow tomorrow i love u tomorrow

וואו! תודה רבה!!!!!
אנני, מה הקשר שלך לבית צבי..??? ו...the sun will come out tomorrow!!!!!

בית צבי

אין לי קשר לבית צבי אבל אני מתה על ההצגות שלהם ועל האולמות הקטנים שזה נורא כיף לראות הצגות ככה והם גם סטודנטים אז לא יודעת יש שם אוירה כיפית כזאת

למעלה