so close no matter how far

KUK NICK

New member
so close no matter how far

יש ימים שהרגש מפוצץ אותי, שולח לי את המוח למיליון כיוונים, באיזה שהוא מקום זה קצת משמח אותי, זה אומר שלמרות ההרס העצמי שלי לנזקים ממסטלים, יש לי עדיין מיליון נוירונים פועלים
.

יש לי כל כך הרבה מה לכתוב ומה לומר אבל אין לי שום יכולת להביע אותה על כתב, מאחר ופשוט לא יהיה קשר בין המילים.

מה הדבר הנכון לעשות לפעמים יכול לחרפן בן אדם כי כאשר יש כל כך הרבה נעלמים במשוואה, כל הפילוספיה שבעולם לא יכולה לנצח את ה״בדיעבד״..

לפעמים והלוואי והיה מגיע איזה איש זקן וחכם ופותר לי במשפט אחד את כל השאלות הסבוכות ואז נעלם בערפל שממנו הוא הגיע.. אבל הזקן הזה אף פעם לא בא, אולי כי הוא לא רוצה להתערב לי בחיים ואולי הוא רוצה שאני אתמודד לבד כי ככה הוא מאמין שאגדל, בכל אופן, לי אישית נראה שהזקן שלי פשוט רואה ערוץ ויוה כל היום עם ג׳ויינט ביד ואין לו כוח בשבילי..

יש לי צורך לא ברור לצטט את טום הנקס בסרט ״גריין מייל״ כאשר הוא יושב עם ג׳ון קופי לפני ביצוע העונש מוות שלו ואומר לו ״כאשר אני אעמוד מול אלוהים והוא ישאל אותי ׳למה נתת לאחד הפלאים הכי גדולים שלי למות׳, מה אני אענה לו ? שזאת הייתה העבודה שלי ?״ - תמיד אהבתי את הסצינה הזו, סצינה אנושית כזו, רק טום הנקס מסוגל להיות אנושי יותר מבן אדם בסרטים שלו.

בנתיים בכדי לטאטא את הבילבול שבחיי אני עושה את מה שאני הכי טוב בו - אני פשוט מטביע אותו בערק. אם היה אפשר להוציא תואר אקדמאי בשתיית ערק הייתי היום פרופסור מרצה באוניברסיטת ייל.

במקביל גם הפועל הפסידה היום, והייתי במשחק, והלב והראש בעולם אחר, אבל אמרתי לריבונו של עולם שיהיה איתי לפעמים, למרות שהוא איתי תמיד, כי אני אינטרסנט שצריך אותו לפעמים [ואולי תמיד] אז במחצית בעטו איזה 10 כדורים מתנה לכיוון הקהל, טוב זה לא ממש מתנה, יש על זה פרסומת של איזה חברת ביטוח, אף פעם לא עשו את זה, ואני הולך למשחקים כבר 24 שנה, היו 14 אלף איש, ואנשים כמעט דפקו מכות אחד לשני בשביל כדור, ואני ... אני הייתי מרוכז בטלפון ביד אחת ועם ארטיק קרח ביד השניה, אז אחד הכדורים פגע בקיר הבטון ואז באיזה קרחת חמודה של איזה זקן חביב והתגלגל לי פשוט לרגל. בלי מאמץ, בלי מכות, בלי דחיפות, פשוט עמדתי במקום הנכון בזמן הנכון. אז נתתי אותו לאחי שהיה איתי במשחק שיתן לבן שלו, כי לי אין בן.. בנתיים... בכל אופן לא ידוע לי על אחד כזה.. אז קצת חייכתי.. נחמד לחייך לפעמים.

