Soft Machine - הסקר

מורנא007

New member
Soft Machine - הסקר

נא לבחור באלבום אחד מהרשימה הבאה:
Soft Machine Volume One (68) Soft Machine Volume Two (69) Live at the Proms 1970 (70) Thirds (70) Fourth (70) 5 (72) Six Album (72) 7 (73) The Unbeatable Soft Machine (??, Compilation) Bundles (75) Softs (76) Triple Echo (77) Alive and Well in Paris (78) Land of Cockayne (81) The Peel Sessions (??, 2CD, BBC Recordings from 1969 to 1971) Spaced (97, recorded in 1969) Virtually (98, recorded in 1971) Jet-Propelled Photographs (9?, First recordings w/ Daevid Allen, 1967) Noisette (00, recorded in 1970)​

מורנא007

New member
Soft Machine - Volume One

סליחה על הטעם הדי פסיכדלי, (ונטול הפרוג)
במקרה זה

boten d

New member
Six Album

דיסק מדהים. הקלטת הופעה באיכות טובה. (שני הרצועות הראשונות) הבחירה שלי ללא ספק. מקום שני הוא 7.

nazgulheir

New member
Soft Machine Volume Two

Good evening - or morning And now we have a choice selection Of rivmic melodies from the Official Orchestra of the College of Pataphysics But first is our great pleasure - and indeed we hope yours To present in its entire and manifold entiretity Ladies and Gentlemen - the British Alphabet! חיי בשמונה שורות...

amit7349369

New member
אחלה אלבום אבל...

ממש לא הצלחתי להבין מה הקטע עם האלפבית?

amit7349369

New member
six

ההופעה חיה הכי טובה ששמעתי! איזה איכות שמע, ושני הקטעים הראשונים ,המעבר למקצבים שונים ואיך שכל פעם הבס מתחיל מקצב מסוים וכולם מצטרפים אליו- גאונות צרופה, וללא ספק המוזיקה שהכי כיף לרוץ איתה. למרות שלפי דעתי SEVEN לא נופל ממנו ,וגם 1,2,3 אחלה אלבומים . ובזמן האחרון גיליתי שגם Softs אחלה -ומה שיפה, שלכל אחד מהאלבומים האלה יש סגנון שונה לגמרי.

עמית ע

New member
Vol.2

אם Third לא היה מכיל את Moon in June של וייאט, עדות עצובה באורך 19 דקות למערכת היחסים העכורה שהייתה אז בינו לבין שאר חברי הלהקה, אולי הייתי בוחר אותו.

epitaph

New member
Soft Machine Volume One

הרבה יותר אהבתי אותו מהשני, ולמעשה גם מהשלישי והרביעי והחמישי...

pinnacle

New member
SOFT MACHINE - Volume Two

יש לי את שני הראשונים על דיסק אחד. שניהם מצויינים אך שונים אחד מן השני, אני בוחר בשני!

vogre

New member
אפילו בדקתי את הדיסקוגרפיה

כבר חשבתי שThird הוא לא אלבום של הלהקה. ברור שמצביע עבור Third. לדעתי אחד האלבומים הכי טובים ברוק מתקדם.

udikoomran

New member
Soft Machine Volume Two

actually Iits hard to make up my mind its either 1st or volume2 love them both

amit7349369

New member
יחיאל חזן

אמר לי להצביע בשבילו ל-six (פשוט אין לו זמן, הוא אמר שיש לו כמה באלגנים לסדר עכשיו...
)

למעלה