Some days I feel like shit (ט')

Some days I feel like shit (ט')

Some days I wanna quit, and just be normal for a bit למה? למה לעזאזל כולם חושבים שרזיתי???? "ממש רזית לאחרונה לא?" לא לא לא!!! ואם כן- אז למה אני היחידה שלא רואה את זה?? מה נסגר עם המוח שלי?! אני באמת בשיא הכנות לא רואה שום שינוי במראה.

No longer

New member
הממ.:\ ט'.

אני מצטערת להגיד את זה באופן המגעיל שזה יוצא לי בו, אבל אנשים חושבים שרזית, כי זה מה שקורה כשעושים את הפעולות שאת עושה. מרזים. ואת יודעת את זה. מה אני יכולה כבר להגיד לך, אהובה שלי, שאת לא יודעת? שזה אל יביא לך את המנוחה שאת מחפשת? שזה בחיים לא יהיה מספיק? שאת לא רואה נכון? שהשינוי במציאות קיים? ואולי, רק אולי, במקום לחפש שינוי במראה, תעשי אותו באמת, בחיים שלך? בפעולות שאת בוחרת? (תהיי מאושרת, תהיי, תהיי, תהיי.)

קולדון

New member
אממ.. רק לפני שבוע העלית את הפוסט הבא:

לה לה לה ו... את יודעת- את בנאדם. זה די ברור איך זה עובד. כלומר, מה קורה אם אוכלים פחות... או לחילופין, אם ירדת במשקל משמע שרזית.. בקיצור... כמו ההודעה שפרסמת לפני שבוע, גם מההודעה הזו.. כביכול קיטור אבל נראה שאת נהנית מהמצב. חבל.

פספסת אותי לגמרי

יודעת מה? כן אני נהנית כרגע. כן אני יודעת שאני מפגרת ואני משחקת וכו' וכו' וכו'. אבל מה שמשגע אותי זה שאני לא מבינה איך אני לא רואה את מה שכולם כנראה כן רואים.

No longer

New member
מה זה משנה לעזאזל? ט'.

ככה המחלה הזאת עובדת. את לא רואה וכולם כן רואים. זאת כל המטרה שלה. לטשטש לך את היכולת לראות ולחיות ולהתקיים ולחשוב, ולחזק את האימג' החיצוני של כמה את לא מסוגלת. את עושה פעולות חולות, ואת מופתעת מהתוצאות שלהן. בין אם התוצאה היא ההרזיה שלך ובין אם התוצאה היא ההתחזקות של העיוות בתוך הראש לך. למה זה מפתיע אותך? ולמה זה הדבר היחיד שמעניין אותך? העובדה שאת לא רואה את מה שכולם כן רואים, מראה שהינה, זה עובד. זה גורם לך להיות מרוצה עכשיו? זה יגרום לך אי פעם? אני באמת כל כך מצטערת שאני כל כך מגעילה ומתוסכלת כלפייך. אבל אלוהים, כל כך קשה לי מול אנשים שמסרבים לעזור לעצמם בידיעה ברורה. ועד יותר קשה לי עם האנשים האלה, כשאכפת לי מהם כמו שאכפת לי ממך. מה את עושה, חלומות? מה?

קולדון

New member
תארתי לעצמי שהתגובה שלך תהיה כזו.

לא פיספסתי את "העיקר", שהוא כביכול שרק את לא רואה שירדת ושרזית. הפוסט שלך הוא דיבורים של מתחילות, מותק. ולא נראה לי שאת בתחילת דרכך עם ההפרעה. את מודעת, ומשגעת את עצמך, ועושה לעצמך רע, ומה שאני לא מבינה בכל העסק... זה איך זה עדיין עובד? איך זה עדיין משרת את המטרה בשבילך? בהתחלה... אני מבינה. נכנסים לזה, אפילו כביכול במודע, אבל לא באמת יודעים על זה כלום. לא באמת יודעים כמה שאי אכילה משפיע מעבר להורדה במשקל. כמה היא משגעת את הראש וכו. מנוונת את הרגש. אבל כשנכנסים לזה אחרי שמפריחים את האשליות... זה כבר לא באמת עובד כל כך חזק. כמו בסם, שצריך להעלות את המינונים כל פעם? את לא מפחדת תגידי? מה נראה לך שיקרה אם תמשיכי ככה?

