Sony MDR V-700

Dudaaa

New member
Sony MDR V-700

מה דעתכם על האוזניות הבאות ליצירה?! אני מתכוון לקנות אותם בלי קשר ליצירה או לא... אבל אשמח לשמוע את דעתכם עלייהם
- דודי

CyBear

New member
אני אומר לך מה שאמרו לי שהתלבטתי

אילו אוזניות לקנות. SONY עם כל הכבוד היא חברה של הרבה מאד מוצרי אלקטרוניקה ולכן שימת הדגש שלהם על מוצר ספציפי כמו אוזניות היא לא ממוקדת ומושקעת כמו חברה שמייצרת מוצר אחד בלבד. לאחר בדיקה מקיפה בנושא החלטתי לרכוש אוזניות של שנהייזר, חברה שמייצרת אך ורק אוזניות, עד עצם היום הזה אני מאושר עם הבחירה שלי. אם וכאשר תחליט לרכוש אני מציע לקנות בארה"ב, ההבדל במחירים הוא של מאות אחוזים בארץ...
מזל טוב!

Dudaaa

New member
על על השנהייזר חשבתי...

רק שהמחיר שלהם הוא בסביבות ה-2000 שקל... וגם אם אני אזמין בחו"ל יעלה לי הרבה כולל המשלוח... וגם על הפייוניר אפילו חשבתי... אבל שוב... המחיר הוא 1500.... אני במילא הולך להשקיע 800 שקל כמעט על אוזניות שזה משכנתא בעבור אוזניות
ההבדלים יהיו כ"כ משמעותיים לדעתך? אני שמעתי על הסוני הרבה דברים טובים... וגם עוד משהו שאני לא יודע עד כמה הוא נכון, אבל אמרו לי שגם אם אתה נותן סט במסיבה, ויש לידך 2 מוניטורים ולא יודע כמה רמקולים... הם אטומות ל-ג-מ-ר-י ושומעים רק מה שבאוזניות... זה נכון
אגב... מה דעתכם על AKG 101?! אמרו לי שהם טובות.... אבל לי נראה שהסוני לוקחות אותם בסיבוב
בכל מקרה, תודה לך!

CyBear

New member
השנהייזר שלי עלו בניו יורק 160$../images/Emo70.gif

לא סתם אמרתי שיש הבדלים של מאות אחוזים בין הארץ לחו"ל. אני הזמנתי את שלי דרך האתר של B&H בניו יורק וחבר שלי שהיה שם הביא לי לארץ, באביב סוכנויות ברחוב החשמונאים בת"א רצו עליהן 2200 ש"ח...
אין לך אף אחד שטס לארה"ב בקרוב?

CyBear

New member
לגבי השנהייזר אני חושב שאתה קצת

טועה בקשר לתחושת החדר. האוזניות שלי "פתוחות" ולא אטומות מה שמשאיר אותך עם "תחושת חדר" מושלמת.

HeavenlyB

New member
שנהייזר? או זנהייזר?

אם אתה מתכוון לזנהייזר, אז הם לא מייצרים רק אזניות. לגבי הסוני - נכון, זו חברה שמייצרת המון מוצרים, אבל מוצרים באיכות המסכים שלהם נחשבים לטובים ביותר וזו חברה שבאמת משקיעה באיכות. לסוני יש גם אוזניות מקצועיות ביותר לאולפנים. אני יודע למשל שפרינס משתמש בסוני באולפנים שלו. אולפנים של 10 מיליון דולר, לכן שאני חושב שזה לא עניין של תקציב
אני חושב שעם אין בעיה של תקציב, אז הכל עניין של טעם. תלוי בסוג המוסיקה, בעוצמה שאתה מקשיב למוסיקה, וזמן השימוש הרצוף וכו'. בכל מקרה, שלושת החברות שהזכרתם הן חברות טובות עם מוצרים ברמה גבוהה.

נשמה אני מדבר על

AKG ודרך אגב אין דבר כזה שאתה לא מאבד את התחושה אתה מאבד ובגדול . אבל יכול להיות שאצלך זה ברמה נמוכה

Mike A

New member
ככה

מוזיקה לא עושים על אוזניות. קשה מאוד להגיע לסאונד טוב עם אוזניות. יש אוזניות שמשווקות כאוזניות מוניטור - נגיד AKG 270, שהן אטומות לגמרי. 2 דקות על האוזן והאוזניים שלך נושרות. מניסיון.

kundara

New member
נכון! לא יוצרים עם אוזניות מוסיקה

אוזניות תשתמש בהקלטות ושאבא ישן, במקום להרוס תאוזניים

למעלה