Solstice Coil מחפשים בסיסט!

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה היה מבדר... תמשיכו ככה!! ואתם מכוונים מאוד גבוה עם רשימת הלהקות הזאת, אבל בלי להעליב - המוזיקה שלכם לא קרובה לרמות האלה. למרות שאני מודה שאחרי ההודעה שלכם אני לא מאוד אובייקטיבי...

RoieL

New member
לא אמרתי שלא,

אבל אנשים שדורשים ממך הבנת הנקרא ולסגוד ללהקות שהם אוהבים זו פשוט שטות. שמע, בהרכב שלי שני גיטריסטים ומתופף מתים על מטאליקה ואני מקיא כשאני שומע את הפתיחה של פייד טו בלאק. זה מפריע לי להיות איתם באותו הרכב? הם צריכים לקחת את הדברים בפרופורציה.

Pipe Dreamer

New member
אני לא מבין מה כולם מתלהמים כ"כ

אפשר לחשוב מה הם כבר ביקשו כאן. אם תקראו מעבר לציניות, תמצאו שהם דורשים את המינימום שיש: בסיסט שיידע לנגן, שתהיה לו שפה משותפת איתם ושיהיה מוכן להקדיש מעצמו מספיק כדי לעבוד עם להקה רצינית. אני לא יודע מה הוביל את שיר דויטש לכתוב הודעה כ"כ סרקסטית שמכילה יותר מדי פעמים את המילה "אידיוט", אבל יכול להיות שזה נובע מניסיון עבר שהיה להם.. אני יודע שהם החליפו נגנים כבר מספר פעמים, וכנראה שבדרך הם נתקלו בהרבה אנשים שלא היו קרובים להתאים ובכל זאת באו וחשבו שיש להם מה לחפש שם. ואגב, אני דווקא ממש אוהב את המוזיקה שלהם. זה אולי לא פורקיופיין, לא רדיוהד ולא דרים ת'יאטר, אבל יש להם את הסגנון שלהם שאני אישית אוהב, ולפחות לגבי רמת ההפקה אי אפשר להתווכח.

JustThomas

New member
וזה ישר נותן לגיטימציה

לנסח הודעה שכולה הטיה של תואר אחד, שהדבר האחרון שהיא עושה הוא - למשוך נגנים רציניים?

Pipe Dreamer

New member
שמע אני גם חושב שזה מוגזם

למרות שאני אחד עם חוש הומור מאוד ציני, ככה שאני אישית, אם הייתי בסיסט והייתי חושב שאני מתאים הייתי יוצר קשר למרות ההודעה המאיימת. אבל כן, בסופו של דבר ההודעה מנוסחת בצורה שפשוט תרחיק אנשים שיכולים להיות מועמדים פוטנציאלים. בסופו של דבר- חבל בשבילם, פשוט אני לא חושב שזה שווה את העצבים שכולם מוציאים כאן. תנו לשיר דויטש ולהקתו לתפוס מעצמם כמה שבא להם, הם אלה שישאו בתוצאות בסופו של דבר.

wish i was here

New member
נראה כמו הודעה לגיוס לאיינזצגרופן

עם גישה כל-כך תוקפנית נראה לכם שאנשים יקחו אתכם ברצינות? תחשבו שוב.

oneman2

New member
איינצגרופה I או II?

ממש נשמע כמו הודעת גיוס בעיתון דר שטייייוווורמהר...

MadeInJapan

New member
אחרי הודעה כזאת מאיימת מי בכלל ירצה

לנסות לעבוד איתכם... תנמיכו ציפיות ותהיו קצת יותר בני אדם, בישראל קשה מאוד להצליח במוזיקה ועוד יש לכם כאלה דרישות... אני מאחל לכם בהצלחה שלא תבינו אותי לא נכון אבל תנמיכו ציפיות ותהיו יותר נחמדים.

להנמיך ציפיות???

אתה אומר שאני צריך לדרוש פחות ממישהו שיודע לנגן ושהוא לא טיפש?

terje

New member
אני בטוח

שאתה מבין למה הם מתכוונים.. כל אחד רוצה בהרכב שלו נגן טוב, ושלא יהיה אידיוט. אבל איך שהצגת את זה - זה מאוד מאיים, גם לגדול הנגנים. אם אתה מדבר על הפקה בשכר מטורף או משהו בסגנון הייתי איכשהו מבין את הכיוון, כי יש לך בסיס לדרישה, וגם זה בדר"כ לא בא דרך פורום, אבל שיהייה. מה שאתה רוצה זה עוד משקיע כספי, עוד חבר להקה, עוד חבר לחיים. את זה קשה למצוא בהודעה כזו, למרות שאני די נהנתי לקרוא אותה אבל אני מאוד מבין למה כולם מתעצבנים.
ואגב, אני אהבתי את המוזיקה, יש לכם אחלה קליפ!

אני לא מבין

כולם מתעצבנים כאילו תקפתי אותם באופן אישי. לא קראתי לאף אחד אידיוט באמת. אם מישהו נעלב, זה משקף עליו יותר משזה משקף עלינו. אתה עומד פה על נקודה מאוד חשובה ונכונה: אני מחפש חבר ללהקה ולחיים, ואני יודע בלבי שאם יש פה בסיסט טוב שיקרא את ההודעה הזאת ובמקום להיעלב הוא מאוד ישתעשע - זה הבן אדם שאני רוצה! נ.ב תודה רבה. גם אתם לא רעים בכלל

Funky Giraffe

New member
אז מה, מייספייסים, בארבי, וישר

הגעתם למסקנה שוואללק, אין עליכם? לא.

חח.. אתם בדיחה.

תזכיר מתי האלבום שלכם מכר זהב? אני בטוח שבסיסטים ירוצו אליכם. אגב, היית יכול לסכם את כל ההודעה הזאת במשפט הזה: "לסיכום: אנחנו מחפשים בסיסט טוב, שיודע לנגן, ולקרוא, שיש לו זמן ללהקה רצינית, אבל יודע לא לקחת את עצמו יותר מדי ברצינות, ואוהב את המוסיקה."

למעלה