גם אני6

New member
זה משנה? (כן)

זה משנה? לא. זה חשוב- ואולי גם משנה, אבל לא בשביל להפוך את זה לנושא המרכזי. הנושא הוא עצם זה שאתה לא מצליחה לראות את זה, שזה מייסר אותך, מה זה עושה לך, בדיוק עד כמה משפיע עלייך וכיצד לחפש, להתייסר ולחפור "למה?"- זה בדיוק כמו למצוא בריחה בצורה/תירוץ/מעטה אחר. חשוב לעלות את זה, חשוב להוציא ולתהות- אבל כל עוד זו רק תהיה, תהיה שאת עושה איתה משהו. שאת מבינה שאת ל-א רואה מה שאחרים רואים. שאת מבינה שגם אם את השפויה היחידה בין מליוני מטורפים, עיוורים, פסיכים וטועים- את לוקחת את זה אלייך, עוצרת, שואלת את עצמך האם יש לזה קשר אלייך, האם יש דברים בגו?.. עוצרת לבדוק את זה באמת. זה כמו ביהדות, באמונה, את יודעת.. הרי התורה, היהדות- לא באמת אוסרת ספקות, פקפוק, לשאול שאלות. ההיפך הוא הנכון- היהדות מעודדת את זה, היא מעודדת חשיבה וענין. אבל מתוך מקום פתוח, מתוך באמת רצון וענין. כדי להגיע בכל רגע ורגע למקום הזה של תשובה, כדי להגיע לתשובות בכל דקה ושניה- מתוך מקום שלם. הרי זה מה שמבקרים כ"כ, הסגירות בבועה, האטימות. טוב להרחיק את עצמך ממקום שידוע כי עלול להסיט, להוריד מדרך ארץ.. אבל זה מאוד שונה מלאטום אוזניים, לעצום עיניים ולשנן רק מנטרות חדגוניות כל היום. את ב-א-מ-ת לא מבינה, או שאת פשוט מפחדת לראות? מפחדת לראות? או מבינה שאת לא רואה, אבל כן יודעת. או לפחות יודעת שהם כן ובאמת רואים את זה. וזה לא "הם", אלא "מציאות".. ולא רק "מציאות", אלא "את"?..

גם אני6

New member
את יודעת..

אני דווקא אוהבת את הימים האלה, את יודעת? לא שאני feel *like* shit בהם, אלא שאני מרגישה בהם לא להיט. הם מזכירים לי שאלו רק ימים, רק רגעים מתוך השגרה שהיא אחרת.. שהרגיל, הוא אחרת. שהבד"כ שלי מחייך, מאושר, שקט. שטוב לי מבפנים, ששליו לי גם מבחוץ. אז, וואלה? מדי פעם, אין בעיה שירגיש אחרת. כמו שידיד שלי אמר פעם, שאם למישהו טוב כל הזמן.. שיפסיק לעשן..

לא הבנתי

מה את מנסה להעביר בהודעה שלך..? שמבאס אותך שאת לא רואה שרזית? נו, ואם היית רואה, אז? מה היה שונה? היית רואה את זה כאזהרה, היה לך קל יותר לזהות ירידה, היית עוצרת ומנסה לעלות..? כי אם זה מה שניסית להעביר בהודעה אז קבלי ח"ח על הדאגה לעצמך והמודאגות מכך שאת לא מצליחה לזהות ירידה ולעצור אותה בזמן. (זה מה שניסית להגיד..?)

No longer

New member

אז בהמשך לכל הדברים הסופר חכמים (ט)

שאמרו לך, ושאני מקווה שאת מסוגלת לפחות להבין ברמה רציונלית, גם אם לא רגשית (אמביוולנטיות וכו', יו נואו) את מה שנכתב כאן, מה שרציתי להוסיף הוא שמה שנסגר עם המוח שלך זו הפרעת אכילה (כמו שאת יודעת) שמלווה בעיוות של דפוסי מחשבה, ולכן גם את, כמו רבות וטובות אחרות, לא באמת מסוגלת להגיד רק מלהסתכל במראה או על עצמך או לפי המכנסיים או וואטאבר אם עלית או ירדת. ורציתי להגיד גם יותר מזה - שיש דרך לדעת אם עלית או ירדת. את במעקבים בתל השומר, ואני מניחה ששוקלים אותך שם. אז אם ירדת (כמו שכתבת בהודעה לפני שבוע), אז ירדת. למה את לא רואה את זה? כי יש לך הפרעת אכילה. זה באמת, רציונלית, לא מסובך. את יודעת את זה. מה שמסובך זה איך את *מרגישה* לגבי זה, ולמה את פועלת כפי שאת פועלת באופן שמביא לירידה במשקל. השאלה בעיני עכשיו היא מה את רוצה. את רוצה להיות באמת משוקעת במאמץ של ההחלמה? קדימה, יש דברים שאפשר לעשות. את רוצה להיות באמת משוקעת במאמץ של המחלה? בחירה עצובה, אבל זכותך. בינתיים את נורא יושבת על הגדר, ולי נשמע שאת בעיקר לבד שם, כאילו הטיפול לא מזיז אפילו שביב של, של לא יודעת מה, רגש או מחשבה או וואטאבר. ואם זה לא עושה את זה, אולי שווה to rethink על המקום בו את מקבלת טיפול, או לחשוב איזה שינויים אפשר לעשות בטיפול הקיים, או מה סוג הטיפול שאת צריכה לקבל בשביל באמת לעשות את הצעדים הבאים בכיוון של החלמה. (סליחה אם רצית תגובות מחבקות וזה מה שקיבלת. אנחנו מאוד אוהבות אותך, כולנו, ולכן התגובות הקשות קצת, והמודאגות מאוד). אז מה את אומרת?

למעלה