solution where R U?

• פותח הנושא mich
  • פורסם בתאריך

mich

New member
solution where R U? ../images/Emo53.gif

היי solution התחלת להסביר לי על flash וVB ונעלמת...
בבקשה תמשיך ההסברים שלך פשוט מעולים תודה מיכל

solution

New member
חזרתי אלייך

אז בואי נתחיל מבניית קובץ fla (קובץ העריכה) . על מנת ליצור תיבת טקסט דינמית (שמקבלת מידע מהתוכנית)או input (שמקבלת מידע מהמשתמש) צריך להשתמש בכלי הטקסט (A בצד שמאל) ובחלון שכתוב עליו text options (לפתוח אותו - window-->panels-->text option) . בתוכו יש מספר הגדרות , החשובה ביותר בשבילנו היא variable , שמגדירה את שם המשתנה שתכיל תיבת הטקסט . אם מדובר ב-dynamic text (גם את זה מגדירים ב-text option ) ניתן להציג בתוך התיבה סקריפט מסויים על ידי פקודה בפריים :(תלחצי עלל הפריים למעלה עד שיהיה מסומן ואז תלחצי על window-->panels-->actions) the_name_of_your_var="value בהרצת הסרט (על ידי ctr+enter) ניתן לראות את הערך מופיע בתוך המילה . עכשיו השאלה הגדולה - איך מכניסים מקובץ vb ערכים לתוך תיבת הטקסט הזאת : אז ככה - בתוך ה-visual תוכלי למצוא בתוך ה-component של הפלאש מספר פונקציות שיכולות לשלוט בסרט כמו - gotoframe , getproperty וגם setvariable . השימוש העיקרי של הפונקציות האלה הוא בדרך כלל לקישור בין הפלאש לפלטפורמות חיצוניות (בדרך כלל javascript באינטרנט) ועל ידי זה לשלוח ולקבל משתנים וערכים אל ומחוץ לסרט . ב-setvariable את צריכה להכניס את שם המשתנה - "_root.varname" ואת הערך שאת רוצה לתת לו . איך קובעים מתי תתרחש הפונקציה ? על ידי פונקציית הפלאש fscommand - הפונקציה הזאת מופעלת על ידי הפלאש והיא שולחת command ו-args אל הפלטפורמה החיצונית שלה - במקרה שלנו - vb ומפעילה את פונקציה do_fscommand שקיימת בתוך ה-component של ה-activex בתוך ה-vb . לשאלות נוספות אני פה או בפורום של נענע -גדי

mich

New member
../images/Emo51.gif

תודה אני אבדוק ואחזור להתבכיין...
מיכל

mich

New member
solution, אתה המלך ../images/Emo47.gif

עובד מעולה!!!!!!!!!
תודה מיכל

למעלה