Songs

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif my songs ../images/Emo91.gif

The Fray - Vienna אחת הרצועות הטובות ביותר באלבום של הפריי. תמיד שנחתתי השבוע על השיר הזה הייתי חייב לבהדוק איך קוראים לו כי הוא פשוט אדיר ומיוחד!! Dishwalla - Until I Wake Up הופעה של דישוואלה ולייפהאוס על אותה במה זו אורגזמה שלא משתווה לסקס הכי טוב עם הבחורה הכי שווה ...
ואני מזכיר את לייפהאוס כאן כי השיר הזה (ויש עוד הרבה) של דישוואלה מזכיר מאוד את ג'ייסון ווייד וחברי ההאוס. בלדת דרכים אפלולית שנותנת השראה. דישוואלה הם הרכב משובח ביותר
Stabilo - delivering idiots כששיר מתנגן לך בלשון ללא הרף, אין מנוס מלשבץ אותו בפלייליסט חד וחלק. זה מה שקורה לי עם "דיליברינג אידיוטס" הפנטסטי של סטאבילו - אחד ההרכבים הכי טובים ששמעתי לאחרונה! Paolo Nutini- New Shoes החדש של פאולו נוטיני נותן הרגשה של בית - ואת הבית כידוע אוהבים מאוד לרוב. נוטיני מגיש לנו מוזיקה נעימה, לא מתחכמת והכי חשוב- כייפית. ככה צריך להיות. מעולה הבחור... Dolores O'riordan - Ordinary Day החדש של סולנית הקראנבריז הוא סינגל משובח מאין כמותו, רוק-פופ רך שמחזיר אותנו אל הימים היפים של אמצע שנות ה-90. מומלץ. The Energies – Life Begins והנה משהו אינדי מארה"ב - זמר - שכל ניסיון לדלות עליו פרטים נכשלו כרגע אבל אני עובד על זה. הסינגל הזה שלו יצא ממש בשבוע החולף ואני יודע שזה סינגל אדיר בגלל המייספייס של הבחור שם ניתן לשמוע את השיר הזה, שאני לא ארשה לעצמי שלא יהיה לי אותו!!!
Groove Armada - superstylin אחחחחחחחחחחחחחחח...תענוג תענוג של קטע דאנס עם הפקה מעולה ומתוך אלבום מצויין. מי צריך יותר?
מתוך פינת אלבום השבוע שמופיעה מידי שבוע בוויקנד בקומונת DTM - אתם מוזמנים לבקר http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21878&smsMsg=

ofirshai

New member
../images/Emo199.gif

Madonna- Nothing Fails Madonna- Justify My Love בכל זאת ואלנטין די Madonna- Bedtime Story Madonna- Swim Madonna- Nothing Really Matters Madonna- Ray Of Light Madonna- Drownd World Madonna- Skin Garbage- I Think I'm Paranoid Garbage- Milk Alanis Morissette- The Couch Alanis Morissette- Mary Jane Alanis Morissette- Pollyanna Flower Alanis Morissette- Unprodigal Daughter Sugababes- Easy Sugababes- Blue Sugababes- Freak Like Me Sugababes- Whatever Makes You Happy Girls Aloud- Biology Sugababes Vs. Girls Aloud- Walk This Way Scissor Sisters- Kiss You Off The Cranberries- Away Depeche Mode- Enjoy The Silence 2004 Tori Amos- Sister Jenet נינט טייב- היא יודעת

MYHOT3

New member
שלי

Summer Love - Justin Timberlake Losing My Way - Justin Timberlake Get Me Bodied - Beyoncé Upgrade U (Featuring Jay-Z) - Beyoncé Baggage - Mary J. Blige Lithium - Evanescence Beat It - Michael Jackson Unbreakable - Michael Jackson Will You Be There - Michael Jackson

MYHOT3

New member
../images/Emo45.gif כל הסט הזה היא מדהימה

כמובן שיש עוד תמונות שלא שמתי פהההה

MYHOT3

New member
בר רפאלי וביונסה ../images/Emo99.gif

ומי שאומר שביונסה לא יפה הוא פשוט עיוור

Shexy Peanut

New member
בתמונות פה היא יפה

עם הרבה פוטושופ מייק אפ וליטושים בגראמי היא לא נראתה משהו.. בתמונה 4 הבגד ים לא מחמיא לה בטרוף

MYHOT3

New member
נמאס ממנה כל הודעה שלה

היא מזכירה את ביונסה חלאס! שלא תכפיש אותה זה מעצבן! לטיפולך. אני רואה שהיא לא הפנימה את הערות..

למעלה