SOS בטרם אתמוטט...

SOS בטרם אתמוטט...

לילה קשה מאוד עבר על כוחותינו אחרי הנקה רצופה של 4 שעות (שעתיים על כל שד) אור המשיכה להראות סימני רעב, השדיים המשיכו לנזול (מה שאומר שהיא לא "גמרה" אותם, בקושי התחילה) נסיונות להוסיף לה חלב בצינורית משאיבה מוקדמת כשלו (מה שמרמז על זה שהיא אולי מוצצת אבל לא מספיק חזק ולכן נשארת רעבה) נסיונות נואשים להשתמש בבקבוק שהיה לי (מאלה שמקבלים מתנה בבית חולים) נגמר בהחנקות נדהמת של אור מהמבנה המוזר של הפטמה (פטמה כמו של עז, אם יותר לי להיות בוטה...) ניסיתי גם לתת לה בכוסית והיא לא הסתדרה עם זה בקיצור כבר יצרתי קשר עם יועצת הנקה ואני מחכה שתחזור אלי בינתיים אני לא יודעת מה לעשות עם הילדה הרעבה שלי מה אני עושה בינתיים? אני בקושי נושמת מרוב עייפות והיא רעבה

לאה_מ

New member
עד שאסתר תגיע -

את יודעת להניק בשכיבה? אולי פשוט תקחי אותה איתך למיטה ותנסי לנוח תוך כדי שהיא מחוברת.

PUmp and give her your milk

any way that you can: in a bottle even. First rule: FEED THE BABY. sEcond rule: maintain the milk supply: you do that by pumping. Third rule: correct the breastfeeding: that you do with the yoetset hanaka...​

Vicky H

New member
תרגום: תשאבי חלב ותני לה אותו

בכל צורה שאת יכולה, אפילו בבקבוק. הכלל הראשון אומר: האכילי את התינוק. הכלל השני: שימרי על אספקת החלב שלך עי" שאיבה. הכלל השלישי: תקני את ההנקה ע"H כך שתפגשי עם יועצת הנקה.

למעלה