Solstice coil בבארבי

RamiSun

New member
Solstice coil בבארבי

יותר מ-100 איש הגיעו במוצ"ש לבארבי להופעה חגיגית של הלהקה לרגל השקת אלבומם החדש. סולסטיס עלו לבמה בהרכב מתוגבר. עם גיטריסט נוסף (אהרון ליבר מלהקת הפרוג-גראנג' Behind the Sun ) שהצטרף להרכב באופן קבוע ועם 2 סקספוניסטים וצ'לאנית שהצטרפו לרגל ההופעה הספציפית הזו (הצ'לאנית נטע כהן-שני גם השתתפה בהקלה באלבום) כרגיל סוסטיס נתנו הופעה סוערת ואנרגטית בעיקר מעמדת שיר דויטש הזמר המתפרע.... ובו זמנית הפגינו רמה טכנית גבוהה בכל התפקידים. שיר דויטש הפגין כרגיל שירה מקצועית ומלאה אנרגיות, חטיבת הקצב כרגיל נתנה בראש בצורה מרשימה, עופר וישנא נתן בסולואים והעיטורים האטונאלים שלו, ושי ילין ניצח על הכל בנגינה מרשימה. לדעתי קצת חבל שבבארבי הציבו את הקלידים כל כך רחוק מאחור, כי קצת היה קשה לראות את ביצוע הסולואים הנפלאים של שי. הסאונד בבארבי היה טוב, וזה לא דבר טרוויאלי. החומר מהאלבום הוא ראוי ומעולה, והביצועים היו נאמנים למקור (נאמנים לאלבום) כמובן שלכך גם תרמו הנגנים האורחים. בנוסף בוצעו שירים נוספים שלא מצאו את מקומם באלבום. סוסלטיס לא שחכו את העבר שלהם וביצעו גם קאוור לרדיו הד, את השיר. הביצוע לקאוור היה פשוט מושלם. בשורה מענינת שפורסמה: ההופעה הבאה מתוכננת להיות יחד עם להקת סימפוזיון שחוזרת להציץ. יהיה שמייח.

RamiSun

New member
שיט, שחכתי לרשום את שם השיר

הקאוור של רדיו הד היה Paranoid Android

Glorendil

New member
תודה! ../images/Emo45.gif

תודה על החפירה, וכמובן תודה שבאת! אגב, בעניין הסאונד - האיש שלנו במקום היה דודי מתמונע, ואני חושב שהעבודה הטובה שלו הורגשה היטב.

Glorendil

New member
סליחה, טעות...

טעות לעולם חוזרת - אמר הקיפוד וירד מעל המברשת...

שאלה לרמי

מהיכן נודע לך שעומדת להיות הופעה משותפת של "Solstice coil" ו"סימפוזיון"? עד היום שמרנו על דבר קיומה של ההופעה הזו בסודיות מירבית. בקרוב מאוד היא תפורסם ברבים.

kurush

New member
ובכן

אנחנו הודענו על ההופעה הקרבה בסוף ההופעה שלנו, אם כי לא זכור לי שציינו שסימפוזיון יופיעו יחד איתנו...

Glorendil

New member
דווקא נראה לי שכן

דווקא נראה לי שכן ציינו... וכרגע זה גם מעודכן באתר שלנו.

kurush

New member
אמור להיות

זמין בכל חנויות המוסיקה למעט טאוור רקורדס, בעלות של 49.90.

למעלה