sofash

Miss Tika

New member
האאעאהא

תודהההה שנגמר השבוע!!! אין לי הרבה תוכניות לסופ"ש, אבל בגדול... היום אני בבית, שזה כבר טוב. הבטחתי לעמית שאני אראה אותו בערב כי לא התראינו כבר שבועיים. אולי בייביסיטר? אני לא יודעת. מחר אצל אבא בגדול, אם יבוא לי אז גולדמן... כי כל השבוע הוא מאיים שניפגש בשישי, נראה אם יבוא לי P: ואוף. שלא יגמר לעולם. כי בראשון אני חוזרת לבסיס (לא הייתי שם שבועיים ובאמת שיהיה קשה לחזור אחרי שהתרגלתי לבית \ בית מלון).

svety

New member
חנוכת בית!!!!../images/Emo190.gif

היום בטח נלך לשתות משהו. לא יודעת. נזרום. מחר חנוכת בית
שבת למות. ווהו

גם כן סופ"ש ../images/Emo3.gif

היום
אבא נסע ליממלח, אז יש ביתחציריק
אין תוכניות. שישי
סידורים על הבוקר, לקנות כמה דברים. כמה זמן לא הייתי בעיר! בערב חשבתי לצאת עם הבנות לגולדה, אבל אני חייבת ללמוד. /: לפחות אחותי תהיה אצל סבתא ולא תפריע שבת
מסתמן שרעות ועמרי יבואו לכאן בבוקר.
כיפחיים.

Oo The Gush Oo

New member
קיש

חמישי: הגעתי ב-17:30 הביתה. (אחרי שהייתי אמורה לצאת שו"ש.) הייתי אצל אמא. באתי לפה להתקלח, ועכשיו אני מתארגנת והולכת ליפצ'ו, ליאורי כבר שם. נראה סרט ונלך לטרבין קצת. אולי אשן אצל עידני. שישי: בבוקר נוסעת עם אבא למוסך להחזיר את האוטו, ומשם לסלקום בפ"ת. אח"כ אין לי מושג. ארוחת שישי אצל עידני. או שנצא או שאני אשדל אותו להישאר איתי בבית ולפנק אותי עד כלות נשמתי. שבת: ג'חנוןןןןןן. סתלבט בבית, משחק של חיפה, יאצפן, לישון אצל עידני.

מממ

היום (חמישי) - הייתי בוינגייט 08:00-17:00!!!! נשבעת לכם אני מחזיקה את המקום הזה יש עליי המון אחריות וזה מלחיץ. הכדורגלן ואני קצת רבנו... שיט האפנס אח"כ הלכתי לבקר את רינת בעבודה וקווין היה שם גם וראיתי את לימור וענבר ורחלי ואומייגאד כולן על מדים או בשירות לאומי, איזה גרואון אפפפפ. כשרין תסיים לעבוד אני והיא הולכות לווייס עם קווין ז'אק (ז'אק? איך קוראים לחבר הנמוך שלו) יקיר ויניב ונראה אם דניאל והיתר ירצו להצטרף. [NOTE TO SELF: לסגור רשימת מוזמנים ליומולדת שלך!!!!!!!!!!!!!!! זה פאקין עוד שבוע] שישי - עובדת במיתוס עם רין גל והראל עד 15:00. אורי אמור לקפוץ לבקר אותנו ברעננה. אני לא יודעת איך אני אמורה לדבר איתו כמו בנאדם כשאני יודעת פרטים עסיסיים על הזין שלו מחברה שלי שבת בבית, אחי גיסתי ואחיין(ים) שלי באים [NOTE TO SELF 2: לנסח את המכתב המזדיין לבן בסן!!!!!!!!!] שבת - שמור וזכור את יום השבת לקדשו... כי הוא מקור הברכה:) במוצ"ש נזרום, בטח משהו עם ג'ופרי חזי גל ג'ני (ולירון) וכל אלה שבת שלום!

