sofash

MaddyD

New member
sofash

well. its been funn היום הייתי בצבא בבוקר /ערב . חזרתי הביתה חפרנו אחד לשני בטלפון כי היה לו הפסקת חשמל ואז היא נגמרה והוא ניתק לי ואז הלכתי עם חברה וישבנו בארמדילו לאיזה בירה והיה מאוד מאמייי ואז הלכנו למקום החדש גימנסיה שהוא בהחלטט לא להיט אפילו לא קרוב. קיצר גועלנפש ואנחנו עייפות אז חזרנו הביתה מחר חמישי - בבוקר בצבא, אני משערת שאני אשן איזה שנצ מטורפת ובערב הולכים למינוס אחד כי יש משהו של סאקאיה שעוד לא היינו, אם יהיה דוחה אז נלך לדאדא/מנטל/ברקפשט שישי - קמה מאוחר מאוד, בערב אורי וחברו באים אלי.. נתדלק קצת .. נלך למנטל לבירה ואחרי זה לברקפסט, אולי אני אפרוש לדאדא קצת. אולי לא. .. אחרי זה באים אלי שבת - מאמצים כלבלב קטנטנון בצהריים ובערב על טהרת מנטל ברקפסט עם אהבת חיי שני

little shorty

New member
מה נגמר השבוע?

היום - עובדת בערב, בתקווה שהדלקת בשתן תעזוב אותי לנפשי. זה לא עובר הדבר הזה רק חוזר כל חודשיים. למות. שישי - עובדת בצהריים, בערב חברות שלי מהעבודה רוצות לצאת למסיבה אבל אין לי ממש חשק. אם לא אז קצת בשכונה ולישון אצלו. שבת - להתנחל אצלו קצת, חייבת חייבת ללכת לסבתא!

Liraz 6q

New member
אעעעע נגמר השבוע!../images/Emo9.gif

אני בשבוע יותר קרובה לגיוס חחח
חמישי- קמתי ב8 וחצי כי המנקה החליטה לשים מוזיקה מכוערת ולא לתת לי לישון.. הזמנתי טיסות לבוביק שלי למחר וחזרה ביום ראשון.. ממ אסדר קצת את החדר לפני שהמנקה תעלה ותראה את האנדרלמוסיה הזאת.. ויורדת לעיר לקנות לאוריקי מתנה.. בטח אחרי צהריים שומרת על ארבל איזה שעה עד שבעלה של מאם יחזור מהעבודה.. וב8 ככה מתארגנת והולכת לאוריקי לעזור לה לארגן יומולדת 18 רוויה באלכוהול
יהיה כיף!
שישי-בטח אקום בסטלה.. טיסה ב12 וחצי וב1 וחצי הבייבי שלי יחכה לי בשדה דב
ממ הבנתי שנלךלאכול באיזה מסעדה מגניבה שהוא מת לקחת אותי אליה וחוץ מזה שומדבר לא ברור מה עושים עד שבת בערב.. מה שבטוח יהיה כיף ומספק
שבת שלום

אלללההה..

ראוי ורצוי לציין שההורים עפו לאילת והשאירו לי את האוטוווווווווווווו
חמישי: השכמתי קום כפי שניתן לראות. עוד כשעה נוסעת למשרדי תפוז [ווהו אנהל את סדירים] אחכ אעשה קצת קניות [בסופר. כמו זקנה. צריכה לקנות שעווה וכלמני שטויות לחברים שסוגרים שבת בלשכה...] בערב עבודה ואולי כשאסיים יתחשק לי לאכול אז אתקשר אליו ואולי נפגש....[אבל בטח אהיה שפוכה מעייפות:\ בעע] שישי: בבוקר עובדת מ8 עד 12 אחכ שנצ. אחכ מסיעה את אחשלי לאימון. בזמן שהוא באימון אני אסע לבר את סבתא& סבא..אוכל אצלם צהריים..אקח את אחשלי מהאימון. אם לא אהייה ממש עייפה אז אסע ללשכה לבקר חברים שסוגרים שבת. בערב יוצאת. עוד לא ידוע לאן. אולי איתו ועם חברים שלו. נראה. שבת:מתעוררת מאוחרר...ווהווו...מקווה שאח שלי יהיה בטורניר בוינגייט..חחח...בטח אסע ללשכה לבקר שוב את החברים..אולי בערב אצא... [אוף. דווקא היום היתי צריכה לקבל? בוהו]

השבוע הזה טססס

חמישי עכשיו חזרתי משעתיים תקשורת ב-3 וחצי בערך עד 5 כדורעף סבתא מגיעה אולי בערב נצא, לא בטוחה.. או אולי ללכת לישון אצל חברה :] שישי התארגנות לפעולה לעזור למישהו בשיעורי בית מ-12 וחצי עד 1 וחצי פעולה, בשבט מ-2 וחצי עד 7 בערך.. אולי לצאת, לא בטוחה.. שבת יש מצב שאני אלך ל-SOS, אבל לא נראלי..(להתנדב) אולי תהיה פגישה של כל הצוות, בשביל הכיף :] ושוב אולי אני אצא..

