Snow can wait

Snow can wait ../images/Emo113.gif

אז התחילו גשמים, ורעמים, וברקים (שהורסים לי את המודם
), ואיך אפשר שלא לזמזם את Winter כל היום? אז בעצם, You get a little warm in your heart when you think of winter? צריכים ללמוד לעמוד בשביל עצמכם? מי שומר עליכם? מתי אתם הולכים להחליט, ועל מה? דברים משתנים לכם מהר? האש שלכם בוערת למרות שכבר קצת קר? איזה חלומות הנחתם על המדף החורף הזה, ואיזה אתם מתכוונים להוריד ממנו ולהגשים? תהנו, ותתלבשו טוב

וזו האבן השנייה

אם יש משהו שמחמם את ליבי כשאני חושבת על חורף? הרי ירושלים הירוקים! אני צריכה ללמוד כיצד לא להתרגש מדברים שוליים וחסרי חשיבות,זה גורם לרגעי חולשה מיותרים..... מי שומר עליי? הממ....שחצני מדי לומר אני?
מתי אתם הולכים להחליט ועל מה? לא להכינע לפחד של שנה א' בלימודים,זה אמור לקרות בכל רגע... דברים משתנים לכם מהר? לפעמים הזמן רץ.....זה מה שמשתנה אך נותר בגדר קלישאה האש שלכם בוערת למרות שכבר קצת קר? הנופים של הרי ירושלים והר גלבוע הירוקים....מחמם את הלב לאורך כל היום! איזה חלומות הנחתי על המדף? אחד שמעלה אבק כבר הרבה זמן....לקנות פסנתר איזה חלום אני מתכוונת להוריד ולהגשים?ליסוע לראש הנקרה....בלי היסוס,מחר זה קורה!

noosh

New member
../images/Emo183.gif

אינ חייבת לציין שאין לי מושג איך אף אחד לא ענה על זה עדיין. נכון, זה שאלון שגורם לך אממ, למחשבות, אבל אחד הטובים שנראו פה. You get a little warm in your heart when you think of winter? בהחלט
. החורף פשוט מחמם אותי, אני מתרגשת כשאני שומעת גשם. קיטשי, אבל זה לא בא מתוך קיטש. צריכים ללמוד לעמוד בשביל עצמכם? הממ. אני רוצה להאמין שאני למדתי, או לפחות עשיתי את מרבית הלמידה. אבל תמיד אפשר להשתפר, ותמיד יש רגעים חלשים. מי שומר עליכם? נורא בא לי להגיד שאני. ואני חושבת שזה די נכון, אבל יש לי רשת בטחון של אנשים קרובים שהיא חשובה וחזקה ואני לא הייתי מסתדרת בלעדיה בכל פעמים שאני נופלת, ובכלל. מתי אתם הולכים להחליט, ועל מה? אוף, הלוואי והייתי יודעת... נראה שיש לי הרבה החלטות, אבל גם בעצם מעט מאוד. נראה לי שצריך להבין יותר מלהחליט. ואממ, בנוגע ל"החלטות חיים" כאלה, של טיול ואוניברסיטה, סביר להניח שאני אחליט בערך בשניה האחרונה
. אם בכלל. דברים משתנים לכם מהר? כן. ולא. אני לא יודעת, הזמן זז כלכך לאט ואני מרגישה שאני זזה מהר מדי בשבילו, או שאני לא זזה בכלל, אין לי מושג. אני קצת מבולבלת, כפי שאפשר לשים לב
אני מאשימה את הכאבי בטן. האש שלכם בוערת למרות שכבר קצת קר? תפסיקי עם השאלות האלה, בחיי
. אני לא בתקופה אנרגטית במיוחד, אם לזו הכוונה. ואני די מתגעגעת לזה. איזה חלומות הנחתם על המדף החורף הזה, ואיזה אתם מתכוונים להוריד ממנו ולהגשים? אני לא יודעת אם הנחתי חלומות חזרה על המדף. אולי את הריקוד, כי אני לא רוקדת יותר, ונראה לי שהשלמתי עם זה, לטובה ולרעה. אני מורידה מהמדף את כל הצבעים והעפרונות והמכחולים והבדים, ואני הולכת לצייר כלכך הרבה. ואני מקווה שגם לכתוב. ואיכשהו להחזיר לעצמי את כל האנרגיות שאבדו לי. (והייתי רוצה להחזיר לי את המוזיקה, אבל נראה לי שזה יחכה איזה חורף או שניים) הודגש באמצעות מדגישומטיק