דווקא נחמדי :)

היום: התעוררתי ב8:00 כדי ללכת לעשות בדיקות דם, שם ברשעות שאבו ממני 7 מבחנות מלאות :[[ אחה"צ עבדתי וכרגע אני מתחבשנת לי מול המחשב :) שישי: קמים מוקדם-מידי ונוסעים לבאר שבע (אני ושני אחיי ) לבית של אבא, שם אני ככל הנראה אסתפר, בטח נעזור וזה, כי בערב יש בר מצווה לבן של חברה של אבא
שבת: עדיין אצל אבא, יהיה חביב למדי, אני אוהבת להיות שם :)

Mooa-Numi

New member
שקשוק שקשוק וואסאח

חמשוש הפתעה (הפתעה.. כולם חשבו שזה יקרה השבוע ואני סירבתי להאמין עד הרגע האחרון, שהיה לא אמין בשום צורה) עכשיו מקלחת ארוכה ארוכה ארוכה (וואלה מותר, אני אחרי שבוע שטח! לא התקלחתי מיום שבת! ואני חייבת לומר שזה ממש פריצת גבולות בשבילי, שפחדתי רצח לצאת מהבית בלי מקלחת כל יום- גם להתנייד ככה כשאני מטונפת, ותסמכו עלי שיש לי חול ואבק בכל חור שיכול ולא יכול להכניס לתוכו דברים, וגם הייתי שבוע שלם עם משקפיים בגלל האבק, שזה לדעתי הכי הרבה זמן שהייתי עם משקפיים ליד הכי הרבה אנשים. מאז שעשיתי עדשות. וזה ראוי לציון ביותר) ואז לישון לישון לישון (אני ערה מ2וחצי בלילה) ומחר כרמי ומאיה ומור ובטח עוד דברים שצריך לעשות ואולי לצלם קצת ותופרת (להרחיב את המדים
הם קטנים עלי! כל פעם שאני לובשת הם קטנים עלי עוד יותר.. אתם יודעים מה זה אומר
היום שמרית צילמה אותי ברכבת ורואים שם חיילת שטוחה שמנה ומטונפת! וזאת אני! אההה!!) ובערב פוטץ', לפגוש בני גרעין וחברים לצוות (שזה די מגניב ומרגשף שיש לי חברים בצוות. זה לא קורה הרבה). ושבת לא יודעת. מתישהו מפגש גרעין.רותם. בטח לסדר תיק. תלוי מה יהיה המזג אוויר. להנות מסוויטשירטים וחולצות לבנות כל עוד אני יכולה (שמרית: אני מפטנזת על זה: אני חוזרת הביתה. פותחת כפתור. שמה חולצה לבנה. של התנועה. עם מסר פוליטי. מוציאה את החולצה מהמכנסיים. הולכת יחפה.. טוב זה היה מצחיק במציאות, שמרית ילדה מצחיקה) סופשבוע נהדר לכולן

pampkin

New member
לא כלכך מתוכנן

היום- התעוררתי אצל אבא, אכלתי צהריים אצל סבתא [חח איזה חמודה אני] ומאז שרצתי בבית בלי לעשות פשוט כלום. הייתי כלכך עייפה באמת שכל השבוע לא נחתי לשניה. הייתי צריכה את היום חופש הזה.. בערב לא יוצאים כי כל החברות חולות [
] ובכלל יש לי עבודה מחר מוקדם נורא שישי- עבודה בשמונה בבוקר [!!!111111111111111111] אחכ יום עבודה בצופים אחכ בית, ארוחת ערב, ובערב אלנבי עם הבנות שבת- חח אני ועוד שתי חברות הולכות לספארי! חחח [נו זה בדיחה מפגרת שלנו. אבל אנחנו באמת הולכות לספארי] אחכ ארוחת צהריים משפחתית ואז לא ידוע

כוסאמא של היקום.

השותף בריתוק לבסיס כל הסופ"ש, כך ש-99% שסתם אתקע בבית, בעיקר כי האקס-שותפה לא עונה לטלפונים. הממ.. בקיצור, הלילה היה אמור אולי להיות לי דייט עם איזה גיטריסט כעור של להקת אינדי-רוק תלאביבית די נחשבת [נראה בדיוק כמו שון לנון, אגב. וזו בפירוש לא מחמאה], אבל כפי שצפיתי מראש- זה כנראה לא יקרה. סוג של באסה, בעקרון. אבל העיקר שכל פעם שהם יעלו בשיחה, וודאי בהקשרים מחמיאים [כי תכל'ס- הם מ'זה טובים], אני אוכל להגיד שהיה לי קטע איתו...
גם זה כבוד. ו...אממ...זהו. אני רק מקווה שמחר , מאחר ויצא לי להיפגש עם הפאנקיסטית וחבריה בשוק האקססוריז/מוזיקה/ספרים ב"זמיר" [כי היא מייחצנת ועובדת שם], אצליח לשכנע אותם להיפגש איתי בערב. אוף, אני טיפוס מ'זה עצוב...

