"Songs In Time"

AeroTom

New member
"Songs In Time"

Love In An Elevator פרטים:
נכתב ע"י סטיבן טיילר, ג'ו פרי.
שוחרר לראשונה באלבום הסטודיו Pump ב-1989.
את השיר באלבום פותח הקטע הקצר "Going Down" שמופיע גם בוידאו-קליפ של השיר. שאלות:
מה דעתכם על השיר כיום?
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם הדעה השתנתה עם הזמן?
מה דעתכם על המקום שלו בתור שיר הפתיחה בהופעות הלהקה בסיבוב הנוכחי, והאם בייתם רוצים שזה יישאר ככה למשך כל הסיבוב?
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה?
Songs In Time - Love In An Elevator

SaintJohn

New member
../images/Emo135.gif

מה דעתכם על השיר כיום? הוא לא מהאהובים עליי, אבל במקום טוב למעלה ברשימת המועדפים עליי. הוא תמיד יהיה שיר קלאסי ומאוד מאפיין את תקופת להיטי גפן של אירוסמית'.
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם הדעה השתנתה עם הזמן? בשמיעות הראשונות אהבתי אותו יותר, אבל במשך הזמן נמשכתי אליו פחות.
מה דעתכם על המקום שלו בתור שיר הפתיחה בהופעות הלהקה בסיבוב הנוכחי, והאם הייתם רוצים שזה יישאר ככה למשך כל הסיבוב? לדעתי המיקום הטוב ביותר שלו זה שיר מס' 2-3, כמו שהיה הרבה שנים. הוא בסדר בתור שיר פתיחה, אבל יש שירים שמתאימים הרבה יותר.
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? אני נותן 7.5. זה שיר טוב מאוד, אבל אם הייתי מוצא בו איזה ייחוד יוצא דופן, הייתי נותן לו ציון גבוה יותר.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
תגובות אנשים, תגובות...

מה דעתכם על השיר כיום? מחבב אותו בהחלט. לא מהאהובים עלי מאוד, אבל מבין הלהיטים\שירים היותר מוכרים של הלהקה, הוא מהיותר אהובים עלי.
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם הדעה השתנתה עם הזמן? בשמיעות ראשונות מאוד אהבתי אותו, אבל זה השתנה מעט עם השנים. כיום אני אוהב אותו פחות מפעם כנראה, אבל עדיין הוא טוב שעושה את העבודה באווירה של הלהקה, במיוחד בלייב.
מה דעתכם על המקום שלו בתור שיר הפתיחה בהופעות הלהקה בסיבוב הנוכחי, והאם בייתם רוצים שזה יישאר ככה למשך כל הסיבוב? אני מאוד רוצה שהוא יתחלף במיקום הזה. יש ללהקה שירי פתיחה הרבה יותר גדולים ואישית הייתי רוצה לראות את Elevator יותר מאוחר מעט בסט. משהו כמו שיר שני-שלישי-רביעי. לא שיר פתיחה מאוד מתאים לדעתי.
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? אני מביא לו 7. שיר טוב, בהחלט. אבל לא מגיע לרמות מאוד גבוהות של הלהקה שנוגעות בי יותר אישית. בלייב הוא גם טוב יותר מבסטודיו לדעתי.

white russian

New member
עונה

מה דעתכם על השיר כיום? שיר טוב - אחד השירים היותר בולטים מתקופת האייטיז (לאו דווקא מההכי טובים ) מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם הדעה השתנתה עם הזמן? האמת היא שכמו רוב האנשים פה בהתחלה ממש ממש התלהבתי מהשיר אבל בחלוף הזמן קצת אבד לי הקסם של השיר הזה מה דעתכם על המקום שלו בתור שיר הפתיחה בהופעות הלהקה בסיבוב הנוכחי, והאם בייתם רוצים שזה יישאר ככה למשך כל הסיבוב? ללמרות שאני חושב שבלייב השיר הרבה יותר טוב מהסטודיו אני ממש לא חושב שהוא שיר שראוי לפתוח הופעה של אירו - יש שירים הרבה יותר מתאימים לזה אבל אם הוא מופיע הסט ליסט הייתי מעדיף לראות אותו בערך בתור שיר 4-5 איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? 7 כי עליי הוא קצת נמאס בשנה האחרונה

Aerosmith2006

New member
:)

מה דעתכם על השיר כיום? התחלתי ממש לחבב אותו לאחרונה :) באופן מפתיע. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם הדעה השתנתה עם הזמן? הייתה תקופה שאהבתי אותו מאוד. כמו כל להיט. ואז עם הזמן הכל קיבל פרופורציות כי סך הכל זו לא יצירת מופת של אירוסמית', כלומר.... לא כמו שהם מסוגלים. ולאחרונה כמו Train התחלתי לשמוע אותו יותר. שוב. מה דעתכם על המקום שלו בתור שיר הפתיחה בהופעות הלהקה בסיבוב הנוכחי, והאם בייתם רוצים שזה יישאר ככה למשך כל הסיבוב? הייתי רוצה לקבל אותו בלייב בכל מקרה אם הייתי הולכת להופעה. אבל אולי לשם הגיוון הייתי מחליפה אותו באיזה שיר נוסטליגה כמו Lick או Surprize (העיקר שאפשר לחלום
) איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? 8. כי הוא טוב. ומאפיין את אירו בהמון מובנים, והקליפ שלו טוב, ולאחרונה אני אוהבת אותו במיוחד!

AeroFan

New member
אוקיי

מה דעתכם על השיר כיום? שיר מעולה! מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם הדעה השתנתה עם הזמן? בהתחלה אהבתי אותו המון, עם הזמן החיבור לשיר הזה ירד ועלה, זה משתנה לתקופות אבל עדיין תמיד חשבתי עליו שהוא שיר מעולה. מה דעתכם על המקום שלו בתור שיר הפתיחה בהופעות הלהקה בסיבוב הנוכחי, והאם בייתם רוצים שזה יישאר ככה למשך כל הסיבוב? לדעתי הוא לא כ"כ מתאים, יש להם עוד המון שירים טובים לפתיחת הופעות. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? 9

HBKane

New member
עונה

אני לא ממש אוהב את השיר.ף גם בשמיעות ראשונות לא אהבתי אותו. אם הוא שיר פתיחה בהופעות, כנראה ששאר האנשים אוהבים אותו וזה משרת את הלהקה, אבל לא יודע... לא מתחבר אליו וזה שיר אוברייטד. הציון שלי לשיר - 5.

למעלה