soldier of fortun double helix

soldier of fortun double helix ../images/Emo35.gif

מה זה HELIX ? לא מבין ומה משמעות הביטוי DOUBLE HELIX עכשיו BLIZZARD ? מה זה COUNTR STRIKE COUNTER -מונה STRIKE - שביתה אז מה זה אומר שביתת המונים (המונה של חברת חשמל ישבות ולא יהיא יותר חשבון LOL) ויש עוד מלא משחקים עם שמות כאלה שאני יזכר וישאל בדקות הקרובות

נו, עכשיו ברח לי איך מתרגמים HELIX

אבל בעיקרון זו צורה מסויימת אם מוחי ה
לא מטעני Counter Strike: אהבתי את הלוגיקה אבך Counter - קונטרא - בחזרה Strike - מכה או תקיפה Counterstrike - תקיפת נגד ובליזארד, בנוסף להיותה האימא של DIABLO ושל Warcraft... פירושה: סופת שלג עוד משהו?

HELIX מציק לי

מה זה HELIX ומה פירוש הביטויי DOUBLE HELIX ותתקנו אותי אם טעיתי בבאים : WARCRAFT אני משער אומנות המלחמה ENEMY TERRETORY (מצטער על האיות) בשטח האויב דרך אגב מה זה FIFA , אני לא זוכר מה הקיצור CIA וFBI גם שחכתי , אם מישהוא זוכר יעזור A Raider Gone Rogue מה זה אומר ???? חח תראו אותי 5 יחידות מתמטיקה ועדיין מטומטם LOL

סליל...

או צורה לוליינית (כמו קפיץ)... Double Helix - סליל כפול, יהה פרוש המושג מה שיהיה Enemy Territory וWarcraft - אכן צדקת
FIFA - משהו, International Football Association - משהו, התאחדות הכדורגל הבינלאומית CIA - Central Intelligence Agency - סוכנות הביון המרכזית FBI - Federal Bureau of Investigation - לשכת החקירות הפדרלית A Raider Gone Rogue - פורע שבגד (יצא נגד מה שהוא) - ושאלת המפתח: If a raider goes rogue, does it mean he becomes a law abiding citizen? - אם פורע יוצא נגד מה שהוא, האם זה אומר שהוא הופך לאזרח שומר חוק? ואגב, כדי לא להטריח את עצמך עם כתיבה של הניק המלא והארוך והשובר שיניים הזה, אני Rogue או רוג אם אתה מתעצל להעביר לאנגלית
אגב, חמש יחידות במתמטיקה זה טוב... אני, כדי לספור עד 15 צריך להוריד נעל

uberat

New member
Double Helix

הוא מושג המתייחס להרכב הDNA - קרי, שני סלילים אחד סביב השני - מכאן, סליל כפול. ליאור

למעלה