So lonesome I could cry....

StarChild

New member
So lonesome I could cry....

למען האמת אני כבר בוכה... ואתם בטח שואלים למה, טוב לפחות האנשים שמכרים אותי ויודעים שמאז שבן דוד שלי מת אני לא בוכה על הרבה דברים חוץ ממנו... אז ככה, אני כל כך כל כך חיכיתי למצעד הגאווה הראשון שלי, למורות שהוא מפחיד אותי מאוד, אז תיאמתי עם החברות שלי...קבוצת בנות שאני מרגישה מאוד קרובה אליהן, בנות שאני מאוד אוהבת. האנשים היחידים שחשבתי על לחלוק את המצעד הראשון שלי איתן... עד היום הכל היה בסדר, אני באקטזה- ואז אחת אומרת שהיא לא באה כי היא הולכת לסבתא שלה, לאחרת יש שיעור נהיגה ב-2 ועוד אחת לא תבוא אם הן לא באות...האחרונה שנשארה היא אחת שרוב בסיכויים מכירה חצי עולם שם ואם היא לא עוזבת אותי באמצע אני עציץ... אז אני לא לא הולכת, ואני מרגישה כל כך בודדה עכשיו שזה פשוט כואב וכל כך קשה לי להפסיק לבכות כי הייתי בטוחה שהן יבואו, שהן ירצו לבוא...כמה שאני טעיתי. אז אין מצעד בשבילי מחר, וגם אין מפגש ואין כלום אני לא מצליחה לשכב במיטה וממש אין לי מצב רוח לדבר איתן ואין לי למי לבכות בטל' כי אף אחד לא עונה....ובודד לי.... תותי,שהגיעה למצב הקרוב ביותר לא לרצות לקום יותר לעולם כרגע....

black buttercup

New member
אני מצטערת לשמוע...

אבל את יודעת...זה לא צריך להרוס לך...ואם החברות שלך לא יכלו לפנות זמן בשביל משו כ"כ חשוב לך בכל מיני סיבות מפגרות כמו שיעור נהיגה (נו, באמת) וביקור אצל סבתא (נו, באמת!!!) אז כנראה הן לא חברות כ"כ טובות...

StarChild

New member
אני יודעת...

אבל הן החברות הכי טובות שלי...וזה כואב... חוץ מזה שאין לי את האומץ ללכת לבד...עדיין לא....

black buttercup

New member
את צריכה חברות חדשות...

וביג דיל! לא תלכי...אז מה קרה? אפשר לחשוב שזה המצעד האחרון בהיסטוריה האנושית...יהיו עוד רבים וטובים ממנו...תאמיני לי...עוד כמה שנים מצעד הגאווה יהיה קרנבל אמיתי...

StarChild

New member
זה ביג דייל כי

אני יצאתי מהארון השנה (לכולם חוץ מאבא והאחים) וזה ביג דייל כי זו הייתה שנה קשה...וזה ביג דייל כי אני מתגייסת עוד חודשים פחות יומים ואני לא היה באזור למצעדים עוד שנתיים..... בקשר לחברות חדשות...הן בדרך כלל לא ככה...הן אפילו באו איתי למפגש בנוער גאה....

black buttercup

New member
לא יודעת מה להגיד לך...

את לא צריכה לקחת קשה שום דבר...באמת...למדתי את זה...מה שלא יהיה יהיה בסדר... אז תלכי למצעד עוד שנתיים..תאמיני לי שאז הוא יהיה יפה יותר.. חוץ מזה חצי פורום הולך אז אולי תפגשי איתם ותרגישי מחוזרת יותר... והחברות שלא עשו מעשה מאוד לא חברי בעיניי...

TwelveEyes

New member
וואלה, אחותי.

דפוק לגמרי מצידן להבריז לך ככה. מילא זאת שהולכת לסבתא שלה, אני מניחה שזה תירוץ.. אבל השרמוטה שקבעה לעצמה שיעור נהיגה לאותו יום? נראה לי שהן מודאגות שמישהו יראה אותן במצעד ויחשוב שהן לסביות או משהו. זו הסיבה היחידה שעולה לי לראש. עזבי אותן! בואי למפגש פורום ותצעדי עם הכולירות that we are

StarChild

New member
אוי אנ יודעת שזה לא זה...

הן כבר היו במצעד...חוץ מהאחת שלא נותנים לה ללכת אלא אם השניים הקודמות הולכות... והבעיה היא כזו- אין לי את האומץ לבוא לבד...ועוד יש לי פחד היסטרי (אני לא אתן ניתוח פכיסולוגי מעמיק שלו למורות שאני כבר ניתחתי אותו) מהמון אנשים....כל הרעיון שהן יבואו היה שאני ארגיש בטוחה

תראי,

את אמרת שיש סיכוי שמישהי תבוא איתך,נכון? לפחות זה ייתן לך את הפוש הראשון...אני חושבת שלאט לאט במצעד את תוכלי לדבר עם אנשים ולהתחבר אליהם...זה מצעד שמח וצבעוני(וורוד
)ואת לא תהיי לבד, הרי עוד אלפי אנשים יצעדו. ובקשר לחברות-אלו לא חברות אמיתיות. את סבתא תמיד אפשר לראות(אי אפשר לדחות את הביקור ליום ראשון?)ושיעור נהיגה זו ממש לא בעיה להזיז. אז אוקיי, עזבי בצד את נושא המצעד לרגע, עד כמה שזה כואב לך...את בעצמך אמרת שתיאמת עם חברות שלך...ותירוצים כאלה ילדים בכיתה א' מביאים למורה("הכלב אכל לי את המחברת..."). אם הן היו חברות אמיתיות, הן היו מבינות לבד כמה המצעד חשוב לך. אז תעשי משהו בעניין..לא יודעת, מצידי תצעקי עליהן, אבל קודם שיבינו מה הייתה המשמעות של המצעד לך, ושיצטערו, כי מגיע להן.

אז תראי להן

באיזושהי צורה, את הפגיעות שלך. את יכולה לתרגם את זה לכעס או להראות עצב. <משעמם לי, כולם צועדים...>

הופה הופה הופה...

מזתומרת "הרי עוד אלפי אנשים יצעדו." מזתומרת יצעדו!? זה לא איזה עצרת או משהו נפגשים בכיכר רבין הופעה או משהו והביתה?!

resputin

New member
Nope

ת'יודע, *מצעד* הגאווה זה לא באמת משחק מילים נורא משעשע, זה באמת מצעד של הקהילה הגאה. מצעד as in אנשים צועדים.. :)

בע..

היתה שם אחת שברצינות הלכה רק עם תחתונים של גאווה.. זה וחזיה רגילה. כלומר, אם יותר נוח לה לצאת מהבית מבלי להתלבש, אז בכיף, הלואי על כולנו.. אבל זה היה.. ובכן, זה לא נראה טוב

למעלה