חה! הוא חמוד! ;[

בקיצור, הגיטריסט הכעור התקשר כרגע. והיה מקסים כהרגלו. מתברר שהוא עובד בבוקר מחר ומחרתיים, ולכן לא יכול להיפגש איתי, אבל כנראה יוכל ביום ראשון. ו...אממ...לא זכרתי שהוא חמוד כ"כ, ימח שמו וזכרו. ותכל'ס די עצוב ששוב אשאר לבד בבית בסופ"ש, אבל....נו, בקטנה. העיקר שסוף סוף אני חיה את החלום ועוד אשתלב איכשהו בברנז'ת האינדי התלאביבית.
אלוהים ישמור אותי. הטיפםול התרופתילא מספיק.

einatit4

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo199.gif

היום: בבוקר היה לי אורטודנט והוא רמז שהוא מוריד לי את הריבועים עוד בערך חודשיים [הוא לא רוצה להגיד לי עדיין תאריך מדויק כדי שאני לא אתבאס אם בסוף זה לא יהיה..] בצהריים נרדמתי על הספה וקפאתי מקור ובערב עשיתי קניות במגה עם עם אמא. שישי: בבוקר/צהריים אני נוסעת עם אמא לעפולה לסידורים ובערב לחברים שלנו לארוחת ערב. שבת: כלום.
בעיקר להתפלל שחוזרים ללמוד בראשון

אהמ

חמישי- חזרתי מהבסיס ופגשתי את אבאלה בת"א, והלכנו לאכול כמו חמודים בספגטים והיה יאמי. חזרתי הביתה הסתפרתי עברתי לבגדי בית הנעימים שלי ומאז טלפונים עם החברות וקצת פה ועוד שניה וחצי פורשת למיטה ונעשה טלפון לילה טוב לבחור הקטן. שישי- נוסעת עם חברה לת"א לקנות שטויות בעיקר וקצת למצוא לעצמי חיים אזרחיים, בערב לא יודעת אבל אני עם הבנות כי החבוב בסוף סוגר שבת שבת- חוץ מזה שאני נוסעת לבקר חברה שסוגרת שבת אין עוד שומדבר נכון לרגע

OverSharing

New member
מתייייייש../images/Emo103.gif

היום-קמתי בשש וחצי ונסעתי עם עוזי ליורשלים, מיכלי התגייסה. חזרתי למתמיטקה אבל הרגשתי כאילו דרכו לי על הבטן ואז קפצו אז חזרתי הביתה והלכתי לישון. קמתי בשלוש וחצי והלכתי לבית קפה [משמרה ראשונה, 27 ב2וחצי]: אז ישלימו לי. משמרת שנייה- 184.5 ב5.5 שעות:)] וחזרתי לפני איזה רבע שעה.. לישווווווון! שישי- אני קמה בתשע וחצי, נוסעת עם סתו למודיעין לקנות לדקל מתנות, יומפעילות שמתחיל ב1500, בערב יומולדת לדקל שבת- אולי איזה טיול עם אמא והאחים (בא לי ירושלים.. ננסה לשכנע אותם!:))שיעורים במתמטיקה, עמרי!

LimiMimi

New member
איןלי כוח לחשוב על זה בכלל

היום עבדתי, התמרמרתי, יצאתי וחזרתי עכשיו מחר אני עובדת עד ארבע (מתשע אנעל) ובע"ה יוצאת בערב שבת עובדת מארבע עד חצות אושר

Bitch47Percents

New member
כיף כיף כיף

אתמול- הבחור בא לירושלים, ואז נסענו יחד לתלאביב.. המשכתי את ההרחבות באוזניים אח"כ חברה שלי עלתה איתי לאוטובוס ובאה לקצת היום- תכף נוסעת לבצפר שעבדתי בו שנה שעברה, ואז לצפון לחברה [יעשו לי מסאג'!!], בטח נצא בערב או משהו מחר- נוסעים למטולה בבוקר, חוזרים לחברה בצהריים, אחה"צ אוטובוס לתלאביב, להפגש עם הבחור והוא בא לישון אצלי

למעלה