sorry to dissapoint...

bumperz100

New member
sorry to dissapoint...

im really sorry to say that the x-rays showed that i have 2 broken fingers in my foot. so it looks like im out for this upcoming game and probably for the champinship game if we make it. ain`t life a bitch?

Yo-man

New member
אבל תבוא לעודד מהקווים, נכון ?

מצטער בשבילך על הפציעה, תחלים מהר. למישהו יש כח וחשק לעשות רשימת כל הפציעות שהיו לנו העונה ? החל מהעונה הבאה אני חושב שכדאי שנציג שקיפות גם בנושא הזה, כי אם להתנסח בעדינות אבל בלי להתחבא מאחורי העובדות - השנה היו לנו יותר פציעות מכל שנה אחרת... יכול להיות שזה בגלל משחקי הליגה התובעניים, אולי זה בגלל שההגנה נהייתה מאומנת וחזקה יותר ואולי אנחנו צריכים לחשוב איך להימנע מהפציעות האלה. אני אשמח אם מישו ירים את הכפפה ויתן לנו רשימה אמיתית. (גיא, אתה בטח לא כל כך עסוק עכשיו
)

lambdeus

New member
עם עליית האתר

יהיה גם דוח פציעות לכל משחק וקבוצה. זה יקרה בקרוב.

NINIman

New member
גיא תחלים מהר :)

אני לא יודע מה עם האחרים אבל כשאני משחק בליגה וכשאני משחק משחק פתוח רמת האדרנלין והרצון שלי שונות לגמרי בליגה אני הרבה יותר דרוך ומלא אנרגיה ובמשחקים הפתוחים אני לוקח יותר באיזי אולי זאת הסביה ליותר פציעות.

bumperz100

New member
לא בטוח שזו הסיבה

אני לא ממש יודע אם הפציעות הם בגלל הליגה, פשוט יש יותר משחקים עכשיו. להזכירכם היה בחור שבא למשחק פתוח ביום שישי ובערך במהלך השני נכנסו לו בברך. לדעתי זה עניין של מזל או הסתברות. וחוץ מזה אל תדאגו, אני בינתיים ממש לא מתכוון לוותר ולא משנה לי הפציעות. פוטבול זה הספורט היחיד בשבילי (חוץ מאיהבקות נשים בבוץ-ושם יש פציעות מטורפות...).

"עניין של הסתברות"

אני רואה מתחיל להשתלם לך הקורס הזה של 2 נ"ז בסטטיסטיקה, אה?

modz0r

New member
החלמה מהירה..

אנחנו נרצה אותך על הקווים בכל מקרה.. אז חסר לך אם לא תבוא :)

orsher

New member
!fuck

איך הלכת עד עכשיו עם שתי אצבעות שבורות?

למעלה