K a y a 1989

New member
וואו באמת טס.

היוםקמתי בשבע,ועשיתי מבחן במתמטיקה ובחרתי מהר מהבצפר. עכשיו אני צריכה לארגן דברים. אני נוסעת לירושלים ל"מיפנה" מיונים לש"ש,אני ישנה שם. אני מקווה שיאיר ידאג לי שם :) בשישי אני עדיין בירושלים וחוזרת בצהריים,בטח עם יאיר אם לא אז לא. בערב אולי אצל עידן אבל אוף,המצב איתו כל כך מעצבן כאילו באמת שאין לי כח כבר אבל הוא כזה מבואס כי הוא לא עבר משהו בצבא ופתאום כל כך דאגתי לו,והכל התבלבל שוב. באמת שאני מתוסבכת. שבת,אולי עדין אצל עידן אולי לא .. בכל מקרה עבודות בעיצוב ולישוןןןןןן כי לא ישנתי כל השבוע בערך.

AnGeL DoLlY

New member
שתישאר צעיר לנצח

היוםםם- עוד שעתיים באולפן הקלטווווות. :)) זה יקח פרובבלי עד ממש מאוחר בערב, ואם יהיה כוח לצאת אחכ לאנשהו בקטנה אז נזרום. שישי- בבוקר אני מאוד מקווה שאמא תענה לבקשתי ונצא לסיבוב שופינג קטן כי הארון שלי במחסור מטורף, ואני רוצה גם קצת בגדים יפים לחג וזה. אחה"צ סבא וסבתא יבואו לפה לדגים על האש -או- שאדם יחליט שהוא רוצה לראות אותי ונצא לאנשהו, ויותר מאוחר מסיבת גיוס פה למישהו מהמושב. נקווה שיהיה כיף.
שבת- אללה דצמבר. בעיקר לישון הרבה, לבדוק אם השביתה נמשכת ולהמשיך את הביוטופ שלי קצת.

THE ronch

New member
דיי זין

רבתי עם אמא אז טכנית אסור לי לצאת מהבית. אבל בהנחה שדברים יסתדרו היום, יום ה'- עוד מעט זזה לעבודה. אחרי זה הביתה כמובן. אחרי זה כלום. בערב שרה באה, בלילה אולי אסף יזכר להיות בנאדם ויבוא אליי. מחר, יום ו'- בבוקר שעתיים תנ"ך, אחרי זה הבטחתי לסיון להסתובב איתה קצת לקנות שטויות כי יש לה יומולדת! נראה מה יהיה הסיפור של אמא בכל הנושא....בערב יש לי עבודה עד 11 ואז בעקרון יש מפגש אצל סיון בבית..
מחרתיים, יום ש'- בבוקר אני הולכת עם אנה לאיזהשהו...משהו
ואז לאדעת

EVE Lights

New member
סופסוף הגיע!

היום - לא חושבת שמשו מעניין, בטח לראות קצת "גיבורים" ובערב משחק של מכבי. מחר - סופסוף רואים את בייב אחרי שבועעעע
יאאלה שיגיע כבררר. אין לי מושג מה נעשה וזה גם לא כ"כ משנה
שבת - אין תוכניות, אולי נדבר עם גלעדי וניפגש לדרינק. סופ"ש נפלא!

Small talk

New member
רק אתמול היה יום ראשון

חמישי- למדתי עד 11, ב11 לאבא שלי נגמרה פגישה עם המחכנת של אח שלי בבית ספר ליד אז חזרתי איתו ונהגתי הבייתה
. מ-16 אני עובדת (אני מקווה שהרבה כי בקושי עבדתי החודש והיום זו הפעם האחרונה למשכורת של החודש). שישי - בבוקר אמא מזמינה אותי ואת אחותי לארוחת בוקר במסעדה בתל שחר. בערב איזה זמרת שגרה בישוב (לא מישהי גדולה) עושה אצלנו הופעה בבית ואני ואחותי אמורות למכור כרטיסים. שבת- לישון לישון לישון לישון! אולי לנסוע (אחה"צ אחרי שישנתי!) לדודים שלי בירושלים.

Small talk

New member
אותך תמיד ../images/Emo9.gif

אבל בסוף לא נראה לי שזה יקרה כי הבת דודה מירושלים באה לארוחת צהריים מחר, אז לא יודעת אם אמא תרצה לנסוע גם בשבת. מה את צריכה בירושלים?

