מאוחר מדי הוא פיתח מודעות משל עצמו. Solstice Coil - כי אין לכם ברירה.
ש שיר דויטש New member 14/11/04 #19 מאוחר מדי הוא פיתח מודעות משל עצמו. Solstice Coil - כי אין לכם ברירה.
S Solstice Coil New member 14/11/04 #21 Solstice Coil! כי לשי ממש משעמם, והוא ימשיך לשלוח לכאן הודעות עד ששיא ישבר.
K kurush New member 14/11/04 #23 Solstice Coil כי ממש משעמם לי, ואמשיך לשלוח לכאן הודעות עד ששיא ישבר...
ע עדו לוין New member 14/11/04 #26 Solstice Coil כי יש להם שם באנגלית ואתר באנגלית, והודעות בג'יבריש... ומוות לקנאים (ראו בנושא הודעה בפורום נענע)
Solstice Coil כי יש להם שם באנגלית ואתר באנגלית, והודעות בג'יבריש... ומוות לקנאים (ראו בנושא הודעה בפורום נענע)
C cut2 New member 15/11/04 #29 Solstice Coil כי נועם (מעלי) הרס הכל, ועוד יותר - כי ביקשתי לא לקבוע הופעות בשישי!! [וכמובן כי השם השני הוא 'סולסטיק קויל']
Solstice Coil כי נועם (מעלי) הרס הכל, ועוד יותר - כי ביקשתי לא לקבוע הופעות בשישי!! [וכמובן כי השם השני הוא 'סולסטיק קויל']
H HelterSkelter1 New member 15/11/04 #31 Solstice Coil כי מי שכותב עוד הודעה מתחת להודעה שלי או בכלל הוא... ענבל גבריאלי! טוב, בעצם היא עשירה מושחתת, זה לא רע להיות ענבל גבריאלי. כי מי שכותב עוד הודעה מתחת להודעה שלי או בכלל הוא... מיכל זוארץ! אה אה, אחלתם אותה!
Solstice Coil כי מי שכותב עוד הודעה מתחת להודעה שלי או בכלל הוא... ענבל גבריאלי! טוב, בעצם היא עשירה מושחתת, זה לא רע להיות ענבל גבריאלי. כי מי שכותב עוד הודעה מתחת להודעה שלי או בכלל הוא... מיכל זוארץ! אה אה, אחלתם אותה!