Songs in the Clip of Life

LadyG

New member
Songs in the Clip of Life

אז מה חברים יקרים? המסך יורד? אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לחברים הנכבדים, שעמלו והביאו מדי יום קליפ חדש. תודה לברמלי, למלנכולי, לג'וני, ליקי,ערן, ג'ון-פול ואספתא (סליחה אם שכחתי מישהו). אהבתי מאד את הפינה. לפעמים הבחירות שלכם קצת הצחיקו אותי אבל ככה בקטנה ותמיד תמיד עם הרבה אהבה. רציתי לתרום קליפ חמוד לסיום הפרוייקט. משהו סיקסטיס כזה, חמוד וקליל. משהו שהצליח לשמר את הריחות ואת הצלילים ואת הצבעים וכמה משפטים אלמותיים כמו: McGuinn and McGuire couldn't get no higher תודה לכל אלו שעמלו ונשאו בנטל.

John Barleycorn

New member
תודה גם לך

טרם ירד המסך. מחר אביא קליפ סיום משלי. בינתיים אגיד גם אני תודה, ואלך לגלות מי מסתתר מאחרוי מסכת "בנטל" - חתול מפלצת או ילדה יפה (או גם וגם).

Barmelai

New member
משעשע ביותר ../images/Emo13.gif

ומאמא קאס ידעה גם לצחוק על עצמה. אישה גדולה באמת.

Abbe Faria

New member
בהחלט תודה לכולם

ממני וכמובן מספק האינטרנט באוניברסיטה פה (האינטרנט אמנם חינם - אבל עד גבול מסויים של הורדות, מעבר לזה אני משלם... הפינה הזאת עלתה לי בחודשים האחרונים יורו או 2)... האמת בדיוק היום חשבתי שגם אני רוצה לתרום איזה קליפ חביב לסיום הפרוייקט... הלהקה בקליפ הינה הToy Dolls האגדתיים, להקת פרוג מצויינת משנות ה80 ה90 והעשות הנוכחי... הלהקה אפילו הוקמה בנובמבר 79 ככה שהיא אפילו בתוך תחום הפורום... בשנות הפעילות של הלהקה היו לא פחות מ24 הרכבים שונים (כיאה ללהקת פרוג אמיתית), כאשר היחיד שנשאר לאורך כל השנים האלה הוא הגיטריסט/סולן מייקל אלגר, הידוע יותר לעולם בשם "אולגה". הסגנון של הלהקה מזכיר לי תמיד את הסקס פיסטולס, זמר עם קול צווחני, חבורת אנשים שעושים מוזיקה פשוטה בכיף, רק שאם אצל הפיסטולס כל האנרגיה הופנתה לקללות, נאצות וסתם להיות כועסים על העולם, במקרה של הדולס זה הלך לכיוון הכיף, ההומור (העצמי גם) ומוזיקה שתמיד מעלה חיוך על הפנים... אז הנה 2 שירים שלהם: הראשון הוא (כמובן) נלי הפילה שיצא ב82 והפך לשיר המפורסם ביותר של הלהקה... השני הוא קאבר לשיר Blue Suede Shoes קאבר שהיה גורם כנראה לאלביס להתהפך בקברו, אבל אצלי לפחות תמיד מעלה חיוך... (נ.ב., למי שלא מפחד, אפשר ורצוי להחליף בהודעה הזאת את המלה "פרוג" במלה "פראג") תודה למנהלים ולכל שאר האנשים שעשו את הפרוייקט הנהדר הזה!!!

AeroTom

New member
ח"ח על הפרוייקט למי שהשתתף

נצפה לפרוייקט היומי הבא היבוא עלינו לטובה...

After midnight

New member
ותודה לג'וני שהביאנו עד הלום..

אני רוצה להגיד תודה ושלום וכאלה, but I Can't Let Go

למעלה