SOS צריך עזרה דחוף!!!!!!!

doctorjon

New member
SOS צריך עזרה דחוף!!!!!!!

שלום לכם אנשים יקרים! בשבוע שעבר התקינו בבית הספר שלי ווינדוס 2000 וחסמו לנו גישה לכל המחשב( כונן C ולוח הבקרה וכ``ו) אני מבקש עזרה בדחיפות, כדי לדעת איך לפרוץ את ההגנה. בתודה יוני נ.ב. הם מגינים על המחשב על ידי USERNAME ראשי שרק דרכו אפשר לבצע את הפעולות!

mmm

New member
תשובה

טבעי לגמרי וצפוי, בזמנים שכל אדם עושה מעשה קונדס ומסוגל בעזרת ידע בסיסי להרוס נתונים ובעזרת תוכנות קלות להפעלה שאנשים משועממים כתבו אותם יכול לגרום נזק אין סוף, צריך להגן על מידע. אומר לך זאת תלמיד כועס, אין משהו שאתה יכול לעשות בעניין, אני מניח שמנהלי הרשת( בהנחה שיש רשת) נתנו לך גישה כל שהיא למחשב, ואם לא אז יש להם שיקולים הגיוניים. אל תנסה לפרוץ אתה תבזבז זמן, ואולי יתפסו אותך, אני מניח שיש לך גישה לאינטרנט, ואפשרות להריץ תוכנות מסויימות, זה כל מה שאתה צריך מבית הספר, המחשבים שם נועדו לשרת תלמידים, אותך יוני, אל תהרוס זאת. נ.ב לוח בקרה לא יעזור לך בשום דבר, מה את יכול להשיג איתו, המחשבים בבית הספר לרוב מותאמים לביצועים(לפחות בינוניים), שינוי יכול לפעמים להזיק ויש אנשים שסביר להניח מבינים פחות ממך ויש להם סקרנות גדולה, והם יכולים להזיק רבות. באשר לכונן C אפשר למחוק להרוס, לשתול וירוס ועוד הרבה דברים בכונן C אני מניח שהם מנסים למנוע זאת. אם יש לך ספקות שאל אותם אני בטוח שהם יענו.

doctorjon

New member
לא הבנתה אותי חבר יקר!

אף אחד לא מנסה לשתול וירוסים! אנחנו בכיתה י``ב לקראת בגרות במחשבים ולאף אחד אין סיבה לשתול וירוסים הענין הוא שאנחנו מעונינים א. להשתמש ברשת ולא שבית הספר יגיד ``יש רשת``! ב. להקליט תוכנות(אפילו ZIP אי אפשר להקליט). הבנת? תודה , ומחכה לתשובה, יוני

@poet

New member
אני מבין מה אתה רוצה

אבל לצערי אתךה לא ברמה שלפרוץ windows ws 2000 בעבר היית יכול לעקוף את הסיסמא ע``י (4nt) שימוש ב DOS היום זה כבר בלתי אפשרי וטוב שכך אין לך מה לעשות במחשב האדמין של בית ספרך הוא לא שלך וכל פעולה כזו תגרור קרוב לוודאי , תגובה של הרחקתך מהמוסד שמור את הידים בכיסים ואל תתפתה !

doctorjon

New member
זה לא נכון

לא ירחיקו אותי מבית הספר! זה אני בטוח! אני באתי לבקש עזרה. אתה רוצה לספק לי עזרה אז סבבה! כל מה שאני צריך לדעת זה איך אני נכנס לשם המשתמש הראשי! משם אני יודע איך לתפעל את המחשב תודה יוני

N0

New member
טריק קטן..

אוקיי תראה אני מקווה שמנהל הפורום החדש ( מזל טוב M ) לא יצלוב את ההודעה הזו כי בכל זאת אולי תוכל להשתמש בידע שאני אתן לך הרגע לעשות דברים רעים (אבל אני בספק, אלא אם אתה אידיוט שרוצה לפרמט את הארד דיסק) אפשר גם בקלות לעקוף את ההגנה של חלונות 2000 אם אתה משנה את הפרופיל כמו שצריך (אבל את זה אני ממש לא הולך להסביר לך ). אבל אם אתה רוצה להעתיק קבצים ומשחקים זה יעזור - עם האקספלורר אפשר לראות תקיות במחשב. זהו טיפ קטן ופשוט שיכול להיות מאוד יעיל כשחוסמים גישה למחשב שלי והתחל. N0

למעלה