שלחופה2

New member
סוף סוף סופשבוע../images/Emo67.gif

היום- בבוקר היה לי משפט על תאונת דרכים
מפחיד ביותר.. עובדת משמרת ערב שישי- עבודה ובטח לצאת עם חברות בערב שבת- יומולדת לאמא
כלומר לקום מוקדם בבוקר וביביסיטר לאחי בערב

©big smile©

New member
זה יהיה סופ"ש מוצלח ../images/Emo13.gif

היום חזרתי הביתה לפני שעה מהבסיס, חיכיתי לאמא שתבוא להכין איתי אוכל ועכשיו אני אוכלת. עוד מעט אני אלך לישון עד איזה 6-7 בערב ככה בכיף. אולי אני אפגש קצת עם לי, נשב איפושהו או סתם בבית. בערב מתוכנן איזה פאב עם ספיר, אולי קפה נגה בת"א. אח"כ היא תבוא לישון אצלי, ונעשה לילה לבן בכיף. שישי אני אישן די הרבה נראה לי, אני צריכה את זה ממש. בקושי ישנתי השבוע.. בערב אין לי תכניות, אבל הפעם אני נפגשת עם כל החברים ולא רק עם ספיר, בתקווה שהם לא הולכים למועדון כי אין לי כח. שבת לישון טובטוב, אולי אני אקום לארוחת צהריים עם המשפחה וספיר. ובערב... הופעה של היהודים במועדון התיאטרון בת"א!!!!!!!11 אני יוצאת אחה"צ כזה, אז הרבה זמן לבלות עם לי וגיל. אעע, אני מתה כבר שזה יגיע! בסופ"ש הזה אני לא בוכה!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif היום הזה לא נגמר...

היום הייתי בחזרה לבגרות של אחת הבנות שיעור נהיגה שהיה ממש מוצלח עכשיו מתכוננת ללכת לעוד חזרה לבגרות של אחת אחרת לוקחת את אחותי מחברה שלה,מארגנת אותה ומורידה אותה לשיעור בלט ב4 וחצי הולכת לחבר לשעתיים ככה תור לרופא בקשר לבדיקה שהרופאה המפגרת מלשכת הגיוס רצתה שאני אעשה שיעור פוינט מ9 עד 10 החבר יקפוץ לפה אולי..
שישי חזרה מ12 עד 2 לגימנסטרדה [גאד שזה יגמר כבר!!!!!!!] שיעור פרטי מ4 וחצי עד 5 וחצי ארוחת ערב עם המשפחה+לתת לאבא את המתנה ליום הולדת [יום שבת] החבר יבוא להתנחל פה/אני אצלו
שבת גימנסטרדה כל היום. לפחות זה נגמר
תהנו לכן מסופשבוע חופשי..*מקנאה*

Fragile rose

New member
השבועות עוברים יותר מדי מהר. בחיי

חמישי - AKA היום מוסד בייבי, כמה מפתיע
. חוגגים רווקות
שישי - ראבוטה עד צאת הנשמה, אבל כסף. שבת - השלמת שעות שינה. אולי נשב עם חברים בגינה. סופשבוע מהנה ביצ'ס

PennyLaneM

New member
אין לי שמץ

חמישי - קמתי,ניקתי אבק,תיכף לעשות מילוי בציפורניים,אחרי זה לשטוף את הבית אחריייי זה כנראה על האש אצל דוד שהמשפחה מסוכסכת איתו אז לא יודעת אם נלך ובערב...ובכן,נהרסו התוכניות כי התקשרו לחבר מהבסיס והוא היה צריך ללכת :( אז לא יודעת שישי - החבר בא אליי על הבוקר אחרי הבסיס,כנראה שנלך לשנקין קצת בערב ארוחה אצל המשפחה\חברה של אמא ואחרי זה אין לי מושג שבת - יש לי משהו אבל אני לא זוכרת מה....בערב בטח בלה שלומקינס

אין יותר מידי תכנונים

חמישי-קמתי ב13:13
,ארוחת בוקר
,קצת מחשב.. אני צריכה לכתוב פעולה ובא לי לקנות לוח שעם!!!! כנראה בערב אלדו עם איריס :) שישי-לקום מתישהו,ב3 ללכת לשבט,פעולה,מסדר,ישיבת שכב"ג,אולי להישאר לערב בנים בנות של מור..לא בטוח בערב ללכת ללהבות לראות את בר :) ואולי אח"כ נעשה משהו... נראה שבת-לקום מאוחרררר אין יותר מידי תכנונים.. סופ"ש רגוע :)

RainbowL

New member
ממ.

היום: הייתה אמורה להיות ישיבה. לא הייתה. הייתי עם אמא בקניון, אולי אחר כך לעשות מדרסים ובערב נראה. שישי: בבוקר לקנות מתנות לחברות שיש להן יומולדת. אחר כך נראה שבת: אורחים בצהריים, בערב ישיבה כנראה

למעלה