SNS SPOILERS FOR WEEK

SNS SPOILERS FOR WEEK

SNS SPOILERS FOR WEEK OF SEPT 3

Pre-empted Monday, September 3 (Labor Day) and Friday, September 7 due to CBS Sports Coverage of US Open Tennis.

Hope calls a press conference to announce that she's ending her Perfect Wedding collection, as well as her relationship with Liam.

However, Thomas takes over the event to make his own shocking disclosure, an action that infuriates Liam and Caroline.

Just as Rick had hoped, Caroline turns to him for comfort.

Thomas' stunt opens new doors for him professionally -- and personally.

Although Hope encourages Liam to move on with his life, he isn't ready to let go, and pleads with her for one more chance.

Bill has a hard time covering his delight about the end of Liam and Hope's romance.

Steffy refuses to go along with Katie's warning to stay away from Hope and Liam while they are trying to make peace between themselves.

Katie must choose between supporting Bill or Hope.

Stephanie gives Brooke and Ridge the gift they've wanted for decades -- her blessing of their upcoming remarriage.

Ridge lets Taylor, Steffy and Thomas know that he and Brooke have set a date.

Eric and Ridge share a father-son moment.

COMING: As Ridge and Brooke walk down the aisle, the "Core Four" are about to lose one of their own.

Shiri from the block

Active member
כזה דפוק
כל פעם כשליאם עם סטפי ומדבר על הופ נראה כאילו הוא לא בכלל לא סגור שהוא רוצה להיות עם הופ בכלל
ועכשיו שהם סוף סוף נפרדו רשמית והוא יכול לבחור להיות עם סטפי או שוב תקוע על הופ ואז ילך לסטפי כל פעם להתבכיין? :/
מעצבן מעצבן מעצבן, מקווה שיהיה סוף לדבר הזה בקרוב.

הדמות של ליאם היא פשוט כישלון תסריטאי!

שאני לא מבין איך הם כל כך מתעקשים שלא לתקן.

אני לא זוכר שאי פעם שנאתי דמות באופן שלא קשור לשחקן בכלל.

מילא לברוא דמות של אדם לא החלטי, אדיש, טיפש, כפוי טובה, עם תדמית של רגישות והומניות שלא עומדת במבחן המעשה.
אבל לשים את הדמות הזאת במרכז? כשכל הדמויות האחרות סוגדות לה ואף אחת מהן לא מעמידה לו מראה מול הפרצוף?

לגבי הופ: אותו כנ"ל... ילדה מתנשאת שחושבת באמת ובתמים שכולם צריכים לרקוד לפי החליל שלה.במקרה שלה עושה רושם שהדמות דווקא מתלבשת טוב טוב על השחקנית ואני לא יודע מי מהן מביאה לבמה את התכונות הבעייתיות האלו יותר.

הופ וליאם היו צריכים להניח זה לנפשו של זה מזמן, היא כי הוא לא ידע אף פעם לבחור בה בצורה חד משמעית ותמיד השאיר בה ספקות, ובטח שהוא צריך לנתק אותה מחייו אחרי שזרקה אותו בזמן שהוא עובר משבר.

לסיכום... תיצרו דמויות שמעוררות אנטגוניזם ושנאה מצד הצופים, זה בסדר, אבל לא לייצג את השנאה שלנו בתוך הסדרה על ידי הדמויות האחרות - זו התעללות!

danra

New member
מדויק ביותר!!!

ושיעיפו את הופ הפקאצה הזו כבר מהתוכנית!!!!
בלתי נסבלת

לינה18

New member
חדשות מפתיעות

ברוק וריג' חשבתי שהם כבר נשואים!

מישהו יודע מי עומד למות?

לינה18

New member
תיקון שלי

רון וסוזן עוזבים! אני שמחה שהם עוזבים! זאת בושה לסדרה מה שקורה שם! גם אני לא הייתי רוצה שיזלזלו בי ויחליפו אותי בשחקנים צעירים יותר! מגיע לברדלי!

למעלה