So you think you can dance

So you think you can dance

אז מה עושה מישהו אחרי שמפסיקים לשדר לו איידול פתאום? חוזר לראות ספורט, כמובן. אבל אז נכנסות אותן שתי שכנות שעשו לו את ההכרות עם איידול ומקרקרות בהתרגשות: מתחיל SUTUCD! מהר שים ערוץ FOX. אבל אני, מה לי ולריקודים אני? חכה חכה אתה תאהב את זה, התעקשו השתיים. מה אני אגיד לכם אנשים? הן צדקו לגמרי. אז הבנתי שיש גם הפקה דומה בארץ (נולד לרקוד או משהו?) שהיא לא כל כך משהו אבל התוכנית באמריקה פשוט מדהימה. דבר ראשון - אין סאנג'יות: עם כל הכיף בלראות מתמודדים עושים פאדיחות באיידול זה לא קורה כאן כי כולם מוכשרים בטרוך ואתלטים מדהימים, בנות כבנים, וההופעות שלהן פשוט עוצרות נשימה. שנית - המוזיקה, התאורה והכירואגרפיה הן ברמות הכי גבוהות שיש והתוצאות בהתאם. שלישית - הפורמט עדיף על איידול. הקהל רק בוחר את הבוטום 3 והשופטים מחליטים מי מהם יילך הבייתה. הנקודה הבעייתית היחידה היא נייג'ל לית'גו שהוא סיימון קאוול לעניים, אבל זה בהחלט נסבל לאור כל הדברים לעיל. בקיצור - לא יודע אם זה משודר באחד הערוצים בארץ אבל אני ממליץ בחום לבדוק ולעקוב אם מתאפשר (תמיד יש youtube). זו פשוט תוכנית מעולה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif כנראה שיש לנו עוד נושא במשותף

חוץ מאליוט
זאת העונה הראשונה של הסדרה שאני רואה והתמכרתי קשות התחלתי לפני שלושה ימים בערך לצפות וראיתי את כל שבעת הפרקים ביומיים אני עכשיו מחכה שירד לי התוצאות של השבוע ואני אראה מחר ב"ה את הפרקים הבחורה הזאת קת'לין/קיילין/עדיין לא הבנתי איך קוראים לה :p [הבחורה שבדיוק הייתה בת 18]נתנה את אחד האודישנים המדהימים ביותר לדעתי שראיתי בתוכנית ריקוד.היא גרמה לי לדמעות. ממש התבאסתי שהשופטים לא העבירו אותה בשלב האחרון ואני מחכה לעונה הבאה רק בשבילה! ובתוכנית קמרון [
] ששמתי עליו עין מהשניה הראשונה ולייסי [שבהתחלה לא אהבתי] הביאו ביצוע פשוט מושלם שהתברווזתי ממנו קשות [אגב,כדאי לך להשלים את הביצוע הנאו קלאסי של עומרי ומאיה מישראל] אני חושב שהביצוע גבל בשלמות ואני מרוצה מאוד מהביצועים ואני נהנה מאוד מהתוכנית אבל מאוד מאוכזב מהתוצאות בנתיים גם בגלל שלא העבירו את קת'לין/קיילין הזאת וגם כי השופטים עשו טעות גדולה שלא העיפו את פאינה ובמקומה העיפו את אשלי המהממת ואת ריקי!אעא!!1 אוקיי,הוא עצבן,אבל הוא רוקד פשוט מדהים. ממש לא היה צודק. כנראה שהם החליטו לעשות יחד אחת נגד מיה ואני מצטער שהיא לא שופטת קבועה כי חסרה שופטת מודרנית דומיננטית בתחרות!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo18.gif חפירה מעליי

ועוד אחת גיימואית לחלוטין

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif And you like it ../images/Emo13.gif

קראת הכל אפילו שאין לך שום ענין ולא ראית אף פעם את התוכנית

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שראיתי והאמת שהפעם גם קראתי

בניגוד לחפירות כוכב נולד שלך שמעניינות לי את קצת הציפורן ברגל

הללויה!

