some comments:

some comments:../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

First of all, I want to thank Dr. Leibovitch for her participation in our forum. I think we should make her our official medical consultant!! For those of you who remember the Breastfeeding Center in Udim, Dr. Leibovitch was the manager. She is not only a family doctor, but is a yoetset hanaka IBCLC who did studies in Oxford England with Chloe Fisher like some of us. When she returns to Israel, we will reopen Udim and all of you will have a clinic to come to get not only her help, but that of Doris, Toby, and me. Let's encourage her to return!!!! Secondly, I appologize that I am not answering as often as I used to. I usually wake up at 5:30 every morning to answer most of the questions. My brain works best at that hour, and i have no competition on the computer.....recently, the site is not working at that hour, for some strange reason. I do take my laptop to the hospital hoping to find time to answer there, but as those of you who gave birth in Lis know, I barely have time to breathe. I hope this will change in the near future. For those of you who want to plan a mifgash in the near future, get to work. If it is in the middle of the week, remember that my only free day is Wednesday. I would prefer that it be in Tel Aviv.........a nice place is in Gan Carter which is across from the medical school in Tel Aviv University, but that is only good for saturdays becuase of parking. for those of you who are in the other forum, here is a little nostalgia: look in the site called Metukim which we set up for the original forum. there you can see the first mifgash that we had in gan carter.......you see Inbali, Zimes, and all the moms who you know as vaticot....they were once like you, new and inexperienced. Here is the site: http://groups.msn.com/metukim​

תודה אסתר! אני מאד מתגעגעת

לעבודתי עם אמהות ותינוקות. כאן אני עובדת בעיקר במחקר. מקווה להיות חזרה בקרוב, ולעזור למי שצריכה פנים אל פנים. ד"ר ליבוביץ

justmom

New member
תרגום: כמה הערות

ראשית ברצוני להודות לדר' ליבוביץ' על השתתפותה בפורום זה. אני חושבת שאנחנו צריכות למנות אותה ליועצת הרפואית הרשמית שלנו! לאלו מכן שזוכרות את מרכז ההנקה באודים, דר' ליבוביץ' היתה המנהלת שלו. היא לא רק רופאת משפחה, אלא גם יועצת הנקה מוסמכת שלמדה באנגליה אצל כלואי פישר, כמו חלק מאיתנו. כשהיא תחזור לישראל, נפתח את המרכז באודים לכולכן תהיה מרפאה שתוכלו לבוא אליה והיעזר לא רק בה, אלא גם בדוריס, בטובי ובי. בואו נעודד אותה לחזור! שנית, אני מתנצלת על שאיני עונה באותה תדירות שבה נהגתי לענות. בדרך כלל אני קמה מדי בוקר ב-5:30 כדי לענות על רוב השאלות. מוחי עובד טוב ביותר בשעה הזו, ואני לא צריכה להתחרות על המחשב... לאחרונה, מסיבה מוזרה כלשהי, האתר אינו עובד בשעה הזו. אני לוקחת את המחשב הנישא שלי לבית-החולים בתיקווה למצוא שם זמן לענות, אבל כמו שמי מכן שילדו בליס יודעות, שם בקושי יש לי זמן לנשום. אני מקווה שבעתיד הקרוב זה ישתנה. למי מכן שרוצות לתכנן מפגש בעתיד הקרוב, התחילו לעבוד על זה. אם זה באמצע השבוע, זכרו שהיום החופשי היחיד שלי הוא יום רביעי. הייתי מעדיפה מפגש בתל אביב... מקום נחמד הוא גן קרטר, מול בית-הספר לרפואה באוניברסיטת תל אביב, אבל בגלל החנייה זה מקום טוב רק לימי שבת. למי מכן שנמצאות בפורום השני, הנה קצת נוסטלגיה: הסתכלו באתר הקרוי מתוקים שהקמנו לפורום המקורי. אתם יכולות לראות שם את המפגש הראשון שקיימנו בגן קרטר... רואים שם את ענבלי, צימעס, וכל האימהות שאתן מכירות כוותיקות... הן היו פעם כמוכן, חדשות ובלתי מנוסות. הנה האתר:

Ellaa

New member
אסתר- המון תודה

בכל מיקרה, יש לי הרושם שאת מנסה לעשות מעל ומעבר אני הראשונה שמצטרפת למעודדות של דר' ליבוביץ- לחזרתה ארצה, אך ניראה לי שקודם כל היא תירצה לסיים את המחקר, ואולי גם לטייל קצת בגן העדן בו היא נימצאת. אסתר- מתי יפתח שוב המרכז הרפואי להנקה באודים? יישר כוח- והמשך עבודה פוריה אלה

../images/Emo24.gifלדר' ליבוביץ

חינכו אותי טוב בפורום הנקה, אז חיפשתי לאן לשרשר. אני רוצה להודות לדר' ליבוביץ על העזרה שנתנה לי לפני שנה. בזכותה תהילה שלי יונקת בת 14 חודשים כמעט.

למעלה