SOS

yanivnivos

New member
SOS../images/Emo32.gif

אז ככה, עשיתי פסיכומטרי וקיבלתי 652. יש לי מתמטיקה 3 יח'ל ואני מעוניין ללמוד בפקולטה להנדסה בבן גוריון. מה שאומר שאני צריך 5 פיזיקה ו 5 מתמטיקה. אני טס לאוסטרליה, ואין לי דרך לעשות עכשיו בגרות בפיזיקה במועד קיץ. ורק הרגע(!!!!) גיליתי שאין בגרות בפיזיקה במועד חורף, ככה שנדפקתי ואני לא יכול להתחיל ללמוד ב 08, אלא רק ב 09!!! מה אני יכול לעשות?! אפילו מכינה בבן גוריון אני לא יכול לעשות, כי זה רק לבעלי 5 יחידות בציון של עובר, ושם אתה יכול רק לשפר.. אשמח לתגובה..

רויטל16

New member
וואי,

איזה באסה. אני נראה לי הייתי מבטלת/דוחה את הטיסה [אם זה אפשרי]. זה עדיף מאשר לדחות את הלימודים בעוד שנה.

yanivnivos

New member
בלתי אפשרי לבטל טיסה.

אסור להתחיל ללמוד לפני הטיסה. אני לא עושה טעויות של ביצוהר. אין דרך אחרת? וד"א איך יש לך משו על צהל בחותמת אם את באיזה כיתה יא?

בגרות בשגרירות

שמעתי שאפשר לעשות בגרות בשגרירות ישראל במדינות בחו"ל , אני לא יודע מה התנאים לאישור לעשות את זה, אבל כדאי לבדוק

דלדוש

New member
לא חשבתי על זה.

אני יכולה לברר לך. דודה שלי עובדת בקונסוליה בחו``ל. אבל התשובה לא תהיה היום.. (לילה שם)

yanivnivos

New member
פרקטי?..

עד כמה פרקטי לעשות בגרות בפיזיקה באוסטרליה, כאשר קנגרואים מקפצים לי מבעד לחלון?:) פיזיקה כוללת גם בחינת מעבדה, לצערי נראה לי שזה לא אפשרי. אבל תודה בכל מקרה.. אני יאלץ לשרוף עוד שנה מהחיים סתם ככה.. להתחיל ללמוד בגיל 24 זה לא כזה נורא, נכון?

דלדוש

New member
תלוי בשביל מי..

בכל אופן תהנה באוסטרליה.. שלא תחזור מקפץ אחרי כל זה.. ‎;)

yanivnivos

New member
וואי.

השאלה אם מכינה של מכללת אפקה תקפה באב'ג החשה-את-עצמה?

romanrip

New member
יניב צא מהסרט!!!!

אחי החיים ממשיכים, תחסוך כסף שנה, תלמד עוד שנתיים!!!

דבר עם המזכירות

תשגע אותם ואל תעזוב, תשאל למי אתה יכול לפנות שיוכל לעזור לך בנושא, תשאל אם אפשר לכתוב מכתב לועדת קבלה שיאשרו לך להתחיל ללמוד על תנאי, ובמהלך שנה א' באונ' תשלים את הבגרות. זו לא המצאה חדשה, ואני מקווה שלא יעשו לך בעיות, אם המזכירה אומרת שאין לה מושג/ זה לא ענינה/"תחכה לדואר" וכאלה, תשאל מי יכול לעזור לך ואל תעזוב אותה עד שהיא תתן שם או משהו. שיהיה בהצלחה

למעלה