So how was your week?

ToryMaster

New member
So how was your week?

כמה שיותר דברים טובים שקרו לכן השבוע, בתנאי אחד - שלא יהיו קשורים לחבר.

yArDeN 15

New member
=]

יומולדת!=] מסיבת הפתעהה שאריגנו לייי וכל החברות היו שם אחרי שלא ראיתיאתון מלא מלא זמן! קיבלתי את הטבעת ואת העגילים שרציתי ממיכל נגרין=]!! פתחתי חשבון בנקק |*מרגישה בוגרת*| ערב חג עם כל המשפחהה ..היה כל כך כיף=]

Jeanne D Arc

New member
ואי היו הרבה

הייתי בלונה פארק הייתי במפגש פורום שלא ראיתי את האנשים משם כבר המון זמן נסעתי לחיפה לחברה ונהנתי שם

ToryMaster

New member
אימאלה

זה כמעט השבוע שלי

OgaliO

New member
**אופטימי** ?

קודם כל כל השבוע היה חופש שזה כבר טוב.. היינו אצל המשפחה בשמחתורה והיה מגניב
והייתה לי שיחה ממש טובה עם חברה, אני מקווה שזה ימשיך ככה.. קניתי נעליים מיוחדות
, ושעון מהממם וטבעת
וקניתי לחברה מתנה ליומולדת, אני אוהבת לקנות חח תמיד מוצאת סיבה
וראיתי מגף מהמם, אמא אמרה שתקנה לי אותו .. ומצאתי עבודה
חח לא משהו אבל לפחות יהיה כסף .. וזהו =\

red butterfly

New member
הופעה של כנסיית השכל אתמול ../images/Emo47.gif

זה פיצה על כל השבוע הבודד והלחוץ שהיה לי

לילי123456

New member
רוב השבוע היה קשור אליו *הוא פה מיום רביעי*

אבל בכל זאת יש כמה דברים... הייתי בטבריה מצאתי עבודה מחשב חדש כנראה יהיה פלאפון חדש ו..זהו נראה לי. השאר קשור אליו

השבוע שלי:)

הייתי אצל סבתא והיה נחמד:) חח בידרו אותי שמה חברה הכי טובה שעברה לצפון הייתה פה שלושה ימים נפגשתי אתמול עם כל החברים שלי בערב והיה ממש חביב:)

מאורי6

New member
הפעם יש לי הרבה דברים!!!! ווהוווו!!

~אתמול בערב הכרחתי את עצמי לצאת ויצאתי עם אמא למרפסת לאכול פסטה והיה ממש כיף. ~קניתי בקניון בנצרת עלית חולצה ממש ממש ממש ממש יפה [כי חזון זה חשוב!] ~חברה שלי נתנה לי במתנה צללית קרם ורודה שעושה מראה ממש מלאכי. ~כשסידרתי גבות יצאה לי צורה ממש יפה ומיוחדת אז עכשיו אני רק מנקה כל הזמן ומאוד מאוד מרוצה וגאה! [אז מה אם זה שטחי? זו נקודת אור וגאווה! וזה הפרצוף שלי שנראה נחמד עכשיו:p] ~קניתי היום רוקט ממש ממש שווה ב100 שקל והקטע הממש טוב הוא שהייתן צריכות לראות את הפרצוף של החברה שבאה איתי כשהתברר לה שיש לי הכרות עמוקה ביותר עם מוכרת בחנות סקס. ~קניתי מתנה ליומולדת של חברה שלי ואני מקווה שהיא תהיה מרוצה אבל בכל מקרה זו אחת המתנות המקוריות שקניתי. ~כתבתי שיר מרגש בטירוף בלילה חצי לבן.

מאורי6

New member
כמו את כל המתנות שלי בשנתיים האחרונות

קניתי ב"כחול"... אני ממליצה על החנות הזאת לכל מי שאני מכירה... ויש שם אחלה מוכרת... לפעמים אני באה באמת רק כדי לדבר איתה קצת... יש שם אווירה כיפית ולא מלחיצה כמו שיש בדרך כלל בחנויות לאביזרי סקס. אז קניתי לה פרח [תמים למראה..מוהאהאהאהאאהאהא] שנפתח לחוטיני אדום משגע ובאיכות באמת טובה. מתנה שימושית ויחסית לא מינית כי אני לא מכירה אותה מספיק טוב לדעת מה הגישה שלה לכל הקטע הזה של אביזרים. קיצצצצ, בואו בהמוניכם לכחול..... [שמתי לב שכשאני מרוצה מדברים או מקומות אני באמת הופכת לפרסומת מהלכת..מטריד משו]

אז ככה

עשיתי מסיבה לכבוד היומולדת עם חברים והיה ממש כיף נסעתי לצפון עם הרשיון החדש [= עשיתי קייאקים הייתי במסעדה ערבית מגניבה שקוראים לה סהארה

מאורי6

New member
איפה סהארה? בכפר ניין?

שמעתי שזה אחלה מקום.. אני חייבת לאכול שם!

McBlack

New member
זה ממש קרוב לבית שלי... ומטר ממקום העבודה XD

יש לנו הנחה שם כי אבא שלי חבר של הבעלים
זה בין עפולה וכפר תבור... כשאת אומרת "צפון" אנשים חושבים קריית שמונה Oo

חזרתי רבעו"ש !!!

אחרי שסגרתי חג ושבת, איזה כיף להיות בבית. ומחר חוזרים לצבא
איכססס. פגשתי חברה שלא ראיתי המוןןןןןןןןןןן זמן והיה כיף.

McBlack

New member
את עושה 02 בניצנים, לא?

(זה חודש? כמה עברת בינתיים?)

ממש לא !!!

חמישה שבועות סך הכל...נשארו עוד שבועיים. ואני עושה במחנה שמונים. וזה 01. 5 שבועות ורק רוב' 01? איך הם לא מתביישים?

למעלה