Snoop Dogg - Paid In Cost

RunNGun

New member
Snoop Dogg - Paid In Cost

To Be The Boss ביקורת קצרה על הדיסק החדש של סנופ: דיסק טיפוסי לסנופ, עם הרבה ניגאז וביצ´ז ומכוניות קופצות, הדבר היחיד ששונה הוא כמובן הביף המפורסם עם שוג נייט, היו"ר של "דת´ רואו". הופעות אורח: ה-Doggystyle Allstars (כולל הופעה יפה מאוד של לה-טויה וויליאמס), ג´יי-זי, לודאקריס, רדמן, פארל וויליאמס מהנפטונז (שגם הפיקו חלקים מהדיסק), וכמובן נייט דוג. שירים מומלצים: Paper´d Up - שיר שהוא קאבר לשיר המפורסם של Eric B & Rakim, "Paid In Full", כולל הסימפול של עפרה חזה ז"ל. (R.I.P) Lollipop - עוד שיר ביצ´ז אופייני בו הוא מארח את ג´יי הובה, סופאפליי ונייט דוג. סימפול יפה מאוד של חליל וביט פאנקי ומקפיץ. Pimp Slapp´d - אווווו, סנופ עצבני. המטרה שלו - שוג נייט. כדאי. I Belive in You - סנופ מגלה גם צדדים רומנטיים, כשהוא מארח את זמרת ה-R&B, לה-טויה וויליאמס. שיר מאוד יחודי, כאשר סנופ - בד"כ ראפר שהולך על סגנון הביצ´ז והניגאז - מגלה, כאמור, צדדים רומנטיים ויפים. The One And Only - אתם יכולים להסיק על מה מדבר השיר הזה בעצמכם, ובו סנופ מסמפל בפזמון את... עצמו. סנופ מסמפל שורות שלו מ"The Next Episode" ו-"Bitch Please", וכמו ששמתי לב - יש גם סימפול של טופאק. וכמובן, הסינגל מהדיסק - From The Chuuuch to the palace - הפקה מצוינת של הנפטונז. בקיצור, אין שום דבר שונה בין הדיסק הזה לפרויקטים הקודמים של דוגי דוג - אותם ניגאז, אותן ביצ´ז, אותו ווסט קואוסט ראפ שפירנס אותו כ"כ הרבה שנים. סנופ לא משנה את הנוסחא גם הפעם. נראה כמה זה ימכור. מה שכן, זה יוציא הרבה סינגלים וירים הרבה רחבות ריקודים. שווה לשמוע או להוריד. אבישי

הביקורת שלי

שוב סנופ חוזר בדיסק חדש הפעם קצת שונה מקודמיו.. בפעם הראשונה סנופ מקליט אלבום סולו בלי עזרתם האדיבה של דר.דרה או מאסטר פי, את הכל עושה לבד מהתחלה עד הסוף,הדיסק יוצא בחברה שלו לראשונה (doggy style records) וסנופ הוא גם ה- Executive producer של האלבום. הדיסק הזה שונה גם בהפקה מקודמיו כי הפעם עבדו עם סנופ לא פחות מ-11 מפיקים וגם זאת הפעם הראשונה שהוא עובד עם- הנפטונס, פרימייר,just blaze מפיקים בקנה מידה גדול. מה שלא שונה זה - ההפקות הרגילות של Fredwarek, jelly roll, hi-tek,LT & Meech wells.. הסינגל הראשון מהדיסק הוא - from The Chuuuch to the palace הפקה של נפטונס כמובן, לדעתי ממש מאכזבת ולא הכי טובה, הסינגל השני יהיה - Beatiful feat pharrell & charlly wilson שוב הפקה של נפטוסנס, רק שהפעם הפקה קלאסית שלהם! ההפקות של פריימיר כמו תמיד הם מעולות! הוא הפיק את - the one and only סנופ ממש ענק שם! ואהבתי את הפזמון שסנופ כל הזמן אומר - its the one and only d-o-double g ממש ענק!! ההפקה השנייה של פרימייר היא -batman & robin שיר ממש מצחיק לדעתי וטוב, שגם מארח את הראפרים הענקית Lady Of Rage. הופעות אורח בדיסק גם כוללת את : ludacris,jay-z,mr.kane,warren g,redamn,nate dogg,latoya,soopafly & e-white את ג´יי זי סנופ מארח בשיר lolypop הפקה ענקית של just blaze שיר מעולה שסנופ נותן בתים טובים פוטנצאיל גדול להיות סינגל מצליח! לודאקריס מתארח בשיר - you got what i want שיר שכמובן מדבר על -bitches הוא נותן שם בית טוב וזה שיר קלאסי של סנופ.. הטקסטים הרגילים. paer´d up feat tracy nelson & mr.kane שיר מעולה וסנופ, לא כמו ראפרים אחרים, לא הורס את הקלאסיקה! הדיסק נסגר עם השיר - pimp slappd שיר דיס לשוג נייט, ובין היתר סנופ יוצא גם על אקסזיביט ומדבר גם על קוראפט. שוב דיסק ממש טוב של סנופ, פוטנצאיל אמיתי להיות קלאסי, וסנופ מראה שהוא יכול לעשות את זה לבד,אבל תמיד יהיה חסר בדיסק הזה הפקה אחת של דר.דרה!

הוא יעלה משהו כמו 80 שקל תלוי גם מי

ייבא אותו לארץ... אם הליקון אז המחיר שלו לא יהיה גבוה..

אני יודע שהוא כבר בארץ מיום שני

שעבר אבל אני לא קניתי אותו בארץ, כי אני לא קונה דיסקים בחנויות בארץ ככה שאני לא יודע כמה הוא עוה

micL

New member
סקר - איזה ביקורת הייתה יותר טובה?

סתם, בצחוק כבוד לשניכם - ביקורות טובות
לעורר את הפורום

למעלה