SonG And Band(כותרת חדשה יאיי)

the papercut

New member
SonG And Band(כותרת חדשה יאיי)

1)מהן להקות החודש שלכם?(עבר חודש) 2)מה שיר השבוע?

gloria23

New member
אוו אניייייייי

לא להקה ..אבל אמן החודש...ובהחלט מגיע לו!!! מוריסי!! מומלץ בחום, האלבום you are the quarry-מקווה שכתבתי את זה נכון חחחח איזה יכולת כתיבה, ולחשוב שרק עכשיו הכרתי אותו..ממש בושה בשבילי! ושיר השבוע...סמאשינג פומקינס-disarm ונחזור למוריסי, כל האלבום בכלל הוא שיר השבוע, אבל אני אכתוב פה שניים irish blood,english heart בהתחלה שמעתי בחפיף ,אבל אז נכנסתי למילים, ואיזה מילים..אף פעם לא ראיתי מישהו שכותב בכל כך כנות ובכזה יופי על הלאומיות שלו..ואני מצטטת" אני חולם על הזמן שלהיות אנגלי זה לא להיות הרסני..." או "אני חולם על הזמן שלאנגלים ימאס למוות ממפלגת העבודה ומהמפלגה השמרנית, וירקו על השם אוליבר קרומוול..."(לורד פרוטקטור ושליט ברטניה בעבר)..אני לא מפסיקה לשמוע את השיר הזה והשיר השני זה-come back to camden"בלדה עצובה ויפה... וגיליתי רק לפני כמה ימים שהוא הסולן של הסמית'ס...

the papercut

New member
או.קיי בזכות דורית יש חוקים חדשים.

1)מפרטים למה בחרתם בלהקה זאת... 2) ממליצים על משהו שלהם....

ramoni

New member
טוב אני נכנע

אני הולך להגיש בכתב מתכתב סולחה בצרוף פרח יפה ללהקה בשם מוריסי שכולם משבחים אותה, ולמפיסטו אין מושג מי היא.. בקשר אלי.. אהבתי לחזור לשמוע את מייק אולפילד. הוא תמיד יחשב בעניי למיסד מוזיקת השוליים האולטימטיבי. סביר להניח שללא הוא, לא הינו זוכים להקיר את מיוז... וכנראה שגם להקות קדומות כמו זיין אדקשיין, הקיור וכלא בזאת... אממ יש כמובן את trebular bells', מתוך הפסקול של הסרט "מגרש השדים", אשר אמצתי אותו בתור "הסמפוניה" של החצי השני של המאה העשרים... והוא מפאת ידיו הדגולות של מייק. מומלץ בחום למי שעוד לא הקשיב...אתם צריכים להיות סבלנים לזה, כי הדבר הזה באורך של 25 דקות

buffyanne21

New member
שלי...../images/Emo9.gif

אמממ להקת החודש שלי היא אוואנסנס
אממממ פירוט?...זו פשוט הלהקה שאני שומעת הכי הרבה לאחרונה... חוץ מזה שזו אחלה להקה ואני ממש אוהבת את השירים ומתחברת למילים...
אומן החודש לשי זה יוני בלוך...נדבקתי לשירים שלו חזק
הם כאלה חמודים
המלצה על שיר
אוואנסנס - Forgive Me, זה שיר לא מוכר...ומשירים מוכרים יותר My last breath זה מאלבום הבכורה Fallen אני בטוחה שאת יודעם זה פשוט גורם לי להישמע מתוחכמת...
) יוני בלוך - אנבל-לי...פשוט שיר מהמם!

daisy girl

New member
mine

1. skunk anansie. מרגשים אותי. הייתי ממליצה על hedonisem ועל charlie big potatoe. 2. השבוע שלי היה עמוס בלימודים. כשאני לומדת אני חייבת מוזיקה רועשת וחזקה. מוזר, אבל ככה אני מתרכזת. וזה גם יותר נחמד..המ.. השבוע שמעתי הרבה גאנז, ובעיקר את: welcome to the jungle.

NiKi†a

New member
אני :)

להקת השבוע- Incubus גיליתי שהדיסק שלהם מאוד מאוד ממכר, והמילים פשוט מהממות
. שיר השבוע- Incubus - Agoraphobia פשוט כי נדבקתי ^_^ ממליצה- בעיקרון על הדיסק האחרון שלהם. אבל שירים מתוכו- Southern Girl Pistola Talk Shows On Mute (הסינגל האחרון שלהם...ישמצב שראיתם בטלויזיה)

קוף חלל

New member
כנ"ל, באמת שיר מגניב.

גם לי היה שבוע עמוס בלימודים, אבל בשביל דברים כמו הסטוריה אני אוהב לשמוע דברים יותר שקטים. רק מקצועות כמו מתימטיקה אני שומע מוזיקה רועשת. השבוע שמעתי את אהוד בנאי. ליתר דיוק את האלבומים "עוד מעט" ו"ענה לי". פשוט יוצר מוזיקה יפה ועמוקה. אתם חייבים לשמוע את השיר היברומן מהאלבום החדש שלו, שיר ציני בצורה יוצאת דופן.

daisy girl

New member
מסיבה לא ברורה..

אני ממש, אבל ממש לא אוהבת את אהוד בנאי.

ramoni

New member
ימח שמך..

לא סתם.. אבל יש לי חולשה למתנגדי ממלכת בנאי..

daisy girl

New member
אין לי התנגדות כלל וכלל,

להפך, אני חושבת שאביתר ומאיר בנאי מוכשרים מאוד מאוד. זה פשוט משהו ספציפי נגד אהוד בנאי. לוידעת.

TeamMidgets

New member
להקת החודש

הורדתי עכשיו (סוף סוף, תודה לאל) את כל השירים של שואוביז, היה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי שיהיה (לא יודע מה ציפיתי), גם כן גאוני, אבל אוריג'ין עדיין הכי טוב אז בכל מקרה להקת החודש שלי היא מיוז אממ שירים... ניקח את beetlebum של בלייר ו74-75 של the connels אגב ציירתי לוגו לקבוצה שלי בהאטריק (אל תשאלו) בהשפעת (חיקוי, השפעה, מה זה משנה) הציור בדף השני של אוריג'ין אוף סימטרי, מה אתם אומרים?

ramoni

New member
שאולי יום יבוא

והשמש בדמות רפאל את דה וינצי, תזרח עליך

This Is My Nick

New member
Kasabian

מדוע בחרתי בלהקה? אממ.. כי לא הכרתי אותם לפניי, עכשיו אני כן והם ממש טובים? אממ, ראיתי פרסומת עם שיר שלהם ב Mtv 2 וחיפשתי שירים שלהם, שווים. יש בהם משהו מיוחד. המלצה - Club Foot.

jordan bellamy

New member
והנה שלי קצת באיחור...

אוקיי אז אומנם לקח לי קצת זמן...אבל להקת השבוע שלי היא בהחלט ללא צל של ספק: PORTISHEAD-all mind זו להקת טריפ-הופ משובחת! עם נטיות חדות לג'אז ולפ'אנק... כדאי לכם לשמוע עוד קצת שירים שלהם כגון: glory box fun for me זו גם מוזיקה טובה לזוגות! אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...

למעלה