תהיו אנשים טובים, לילה טוב.

http://www.youtube.com/watch?v=Tj75Arhq5ho

AsAf2810

New member
איך שר איינשטיין הזמר

"הפועל שוב הפסידה".
אם מכבי חיפה ניצחה אתכם אתם באמת במצב קשה. אולי אעלה מחר טור על המשחק...

shayCn

New member
אם לא בויאן

זו היתה יכולה להיות תבוסה להפועל.
נקמה מתוקה על אדמת בלומפילד.

shayCn

New member
כן,רק ששינוי ברכש לא יקרה

קראתי אתמול שהחלוץ מגטבורג לא יגיע בגלל פערים כספיים עם חיפה.
ובאמת אסף,לנצח את הפועל זו תמיד חגיגה

ליבליב1

New member
קוקי,

אני אוהבת איך שאתה מחבר את המילים שלך.... מרגישים. לגמרי מרגישים. (את מה שצריך להרגיש...).

puma141

New member
אתה אתה אתה..אחד המעניינים האמיתיים

והמקסימים פה, שתדע חחחח

כתבתי לך פוסט ענקחזרה, ואז מחקתי מטעמי שלי. לא חשוב למה...
אולי אני אשלח לך אתזה במסר, זה חשוב:)

בכל מקרה? לי נדמה שמה שקורה לך זה כאילו פיזרו אותך לחלקים קטנים
של פאזל-והעיפו באוויר. וכרגע אתה עומד ומסתכל על החלקים האלו שלך...
אז שתדע שלאנשים כמוך, הפאזל חוזר פנימה, אבל מסתדר לתמונה בהירה....חכה בסבלנות.

יש לי גם תחושה שאתה נלחם כל הזמן בין מה שאתה מרגיש-למה שאתה אמור להרגיש בהתאם לציפיות
שיש ממך, אפילו מלמעלה..אז תפסיק להלחם, זרום.
הדברים מסתדרים בסוף, ואתה-בא ממקום הכי טוב שיש! בעיני אתה בא ממקום של...חצי צדיק חחחח

חוץ מזה הכדור שלך פשוט...התגלגל אליך :) קיבלת הוכחה שזה יקרה...
חכה, תאהב אותך, סלח לך, ותראה איך הפאזל פתאום קופץ לך כתמונה בהירה וברורה..

חוץ מזה-

אחלה יום ושבוע!

KUK NICK

New member
את מעיזה לדבר ?

יא מקסימה ומתוקה אחת, צריכים לעשות עליך cntrl + c ואז הרבה פעמים cntrl + v .

שלחי את המסר החשוב הזה שלך, אני בתקופה של איסוף מידע חדש.

ebi83

New member
זקן חכם זה אוברייטד..

לפעמים דווקא ילד תמים וקטן יכול לפתוח לך צורות חשיבה שלא דמיינת קודם

תראה, אני לא מכיר אותך מספיק כדי להגיד את זה אבל אני אגיד את זה בכל זאת ותקח את זה למקום שלך.
נשמע לי כאילו אתה עוסק הרבה מאוד בעבר, בהסתכלות ובבחינה שלו ונראה כאילו זה משאיר אותך מאחור. הייתי ממליץ לך לנסות לשאוף קדימה, לא לנטרל את העבר אבל לעסוק בו פחות ולייחס לו חשיבות רק ככלי ללמידה מטעויות ולא לחיות את אותן טעויות שוב ושוב.

וסחטיין על הכדור

puma141

New member
אבל עדיין-אדם שעבר חלק ניכר מהחיים, והוא

חכם והבין אותם- יש לו בשליף את המסקנה הזו, ששמה בתוכה את כל התורה..חחחח
אני מאוד מזדהה עם החשיבה הזו של קוקניק:)

מצד שני-יש כ"כ הרבה אנשים שעוברים את החיים ובעיני לא מבינים אותם בכלל...

ebi83

New member
ברור, אין חכם כבעל ניסיון

רק שלפעמים מי שמנוסה מקובע במחשבתו ורואה דברים רק דרך סכמות חשיבה מסוימות ומה שצריך זה לא את המסקנות שלו אלא שבירה של דרכי החשיבה הרגילות ופיתוח דרך חשיבה אלטרנטיבית.

