Sony MDR-EX71\81

Pr0zac

New member
Sony MDR-EX71\81

כמה שאלות: 1. האם אלה אוזניות טובות ושוות את המחיר (הזמנה מחו"ל) 2. שמעתי שהמחיר שלהם הוא בסביבות ה60-70 דולר, והנה אני מחפש באמזון ומוצא אותן ב30$, האם אלה אותן אוזניות או שטעיתי בדגם? 3. מה עדיף לי בהנחה שאני מסתובב עם הפוד בכיס כל הזמן: 71 (בצורה של earbuds) או 81 (אוזניה מעל האוזן) המחיר הוא אותו מחיר לשתי האוזניות. הנה הלינקים לאוזניות Sony MDR-EX81LP: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0007N55LE/qid=1117222238/sr=52-7/ref=sr_52_7_etk-pc/102-3605806-6860916?v=glance&s=electronics&n=541966 Sony MDR-EX71SL: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00030CHRQ/qid=1117222238/sr=52-5/ref=sr_52_5_etk-audio-video/102-3605806-6860916?v=glance&s=electronics&n=1065836 תודה לעוזרים!

TheRealDeal

New member
לי יש את הEX81SL

SL זה חוט קצר + מאריך, ביחד זה 1.5 מטר, דיי ארוך, והחוט הקצר מעולה לARMBAND. LP זה חוט באורך בינוני קצת יותר ממטר, מתאים לשים בכיס בלי שהאורך מפריע מדי, למרות שגם מטר וחצי זה לא רציני. אומרים שהEX81 הוא שיפור של הEX71, לא שמעתי את שניהם אז אני לא יכול להגיב, אבל בעיקר בגלל הטענה הזאת לקחתי את הEX81, ואני מרוצה. AUDIOCUBES.COM שולחים לארץ.

Raffael

New member
יש שרשור בנושא אוזניות, כולל הדגמים

האלה, הערך 3-4 עמודים אחורה. בפורום אודיו וקולנוע ביתי, היה דיון מקביל וגם אותו תמצא בערך באותו מרחק מהיום.

../images/Emo121.gifלא משנה אם אתה לוקח בסוף את ה

71 או את ה81 ומאיפה-אבל תעשה לעצמך טובה גדולה ותקנה את הLP! אני אישית קניתי את ה71SL, ופשוט נתתי אותם בחוסר ברירה לאח שלי באופן זמני כי לא יכולתי לסבול את האורך המעצבן שלהם וגם אולי הן באמת אוטמות מעולה אבל לטעמי זה יותר מידי אפילו.. אם אני הולך איתן ברחוב או בבצפר אנשים יכולים לצרוח לידי ואני לא אשמע אותם, לא הכי בטיחותי
וגם אני שומע הרבה תוך כדי דיבור עם אנשים אז לא נוח לי האטימות הזאת.. תקנה אותן הן מעולות, אבל תיזהר לא לקחת את הדגם הקצר+המאריך, זה נוראי =]

Pr0zac

New member
אוקיי לפני מה שהבנתי עד עכשיו

LP = דגם רגיל בלי כבל מאריך SL = דגם קצר עם כבל מאריך מה האורך של הכבל בLP?

../images/Emo121.gifסטנדרטי

כמו רוב האוזניות, קצת יותר ממטר אני משער ורק לי הפריע הקטע שאוזניה אחת עם כבל ממש ממש קצר ומשם יוצר כבל ממש ארוך לאוזן השניה?

GoatGuy

New member
תכל"ס....

המבנה שלהן מעצבן, ולצערי אני שם לב עכשיו שרכשתי את הSL. בלאט. למה אף אחד לא יכל להודיע לי לרכוש את הLP לפני הקנייה? בכל מקרה, האיכות והאטימה אחלה.

TheRealDeal

New member
אכן בעיה...

לא הוציאו ל71 דגם LP, בשביל זה יש את הEX51LP, שאותו דרייבר והכל לפי מה שאומרים, אותו סאונד יוצא מהן, יותר זול וכבל יותר נוח. יצא דגם לבן גם לאחרונה, לא זוכר את האתר אבל כדאי לחפש

AGENT SHESH

New member
מעניין..

עד עכשיו בקושי שמעתי המלצות על ה51, מה חדש תחת השמש?

idoPod

New member
ההפרש בין ה81 ל71 הוא כמעט אפסי

מה שכן ההבדל הוא של81 יש קשת שתלבשת על האוזן אישית אני חולה על ה71, הן פשוט נהדרות, מומלץ להביא מחול לגבי החוט, יש מצבים שזה מפריע ,כן, אבל אני שם תשלט ככה שזה טיפה פחות מעיק אבל בקושי מרגישי, וגם עדיין לא פתחתי את הכבל מאריך שקיבלתי אם אתה שואל, לא מוצא שימוש בכזה חוט ארוך

TheRealDeal

New member
נצל"ש

וואווווו הרגע הגדלתי את החור בפילטר של הEX81, פשוט תקעתי חוד של עיפרון, והן פשוט נשמעות הרבה יותר טוב לדעתי! אפשר גם להוריד את כל הפילטר, אבל אני לא רציתי כי אני מפחד שתיכנס שעווה לתוך האוזניה...

למעלה