someone may be interested

Annelie

New member
someone may be interested

I am NOT advertising the competition but I saw that Ynet are looking for someone to manage an Israelis abroad forum - thought someone might be interested...

לא מדוייק - הם מחפשים מנהל לפורום

"נשארים בארץ", שהוא פורום פוליטי, ולא לפורום ישראלים בחו"ל.

Annelie

New member
!NO! It is correct../images/Emo70.gif

they have also advertised one for Israelis in Europe but they haven´t put it in the Israelis in America, whic is the one you go to. They have also emailed me to see if I am interested and since I am not, I thought I will check here to see if someone else is.

אהההההה - ישאלים באירופה ולא בחו"ל

באמת לא הבנתי, הרי יש להם את פורום משפחות ואת פורום ארה"ב ולא הבנתי איך הם מחפשים מנהל לפורום חו"ל... בכל אופן לא ידעתי שמדובר בישראלים באירופה. איזה יופי! אני מקווה שמישהו כאן (או שם) ירים את הכפפה.

Else

New member
האמת היא

שהם מחפשים את הישראלי היורד - לא משנה לאירופה או לאמריקה או לכל מקום אחר. העיקר שהוא החליט לעזוב את הארץ. אבל אני מניחה שהפורום באמת בעל תוכן פוליטי ונועד לספוג מריבות בין פטריוטים לבין יורדים (כמה שיצאה לי להציץ לשם ולהשתעשע מהעימותים המתמידים שלא מגיעים לכלום).

היום חם מאוד. כולם מסביב חוגגים

בגלל המנדיאל. RENENS מלאה איטלקים וטורקים. אנשים פה בסדר. הם רק רוקדים ברחובות ולא יודעים שאישתי ואני מקבלים ידיעות על פיגוע בעיר הבית שלנו. כל כך חם שלא בא בחשבון לסגור א החלונות הכפולים. היום. היום זה כל מי שאני.

Annelie

New member
and the link

the message read: נושא : הודעה חשובה תאריך : 16/06/02 15:10 מחבר/ת : הנהלת קהילות דואר אלקטרוני : [email protected] שלום, אם אתם גולשים מלידה, אוהבים לשוחח, נהנים להתווכח, נולדתם בארץ אך אתם חיים באירופה - אנחנו מחפשים מנהל לפורום "ישראלים באירופה" שלנו. התפקיד על בסיס התנדבותי ומיועד למי שהנושא מרתק אותו וזורם בעורקיו. כל המעונינים מתבקשים לשלוח מייל לכתובת המופיעה לעיל.

למעלה