somebody?

נופקיצה

New member
somebody?

אוףףף בא לי למות...אני רוצה היפ הופ ובגלל שאני הולכת למגמת מחול שזה מליון שעות בשבוע ועולה גם לא מעט כסף אז לא מרשים לי היפ הופ וגם אין לי כ"כ זמן...: ( מה לעשות?? מה אתם הייתם עושים? לפרוש? אפילו שרק התחלתי?

best in me

New member
שלא תעזיייייי

למה לפרוש? ושאלה.. את אוהבת מחול? והיפ הופ לא חייבים לרקוד רק בחוג יש מסיבות של היפ הופ.. תרקדי לבד(למרות שזה נשמע לא משהו אבל זה ממש כיף) לא ממש הבנתי אותך אבל בכל מקרה לא צריך לפרוש רק בגלל שקשה... או שלא נוח

me MAYself n i

New member
לא לפרוש זה בטוח :]

כמו שכבר אמרו לפניי :] -יש מסיבות היפ הופ, אפשר לרקוד בבית או גם אולי תקימי קבוצה קטנה עם חברות, ככה שזה לא עולה כסף ואת קובעת את השעות, ותמציאו ריקודים לבד וכאלה? זה לדעתי הרבה יותר מספק מאשר ללמוד כוריאוגרפיות שאחרים המציאו [למרות שגם זה כיף הלוואי שהיה פה מורה על רמה באזור].. יש הרבה אלטרנטיבות, אל תתייאשי

נופקיצה

New member
אממ

התכוונתי לזה שאני מתלבטת אם להמשיך במגמה בבצפר או לעזוב וללכת לסטודיו... כי אני לא יודעת מצד אחד זה כיף מצד שני זה קשה מצד אחד זה מעייף מצד שני זה נותן הרגשה טובה אבל הקטע שההיפ הופ נותן הרגשה טובה כזאת...לא יודעת..לפחות לי...וזה חבל לי לוותר עליו אבל גם מצד שני חבל לוותר על המגמה..ואני לא יכולה גם וגם אני מקווה שהבנתם...זה פשוט מדכא

best in me

New member
כן הבנתי...

אמממ מגמה זה באמת מבאס כי צריך ללמוד גם עיוני.. ובחוג יותר כיף גם אם תהיי בחוג מודרני.. חוג זה יותר כיף אני חושבת שתמשיכי במגמה ובהיפ הופ תחפשי חוגים שמשלמים רק מתי שבאים ואז ככה מתי שתרצי להשתחרר תלכי..

נופקיצה

New member
יש כזה דבר?

לא שמעתי על כזה דבר שמשלמים מתי שבאים...וגם אם יש וזה לא קרוב לי זה לא עוזר

best in me

New member
כן יש... תחפשי

אני נמצאת בעיר שאין בה מי יודע מה חוגים אבל את זה יש.. אלא בהיפ הופ .. במודרני אבל יש...

dari11

New member
בסטודיו dancity

זה ככה אני חושבת...בהרצליה...שווה בדיקה.. וגם בסטודיו B בתלאביב אם אני לא טועה זה גם ככה..

למעלה