לפי מה שאני מבין מדבריו של קוקניק, הוא תקוע... יכול להיות שה"פיתרון" (כי אני לא באמת מאמין שיש פיתרון קסם למצב כזה, רק כניסה לדרך חדשה שאולי תפתח את הפקק הזה) נמצא באימוץ נקודת מבט אחרת ולא בניתוח והסקת מסקנות.

puma141

New member
זה נכון, אבל אתה יכול לראות אם אותו אדם מדבר

בלבל שלך-או בכיוון אחר שפחות מעניין אותך:)

אני אל רואה את קוקניק תקוע-אני רואה אותו בתוך אנדרמולוסיה שתוביל אותו
הכי קרוב שיש-אליו:)
אני רואה אותו-הכי אמיץ שיש!!! חחחחחחח ממש ככה..
גם כי הוא כותב/אומר את זה, וגם כי הוא מרשה לעצמו להיות שם מבלי לפחד...
כי בעיני זה חלק מגיהנום קטן שצריך לעבור, כדי באמת להגיע אליך.
ורוב הגברים-בורחים משם כמו מאש..*פחדנים,סליחה* ומגיעים בעצם למקום ה"נוח" שלהם
כגברים מבלי להתמודד באמת:)

ככה אני רואה את זה!
והוא הכי לא תקוע-הכי לא! השאר תקועים.

ebi83

New member
זה לא סותר..

יכול להיות ואפילו הגיוני שהתמונה שאת מתארת היא קרובה יותר למציאות.

אבל אני מחפש את התשובה לתחילת מציאת הפיתרון לתחושה שהוא מתאר, מסכים איתך שצריך לעבור גיהנום ובלאגן עצמי רציני עד שמוצאים את עצמך או מכירים את עצמך בצורה טובה מספיק, לי עזרה נקודת מבט שונה מזו שהפנמתי מהסביבה שלי וזו שחזרה על ידי רוב האנשים החכמים שהקיפו ומקיפים אותי.
לפעמים הדרך לצאת מהבלאגן הוא לראות נצנוץ של אור ופשוט לעקוב אחריו, לשאר הדברים יש נטייה להתיישר בהתאם

puma141

New member
בטח שאתה צודק:) לכל אחד יש את דרכו שלו.

ולי די מספיק, שאתה מבין על מה אני מדברת בכלל חחחח
כי כ"כ הרבה גברים לא מבינים, ותקועים להם במקום הנוח שלהם......:)

אם אתה שואל אותי-זה המקום בו מתחילה הגבריות האמיתית...זו ההתמודדות.
ואיזה תענוג גדול לקבל גבר ש...ביקר שם באמת, בתוך תוכו.....

ולפעמים נדמה היה לי, שכגודל הבלאגן-כן גודל פתיחת היריעה וההכרה/השלמה איתה..:)

לא יודעת....

ebi83

New member
אבל זה ראשי תיבות זק"ח

ותקרא את תגובותיי לפומה, זה די עונה על היחס לזה

ebi83

New member
אל תדאג, אני לא רץ לרב כל כך מהר..

הוא רחוק וכאלה

mri10

New member
וואו אני כ"כ מתחבר לדברים שלך....

רק שאני בניגוד אליך,מטביע את יגוני ביין,את התואר הייתי הולך לעשות בהרוואד או בסטנפורד.

חוצמזה מה שלומך חבר???

הנה משהו מהרב זצ"ל.

אצל עמלק עיקר הענין היה לקחת את היראת שמיים ולמוסס אותה,להפוך את המצווה והחובה לרשות.

ולכן אמר מושה רבינו "מחר אנוכי ניצב על ראש ההר,ומטה האלוקים בידי"-מח"ר=מצווה.חובה.רשות. שזו מגמתו של עמלק,ועל כך אומר משה "ומטה האלוקים בידי" דהיינו,שאני אטה את הכל בחזרה לכיוונו של אלוקים,להכניס את כל ההויה ליראת שמים לא רק את דברי החובה והמצווה,אלא אף את דברי הרשות.

ופנחס הוא אליהו,שקינו לשם ה' היה ההפך מעמלק "ויקח רומח בידו" רומ"ח =רשות מצווה חובה. שמגמתו הייתה בהיפוך,וכמגמת משה רבינו להעלות את הכל לחובה,אף את דברי הרשות.

נאמר בע"פ לתלמידו מרן הגרי"מ חרלפ זצוק"ל.

ועל כך נאמר "שפתיים יישק משיב דברים נכוחים"

למעלה