sorry..............................

ORianooSH

New member
sorry..............................

לכל הבנות שהתייחסו להודעות שלי...................... אין לי כוח ליצור לי אויבות........................... אז תקשיבו: לא משנה מה היה אני בטוחה שחלק מהילדות שבכלל התיחסו לא הבינו אותי, כי הם לא מכירות אותי, דבר ראשון, לא! אני לא בכיתה ב´ דבר שני, אני לא רגילה לזה, אני בכיתה ז´ אתן יודעות איך זה שהציונים יורדים במעבר מיסודי לחטיבה, ביסודי מפנקים תלמידים ואין כזה לחץ, אבל עכשיו זה עולם שונה לגמרי, יש לחץ מכחל מקום, ואני הייתי בשוק מזה. סליחה אם כתבתי את התגובה שלי בצורה אגרסיבית מדי, פשוט הייתי בכזאת היסטריה וזה העלה לי את הפיוזים עד מעל הראש. אני לא צריכה אויבות ובטח לא אויבות ברשת, אז בכל מקרה............... סליחה. תנסו להבין

Me¥tal

New member
אויש, נו באמת...

אני לא חושבת שיש לאף אחת כלום נגדך. המטרה של הפורום היא שייכתבו הודעות כמו שלך, ואני חושבת שמי שניסתה לרדת עלייך, שאגב קוטלת בפורום הרבה בנות, סתם אמרה את זה בציניות, ואני מקווה שגם בלי כוונה לפגוע. אני מבינה אותך, ואני בטוחה שהרבה בנות מבינות אותך. אין לך בכלל בכלל על מה להתנצל - כי אני אפילו לא מבינה מה עשית.

פלוק!

New member
טוב... תתלו אותי.

לא התכוונתי לגרום לאף אחד להתאבד. מצטערת אם נפגעת.

Maggie

New member
אממ? עדי?

היי... חשבון האיי סי קיו שלי די מת, ואין לי אותך על הרשימה החדשה ואני לא מוצאת אותך... תוסיפי אותי מחדש או שתכתבי לי משהו, טוף?

למעלה