../images/Emo183.gif
אינ חייבת לציין שאין לי מושג איך אף אחד לא ענה על זה עדיין. נכון, זה שאלון שגורם לך אממ, למחשבות, אבל אחד הטובים שנראו פה.
You get a little warm in your heart when you think of winter? בהחלט
. החורף פשוט מחמם אותי, אני מתרגשת כשאני שומעת גשם. קיטשי, אבל זה לא בא מתוך קיטש.
צריכים ללמוד לעמוד בשביל עצמכם? הממ. אני רוצה להאמין שאני למדתי, או לפחות עשיתי את מרבית הלמידה. אבל תמיד אפשר להשתפר, ותמיד יש רגעים חלשים.
מי שומר עליכם? נורא בא לי להגיד שאני. ואני חושבת שזה די נכון, אבל יש לי רשת בטחון של אנשים קרובים שהיא חשובה וחזקה ואני לא הייתי מסתדרת בלעדיה בכל פעמים שאני נופלת, ובכלל.
מתי אתם הולכים להחליט, ועל מה? אוף, הלוואי והייתי יודעת... נראה שיש לי הרבה החלטות, אבל גם בעצם מעט מאוד. נראה לי שצריך להבין יותר מלהחליט. ואממ, בנוגע ל"החלטות חיים" כאלה, של טיול ואוניברסיטה, סביר להניח שאני אחליט בערך בשניה האחרונה
. אם בכלל.
דברים משתנים לכם מהר? כן. ולא. אני לא יודעת, הזמן זז כלכך לאט ואני מרגישה שאני זזה מהר מדי בשבילו, או שאני לא זזה בכלל, אין לי מושג. אני קצת מבולבלת, כפי שאפשר לשים לב
אני מאשימה את הכאבי בטן.
האש שלכם בוערת למרות שכבר קצת קר? תפסיקי עם השאלות האלה, בחיי
. אני לא בתקופה אנרגטית במיוחד, אם לזו הכוונה. ואני די מתגעגעת לזה.
איזה חלומות הנחתם על המדף החורף הזה, ואיזה אתם מתכוונים להוריד ממנו ולהגשים? אני לא יודעת אם הנחתי חלומות חזרה על המדף. אולי את הריקוד, כי אני לא רוקדת יותר, ונראה לי שהשלמתי עם זה, לטובה ולרעה. אני מורידה מהמדף את כל הצבעים והעפרונות והמכחולים והבדים, ואני הולכת לצייר כלכך הרבה. ואני מקווה שגם לכתוב. ואיכשהו להחזיר לעצמי את כל האנרגיות שאבדו לי. (והייתי רוצה להחזיר לי את המוזיקה, אבל נראה לי שזה יחכה איזה חורף או שניים)
הודגש באמצעות מדגישומטיק