Sneak Peek - Fondue For Two

Bell J

New member
Sneak Peek - Fondue For Two../images/Emo58.gif

אני חושבת שזה חלק מהפרק או משהו כזה, כי זה נורא חמוד ומצחיק. בריטני מארחת אנשים עם פונטדו - והפעם: מרסדס וטינה! Sneak Peek "Fondue For Two"

Bell J

New member
LOL אהבתי!

מעודדות – בכל תיכון אמריקאי יש אותן, בכל תיכון אמריקאי שונאים אותן.
ואילו המדים בכחול רויאל בשילוב השוליים האדומים וסמל בית הספר עושים לנו חשק עז לחזור ללמוד. או פשוט לראות שוב "הארי פוטר". הם ראו פעם בית אנוביס? כי אז הם היו אומרים את זה לגביי הארי פוטר...
אני רציתי להעתיק את כל קורט, אבל אממ, עדיף שלא - כריס

mich223

New member
ראש1

עכשיו אני הולכת לשכנע את חברה שלי לקנות אותו,כי אני מרגישה שזה נורא בזבוז,אבל אני חייבת אותו.

hodaya96

New member
איזה בזבוז?

תמיד יש במגזינים האלה דברים ממש מגניבים! קניתי לפני כמה חודשים את זה של הערפדים ואני ממש לא מצטערת על זה.. זה ממש טוב!

mich223

New member
כן,אבל

כולם יצחקו עליי.ואני אצחק על עצמי! לא יודעת,נראה אם זה יראה שווה...

sondheims Dot

New member
לקנות ראש אחד? רציני?

כלומר, גלי והכל.... מצד שני, לא קניתי ראש אחד מאז שהייתי בת 12, ובשיא הניסיון להיות סופר מיינסטירמית נערת פופ מגניבה
(ותודה שהשלב הזה עבר
) נו, טוב, אלי אני אקרא לזה נוסטלגיה

Bell J

New member
אני חייבת לומר שהחתימה שלך גאונית! ../images/Emo23.gif

מרתור! *-*

hodaya96

New member
זה לא ארלין?XD

חחח אין לי מושג איך הולך הקיצור שלהם.. אני כל הזמן רואה שמות שוניםXD ואני חולה על הקטע הזה

hodaya96

New member
תודה!../images/Emo13.gif

אוף אני לא רוצה שגלי יגמר
ואני כל כך הולכת מחר בבוקר לקנות את המגזיןP: סוף סוף משהו שהוא לא ג'סטין ביבר!!XD

sondheims Dot

New member
אחרי שאת קונה, דוויחי בבקשה!

הייתי רוצה לדעת אם יש שם דברים מגינים גם ללא בני נוער... (לא שיש משהו רע בבני נוער, חס וחלילה, אבל שוב, תודה שהשלב הזה עבר

hodaya96

New member
טוב, לא לשכוח שזה מגזין למעריצים

ועוד מראש1... מה שאומר שבטוח יהיה שמה דברים שיותר מתאימים לפאנגירלס טינג'רס... אבל זה עדיין מגניב נורא

למעלה