So-Called Chaos

avivs

New member
So-Called Chaos

טוב, זה ידוע שבקרב רוב חברי הפורום, האלבום הזה לא נחשב ליצירת מופת. אבל אחרי קריאה של כמה עשרות ביקורות באמאזון על האלבום, הופתעתי (בלשון המעטה) לגלות שרובם הגדול של המבקרים אוהבים את האלבום הזה (ברמה של 5 כוכבים) ולא מעט אנשים אפילו הגדירו אותו כאלבום הטוב ביותר של אלאניס. אז אני שואל אתכם, יכול להיות שיש פה משהו שאני מפספס? יכול להיות שמתחת לכל המסכה של הפופ הדביק והלא מאתגר הזה ישנה איזושהי פנינה שמסתתרת? הייתכן?

Heirloom

New member
באמת לא

ונראה לי שהגדרת את זה טוב מאוד, "הפופ הדביק והלא מאתגר". השירים עצמם הם בסדר, אפילו OIT, אבל זה ממש פופ דביק ולא מאתגר. יש גם כמה שירים שמתחרים בשירים מהזמנים הטובים, אבל האלבום, מה לעשות, הוא הכי חלש של אלאניס. ונקווה שהוא יישאר ככה ונזכה רק לאלבומים טובים בעתיד.

Rוית

New member
ממ לא במיוחד.

תראה, אם תתן את הדיסק הזה למעריץ של אלאניס שמכיר את כל הגאונות של JLP ושל SFIG, ולמעריץ שמכיר את אלאניס רק מIRONIC ויש ברשותו את הדיסקים של בריטני באוסף, אז הבחור\ה הראשון\ה יתן כוכב וחצי, אולי 2 לדיסק באמזון, ואילו הבחור\ה השני\ה יתן 5 כוכבים. ולכן צריך גם לראות מה רושמים בתגובות. רוב הסיכויים שתגובה של 5 כוכבים תלווה ב"איזה שולטטטטטתתתתת!!!111" ותגובה של פחות כוכבים תלווה בהסבר של למה, ואיזה שירים איכותיים ואיזלו לא, ובטוח איזכור קטן של הדיסקים הקודמים. לא שאני אומרת שלא יתכן מעריץ של אלאניס שאוהב את הדיסק, גם אני מחבבת שם כמה שירים, ברור! אבל רוב הסיכויים שמעריץ של אלאניס (שמתגעגע גם לאלאניס של פעם) לא יתן לו 5 כוכבים. זהו, זו דעתי.

AlanisJunkie

New member
../images/Emo45.gif

מבחינתי הוא חצי כוכב, רק בגלל השם "אלאניס" שמתנוסס עליו.

Only Faith

New member
זה כזה לא נכון.

אני לא מבין מה הפאקינג בעיה של כולם עם האלבום הזה. הוא אלבום ממש טוב. א'- הוא לא פופ דביק ולא מאתגר, הוא פופ רוק, שזה סביר וזה אומנם לא מתאים לאלאניס שעושה אלטרנטיב רוק, אבל זה עדיין אלבום איכותי יותר מרב הזבל הממוסחר שיש היום. ב'- אני ממש אוהב את האלבום הזה, לראות את אלאניס מאושרת ומאוהבת, זה משמח אותי וגורם לי להרגיש שאוליי גם אני ארגיש נאהב. היא מתנערת מכל הכעס והעצב שהיו לה באלבומים הקודמים ובגלל זה אנשים פשוט לא אוהבים את זה. לסיום אני חולה על האלבום הזה, אבל מצד שני אין שיר אחד של אלאניס שאני לא מאוהב בו.

Rוית

New member
זה לא שיש בעיה עם האלבום../images/Emo13.gif

גם אני לא חושבת שהוא כזה רגוע, יש לו את הפנינים שלו ללא ספק! אבל הנקודה שניסיתי להגיד היא שמעריצים של אלאניס לא יראו בו יצירת מופת של 5 כוכבים כמו מישהו שלא מכיר את אלאניס ויתפוס מהדיסק הזה כיצירת מופת..

אני דווקא לא רואה בו כזה

אלבום גרוע. ברור שהוא לא ברמה של jlp וsfij , הוא הרבה יותר קליל וזורם אבל הוא לא עד כדי כך גרוע לדעתי.

Jagged chaos

New member
../images/Emo216.gifאלבום גרוע.

גם בלי שום השוואה למה שעשתה לפני, זה אלבום גרוע אחד לאחד. אלאניס לקחה על עצמה באלבום הזה יותר מידי את התפקיד של "ask me how to live this life right, and i'll tell you...", כל שיר שם נשמע כאילו היא הזמרת-מדריכה למאזינים שלה, וזה לדעתי קיטשי רצח. הכתיבה והשירה ירדו ברמתן בצורה ביזארית מאותה כתיבה אינדוידואלית מתוחכמת של JUNKIE. not all me, out is through ו-this grudge הם שירים שאני לא מוכן לשמוע. eight easy steps, excuses ו-so called chaos פופ-רוק לא מתאגר ובנאלי. השירים היחידים שאני יכול לשמוע לאוזן הם everything , שהכתיבה שלו אינפנטילית (you see all my light and you love my dark), אבל הוא פשוט נעים לאוזן. השיר השני הוא spineless, שהוא מעולה, אבל גם הכתיבה האירונית שלו מוגזמת ומאולצת יותר מידי בשביל להעריך אותו כאחד הטובים שלה. ההפקה שלו אבל מגניבה.

AlanisJunkie

New member
אמיל, אני אוהב את הדרך שאתה יודע לנמק:)

גם אם לא תמיד זה נכון, אתה יודע לנמק וזה יפה. במקרה הספציפי הזה אני מסכים איתך לגמרי.

למעלה