Songs for all!!~~

sakuragirl

New member
Songs for all!!~~

כבר חרשתי על השירים שיש לי על המחשב. ואני מתה לשירים חדשים. אז.....שתפו, איזה שירים שאתם מוצאים את עצמכם שומעים הרבה עכשיו? או איזה שירים אתם סתם חושבים שיפים?

הנה:

Metallica-Nothing Else Matters Nirvana-Smells like Teen Spirit Green Day-Holiday Evanescence-Taking over me Evanescence-My Tourniquet linkin park-from the inside linkin park-faint

miss evil

New member
יש אלבום חדש...

ל Disturbed יצא אלבום חדש... הם להקה שולטת אז אני סבורה שגם האלבום החדש יהיה טוב,כמו הקודמים.. לא יצא לי עוד לשמוע אותו במלוא אבל הוא נראה מבטיח... ממליצה.. Disturbed - Ten Thousand Fists <-- שם האלבום שיר ממש טוב שלהם מומלץ בחום > Disturbed - Prayer My chemical Romance -- להקה באמת טובה.. ממליצה על האלבום האחרון, הראשון גרוע =\ In the end מהאלבום הזה שיר ממש יפה... אם בא לך לגוון קצת בסגנון המטאל שאת שומעת אשמח להמליץ לך על עוד שירים... :) לילה טוב :)

Beautiful Scar

New member
IN THE END ../images/Emo2.gif

חקיינים! לינקין צריכים להאשים אותם בגניבות זכויות יוצרים!!!

walk alone

New member
זה to the end

ושמות של שירים מותר להעתיק וגם של אלבומים רק את השם של הלהקה לא

miss evil

New member
תודה על התיקון

לא היה לי מושג על השם של השיר... ככה אמרו לי

יונתן1988

New member
חחחח... אלבום חדש?

האלבום האחרון שדיסטורב הוציאו "בליב" היה בשנת 2002, אלא אם כן התכוונת שהם עומדים להוציא חדש, ואז... כולי ציפייה
חולה על הקליפים שלהם

miss evil

New member
בחור.. אני לא משקרת..

לדיסטרובד 2 אלבומים עד עכשיו לא כולל הופעות.. נכנסתי לאימיול וקיבלתי את האפשרות של האלבום הזה.. Disturbed - Ten Thousand Fists (2005) אתה תמיד יכול לבדוק באתר שלהם ולהגיד לי.. כי אין לי כוח וזמן =\

T r A u m A

New member
אמממממ קבלי אותי...

ill nino-te amo\I hate you ill nino-with you ill nino-have you ever felt ill nino-how can i live בקיצור כל השירים שלהם XD הם להקה מעולה stone sour-bother inhale slipknot-before i forget vermillion vermillion pt 2 mudvayne-dig determined happy? שוב כל השירים שלהם distrubed-stricken soilwork-nerve roadrunner united-the end trivium-a guneshot to the head of trepidation אלה השירים שנמצאים אצלי הרבה ואמממ והם לא כבדים בשביל שאתם תשמעו אותם P: אמממ תהנו וכמובן כל שיר שקיים נכתב אולתר בוצע חודש ע"י HIM !!!

Beautiful Scar

New member
mudvayne-dig

אני חולה על השירים שלהם
FUCK YOU!!!!!! FUCK YOU 2 YOU FUCK ME!!!!!!!!!!!!!!!
הם כ"כ שולטיםםםםםםםםםם יאאאאאאאאאאאאאאאאאא שייקההההההההההה D: תעשה לי ילד עם אוזניותתתתתת
מצטערת היה לי יום טוב ^^

יונתן1988

New member
הים../images/Emo99.gif

ממ... יש להם 4 שירים שבאמת קשה להפסיק לשמוע:p HIM- AND LOVE SAY NO JOIN ME RIGHT HERE IN MY ARMS THE FUNERAL OF hearts

T r A u m A

New member
אמממ אני מניח שאתה שמעת רק את

and love said no נכון? זה הדיסק היחיד שיצא לך לשמוע לפי השירים כי את כולם נמצאים בידסק האוסף אז תשמע את כולם כי כולם מושלמיםםםםםםםם

sakuragirl

New member
גרר איזה עצבים!

הקאזה מוריד לי שירים שאי אפשר לשמוע רק אם משלמים לאיזו תוכנה...-_-"" יש למישהו תוכנת הורדת שירים מומלצת?...

T r A u m A

New member
sababa dc

אממממ התוכנה הכי טובה קצת קשה אבל היא התוכנה הכי טובה משלבת מהירות ובטיחות והמון המון המון מקורות sababa זה בדיוק כמו קאזה soulseek תוכנת הורדה וגם של תקשורת כמו מסנג'ר

למעלה