Reshef 914
New member
so i jumped 
אז נסעתי היום ברגע של ספונטניות והחלטיות נוקשה לסקיי כיף שבשדה תימן... במילה אחת, חוויה! בכמה מילים? אז נפרט: דבר ראשון היה חחחחחם מאוד חם, כלכך חם שהיה מבאס לרדת כי למעלה היה נעים
משלמים, חותמים על סעיפים שהניסוח שלהם לא הכי מעודד אגב
מתלבשים הדרכה קצרה וצונחים
היה מגניב, ההרגשה היא ללא ספק אחת הכיפיות, להיות באוויר תלוי בין שמיים לקרקע, אומנם הרתמה ממש תולשת את הביצים אבל לחלוטין מהנה! ת'אמת אנשים התפלאו שם שלא הייתי בשוק\הלם\אובר התרגשות והתרכזתי בלהנות מהצניחה על הפעם הראשונה, אבל נהנתי ומאוד. חוץ מזה גם האנשים שמה ממממממממש מגניבים ומשעשעים (ואני אשמח אם תזדהו פה לראות אם אתם צצים גם פה
) אנשים שבאמת נראים כמו אנשים שכדאי להחזיק ליידך כחברים טובים, ואם לא גם סתם להחזיק במקרה והמצנח לא נפתח
ואני מקווה מאוד לראות אותם גם בקורס שאהיה בו
אז תודות? דבר ראשון לגדול מכולם, דודי מור האיש, החבר והאח ששכנע אותי\קפץ איתי\צילם אותי ועשה איתי את הצניחה הראשונה שלי. אממ וכל שאר האנשים.. טל-אור! תעשי לי ילד
אני לא מאמין שגררת אותי למים הקפואים האלה! ברררר ארז! היה פננננאן! נבות! אתה בנאדם משעשע!
סיוווווווווווווווון מזל טוב על הסולו!!!!!!! ולעוד הרבה הררררררבה אנשםי שהיו שמה אבל אני פשוט לא טוב בשמות אז שוב אשמח עם תזדהו... אממ מי אני זוכר... יהודה! האיש והאגדה
רוי, אלכס, המדריך שצנחתי צמוד אליו והחיים שלי היו תלויים בו אלוהים יודע איך שכחתי את שמו =\ שי! שאני מקווה שאצליח להגיע עם טרמפ הביתה איכשהו וקיצר עוד מלאן תאלפים אנשים שהיו שמה והיו ממש ממש ממש נחמדים מגניבים ומשעשעים למדיי שאני פשוט לא זוכר בשם ואח"כ באו ואיכשהו מהחלטה שאני רעב אז אני ודודי הולכים לאכול חצי סקיי כיף הצטרף אליינו... אז שמרו על עצמכם! אוהב אותכם! ב"ה נתראה בקרוב בקורס! והיה פננננננננאן!
אז נסעתי היום ברגע של ספונטניות והחלטיות נוקשה לסקיי כיף שבשדה תימן... במילה אחת, חוויה! בכמה מילים? אז נפרט: דבר ראשון היה חחחחחם מאוד חם, כלכך חם שהיה מבאס לרדת כי למעלה היה נעים