The good that wont come out of me

You get a little warm in your heart when you think of winter? לא. אפילו להפך. צריכים ללמוד לעמוד בשביל עצמכם? אני חושבת שכן, קצת. מי שומר עליכם? כבר לא כ"כ בטוחה לגבי זה. מתי אתם הולכים להחליט, ועל מה? מאיפה להתחיל. בעיקר. דברים משתנים לכם מהר? כן, יותר מדי. האש שלכם בוערת למרות שכבר קצת קר? חלש חלש, אבל זה בסדר. אם מתלבשים טוב. איזה חלומות הנחתם על המדף החורף הזה, ואיזה אתם מתכוונים להוריד ממנו ולהגשים? שהנחתי? יש כמה. בעיקר כי לא בא לי ללכת ולדרוש מה שמגיע לי. להגשים? אני לא חושבת. אני לא עושה דברים כאלה בד"כ.

Shame in you

New member
חורף

You get a little warm in your heart when you think of winter? כן. צריכים ללמוד לעמוד בשביל עצמכם? אוי, מאוד. מאוד מאוד. מי שומר עליכם? אף אחד. או בעצם, אני. כמה שאני יכולה. מתי אתם הולכים להחליט, ועל מה? האם אני הולכת לגרעין או לא, בקרוב. דברים משתנים לכם מהר? לפעמים באופן בלתי נסבל ממש. אבל לפעמים אני פשוט יושבת ומחכה לשינוי. האש שלכם בוערת למרות שכבר קצת קר? האש שלי תמיד בוערת. איזה חלומות הנחתם על המדף החורף הזה, ואיזה אתם מתכוונים להוריד ממנו ולהגשים? הנחתי המון חלומות. לאו דווקא בגלל החורף. תהנו, ותתלבשו טוב

cofortably numb

New member
אוי,

אני לא מפסיקה להאזין לשיר.. You get a little warm in your heart when you think of winter? כן..מאוד מאוד. צריכים ללמוד לעמוד בשביל עצמכם? אני באמצע הדרך. מי שומר עליכם? אני והוא. מתי אתם הולכים להחליט, ועל מה? סופשנה..מעבר דירה. דברים משתנים לכם מהר?בערך.. האש שלכם בוערת למרות שכבר קצת קר? לא. איזה חלומות הנחתם על המדף החורף הזה, ואיזה אתם מתכוונים להוריד ממנו ולהגשים? הרבה וקצת..אומנות,פסנתר וגיטרה,אומנות לחימה,שקט,חופש,ועוד. קבלו ח"ח עצום.

נשבעת שהשיר הזה

גרם לי השנה לאהוב את החורף קצת יותר. או אולי LE בכלל. קשה לי לכתוב על זה כי זה כ"כ אני וכ"כ אווצ' עמוק בפנים שכזה, נו, אתם בטח יודעים. אבל נו, בהחלט, I sure do get a little warm in my heart.. וצריכה ללמוד לעמוד בשביל עצמי, ולומדת יותר ויותר לאט לאט, וזה עוד יקרה.. מי שומר עליי.. אולי אמא? פחות מאי פעם אבל עדיין, והעיקר שהיא מנסה, נכון? ו.. עוד כמה אנשים מקסימים שגם, בעיקר מנסים. וגם לפעמים מצליחים.. וכמה חברות טובות ומתוקות ששם ממש ממש, אולי, אפשר לומר. מתי אתם הולכים להחליט, ועל מה? הו. כבר הרבה זמן שצריכה להחליט על הרבה דברים. וכרגע על משהו ספציפי. וזה יקרה. מתבגרים, אה? דברים משתנים לכם מהר? מדי. אבל ככה זה, לא?.. הו טורי... האש שלכם בוערת למרות שכבר קצת קר? תמיד, תמיד, תמיד {
פועם} איזה חלומות הנחתם על המדף החורף הזה, ואיזה אתם מתכוונים להוריד ממנו ולהגשים? רוצה להגשים אחד קשה קשה שלא תמיד האמנתי שהוא אפשרי ושהיה על המדף כבר קצת מדי זמן.. לא נותנת לעצמי להניח אותו על המדף עוד חורף אחד. מנסה להגשים את הקול שלי אבל זה כ"כ קשה
אז אולי זה יחזור למדף, אבל אני אף פעם לא לגמרי אוותר... ואת עצמי, אני מנסה להגשים, עם כל תקופה בדרך שמזדמנת לי בה.. ועוד מעט תקופה חדשה,
אני חושבת.. תודה על זה. אני דיי מתפרצת אבל זה רק כי אתם כזה אחלה פורום, שתדעו..

למעלה