so, so you think you can tell

a d i d a s 2 1

New member
so, so you think you can tell

How I wish How I wish you were here We're just two lost souls swimming in a fish bowl Year after year Running over the same old ground What have we found The same old fears Wish you were here ח'ברה תחזרו מחר עם חוויות, נשיקות לכווולם...

rootteem1

New member
אופי איתך דידה!!

Everything i know,and anywhere i go It gets hard but it wont take away my love And when the last one falls When it's all said and done It gets hard but it wont take away my love

a d i d a s 2 1

New member
צודקת תמיד אבל בקשר למה?

וזה לאוהבי מאיה רוטמן.. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=124459974

דורית41

New member
אוי דידה אני כ"כ אוהבת את השיר הזה!!!

בדיוק חבר טוב שלי שגר בניו יורק אמר לי שהוא קנה כרטיסים להופעה של רוג'ר ווטרס שם, ב-100$!!!(לכרטיס).

a d i d a s 2 1

New member
שיר ענק... כמו הרבה שלהם....

שיהיה לו בכיף לחבר שלך, מחיר כמו ליונה בז'.. אני גם אוהבת מאוד את השיר הזה... זה שיר שאחד החברים שלי נורא אהב פעם... אז תמיד הוא יהיה מיוחד לי...:) מה שלומך זורה?

Karina85

New member
באמת שיר ענק...

והייתי משלמת עכשיו 100$ ברגע בשביל לראות את רוג'ר ווטרס!!!

דורית41

New member
מה אגיד לך ....

זיזושקה-באופן כללי 'סדר חוץ מזה שיש לי פיצוץ אוכלוסין כרגע בראש... מה? את מברידה מחר?????את לא תבואי????מי שנתן לך את הפטור מההופעה -אנחנו נטפל בו.

a d i d a s 2 1

New member
ואללה לא נראה לי שאני אבוא

זה לא כזה סגור, אבל נראה לי כמעט בטוח.... סומכת עליכן שתבואו עם חוויות חבל על הזמן... ומי שמשפריץ עליכם ספריי, תחזירו לו

דורית41

New member
למה???

למה יש לי הרגשה שבדקה ה90 תביני שאת חייבת לבוא ולא רק שתבואי...תחטפי ספריי בדיוק כמונו, וגם כמה מכות פטיש אבל תצאי עם חיוך על הפרצוף?

a d i d a s 2 1

New member
את לא מכירה אותי, אני עושה מלחמות ספריי

עם כל הילדים אם משפריצים עליי... אני מקווה שאני לא אתקפל, כמו שכבר כתבתי.... נכון לעכשיו אני לא אגיע...

למעלה