בניתי עליך מונטי ולא אכזבת :) חופשי ברווזו לייסי וקמרון והשמועה טוענת שמתפתח בינהם משהו שהוא קצת מעבר לפרטנרים לריקוד... טוב אני לא אספיילר לך את מי העיפו אתמול אבל לגבי אשלי היא עשתה פאדיחות קשות בריקוד סולו ודי הגיע לה לעוף. דרך אגב בתוכנית של אתמול מיה הייתה שופטת אז בוא נראה מה תחשוב על הבחירות שלה. מה אתה אומר על סדריק? אין ספק שהוא אחד מהמוכשריעם והיוצאי דופן ביותר אבל יש לו בעיה קשה בריקוד עם פרטנר.. אני אישית חולה עליו ומצידי שיישאר כמה שיותר. הוא רוקד כאילו אין לו עצם אחת בגוף. חיפשתי וחיפשתי את הריקוד של לייסי וקמרון ביו טיוב ולא מצאתי. רציתי שכולם יבינו על מה אנחנו מדברים...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אני כבר אשים את הריקוד של לייסי וקמרון

מצאתי אותו לפני כמה ימים...אני מקווה שהוא עדיין שם. בקשר לסדריק,אני חושב שהוא טוב,אבל הוק הוא זה שעשה לי את זה יותר בסגנון הזה.בכ"א,אני חושב שלשניהם תהיה בעיה בזוגות. כי בסולואים שניהם מצוינים. אני מטורף על ג'סי שהוא פרפורמרית א-ד-י-ר-ה לדעתי ושרה שבתור רקדנית היפ-הופ הצליחה להפתיע בגדול

whatever4

New member
התחלתי להוריד את זה

עד עכשיו ראיתי רק את האודישנים כך שאני לא יכולה להגיב בקשר לתכנית עצמה והפורמט אבל ההתרשמות הכללית היא טובה ביותר. יש אבל כמה בעיות: השופטים הם חביבים אבל לא יותר מזה. נייג'ל בהחלט מנסה להיות סיימון ולא ממש הולך לו וההיא שצוחקת כל שניה די מעצבנת. ואם הזכרת את נולד לרקוד אז אני חייבת להגיד שהשופטים פה בארץ הם דווקא יותר טובים מהם. בנוסף, שמתי לב שכמעט כל בת שמענטזת ועושה שואו הם מעבירים בלי לחשוב פעמיים בעוד שאצלינו בארץ מעיפים אותן תוך שניה. אבל רק אחרי שאני אראה את התכנית עצמה אני אוכל לגבש דעה יותר מוצקה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif מרי מפחידה ברמות

היא נראית כאילו היא מלאת בוטוקס בפנים וכשהיא צוחקת רק שומעים צחוק חזק ומפחיד,אבל לא רואים את זה.
נייג'ל דווקא די חמוד לפי מה שאני רואה בעונה הזו.אבל ע"פ מה הוא שופט ריקודים?הוא רקדן?
אני מסכים איתך שהשופטים בארץ יותר מעניינים דוד דביר תעשה לי פירוואט

מרי בהמה

יכול להיות שזה מעין חוק בתוכניות מהסוג הזה - שים באמצע שופטת לא הגיונית עם צחוק מוזר ונטייה לדמוע, ועדיף שתהיה על משהו - אלכוהול, כדורי הרגעה או ביג מק. ונייג'ל הוא חתיכת פוץ אנגלי יבש ולא מצחיק שמנסה להיות שנון כמו סיימון ונכשל פעם אחת פעם.

לא ממש ראיתי את האודישנים

ככה שאני לא בדיוק יודע מה הלך שם אבל אני יכול להבטיח לך שכל ה טופ 20 מעולים ברמות. איך זה שלא משדרים את זה בסטאר או באחד מערוצי המשפחה? אני מתחיל לחשוב שזה יותר טוב מאמריקן איידול.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif קחו ביצוע שיטריף לכם את החושים

קמרון ולייסי-טופ 20.

|מלך|

תודה מונטי. קשה לי להאמין שיהיה ביצוע יותר טוב מזה העונה, הכל פשוט התחבר שם לשלמות - הם, המוזיקה ומיה מייקלס המדהימה.

Edelweiss

New member
אלוהים שישמור,

בגרסא של הריקוד+הערות השופטים
מי זאת השופטת המעצבנת הזו?? הצחוק שלה |מבועתת|:-{ וגם סתם מברברת... יותר גרועה מפאולה
השאר חביבים... הריקוד פשוט מדהים, אפשר לראות אותו שוב ושוב

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif זאת מרי,לא צריך להתייחס אליה.

היא סתם מוזרה ומפחידה. היא נוטלת את אותן תרופות של פאולה רק במינון הרבה יותר גבוה.

למעלה