SNEAKAS EP IS FIANLLY ALMOST HERE

sneakas

New member
SNEAKAS EP IS FIANLLY ALMOST HERE

Hi all, For those of you that know me, you know this has been a long time coming, but finally we are about to do something in Israel AND america. So here it is folks...next month, we are putting out a digital EP (five songs) on iTunes and Yahoomusic, and all the downloadable sites. Sony/Red is putting it out, along with my very own label "Baby Steps Records". The EP will cost 5 Dollars only , and will feat, Ras Kass along with Shi 360 Subliminal Booskills and Ron Nesher. The Album which will be hitting stores around April or May and will have 14 songs and will be in sotres along with on the Net. Please check out this EP and support someone who has been supporting Israeli hip hop and rap music from day 1. Much love and respect to all Sneakas www.myspace.com/mcsneakas for more info!

יפה מאוד!

הבאת את ראס קאס? הוא לא שונא יהודים או משהו? הרבה בהצלחה עם הEP, אני בטוח שחבר'ה בגיל קולג' שם ימותו על הסטייל שלך...

sneakas

New member
He is Mad cool

you will listen in the song..he even says shalom in his verse..its dope...he is a great guy! and a dope MC

kapoya

New member
פששש...הוא אומר שלום??

שמעתי שגם אחמינידג'אד אמר שלום לנטורי קרטא!

comer789

New member
אם כבר סאב מתארח

נקווה לשמוע אותו בסגנון של תחילת הקריירה, מה שגם מתאים להתארחות אצל סניק'ס.

אחי .שיהיה לך את כל המזל טוב שבעולם

אין הרבה אנשים שאני אומר את זה להם ,אבל ממש ממש מגיע לך . אני גאה בך ואני מאושר לשמוע שהחלום שלך עומד להתגשם . אני יודע כמה עבדת בשביל זה ואני שמח לשמוע שהעבודה שלך סוף סוף מניבה פירות . אני אהיה שם כשזה ייצא !!! אתה יכול להיות בטוח בזה . המון מזל טוב אחי . המוווווון כבוד יוני.

A dirr

New member
כמה שאלות...

האלבום הקרוב שלך יהיה תחת לייבל "תאקט"? הוא יהיה מופץ גם בארץ? יש עוד אנשים בלייבל "בייבי סטפס"? זהו אין שאלות, שיהיה לך הרבה הצלחה עם המוזיקה שלך, מגיע לך...

DJ JuVi

New member
אז ככה....

בארץ אין מפיצים ל-EP, הוא יהיה ניתן לקנייה רק דרך אתרי ההורדות בתשלום. האלבום יופץ בארץ, מוקדם לדעת דרך מי. לגביי "בייבי סטפס" אין לי מושג
אבל למיטב זכרוני זה רק סניקרס עד עכשיו. האי.פי הולך להפציץ.

CG ערפדי

New member
ראפר ליגת העל! תגיד

מי הפיק את השירים שבmyspace ובאלבום? ומתי שומעים אותך כבר עם טאליב? 8)

שירים אדירים יש לך במייספייס

כבוד!!! ראפר אדיר... איך אני זוכר שמעתי אותך עושה פריסטיילים בעסק שחור לפני כמה שנים ומאז אני מעריץ.

Psycho BuZZ

New member
משעמם, חסר תוכן, פלואו גרוע,

לא שמעתי שום דבר מקורי בליריקס, אבל הביטים די נחמדים. אולי זה טוב בסטנדרטים של היפ-הופ ישראלי, אבל לא במונחים של הסצנה באמריקה.

papa g

New member
כבוד !! באמת כבוד

אני עוד זוכר את הפריסטייל שננת על לירון תאני בג'י לפני כמה שנים

למעלה