snap

liquidream

New member
snap

רציתי לנסות ולהשיק ביטוי חדש: snap או סנאפ בעברית. הרעיון הוא שלפעמים אנשים מתלהטים בויכוחי סרק ושוכחים שהכל בראש שלהם והכל סרט. וכך- במקום להמשיך להתווכך ולבזבז אנרגיה אפשר פשוט להזכיר: אתה רק חולם snap out of it already או במילה אחת: snap. מי שאומרים לו את זה לא צריך להעלב אלא להודות על התזכורת שניתנה לו להפסיק לשקוע בסרק ולהתעורר לכאן ועכשיו. תגובות? nameste

liquidream

New member
זה בדיוק כמו חלום שקוף אבל

ב"מציאות". כמו שכשחולמים בלי לזכור יש נטיה להסחף לסרטים בלי שליטה מתוך חוסר הידיעה לגבי המצב שבו אתה נמצא כך גם המציאות- כשאני לא זוכר שאני רק המתבונן שיכול לשנות את המציאות בעזרת שליטה במיקוד ותשומת הלב- ואני נסחף לסרטים של מאבקים, כעס, עלבון וחוסר סובלנות שהיו יכולים להתפוגג ברגע שאני נהיה מודע לטבע האמיתי שלי. snap זה כמו ההקלטה שמזכירה לך שאתה חולם ושאתה באמת האחראי למציאות סביבך.

MoonShield

New member
למה צריך מילים מיוחדות?

הרעיון הוא רעיון נחמד, אבל אפשר פשוט לומר לבנאדם שהויכוח יצא מכלל שליטה ואם הוא רוצה להמשיך אז שיעשה את זה במסרים, באייסיקיו או בכל דרך אחרת שבה הוא לא מערב את חברי הפורום...

Real Dream

New member
ממתי הכל בראש שלנו? ממתי הכל סרט?

למה לא מעדכנים אותי?

KEiN

New member
SNAP ../images/Emo70.gif

האאאהה!!! תפסתי אותך! לדעתי אין דבר כזה וויכוח סרק, אוליי באותו רגע נראה כי הויכוח הזה לא מוביל לשום מקום, אבל זה גורם לנו לחשוב קצת... ואם זה סרט בתוך הראש שלנו, והוויכוחים האלא זה כיף בשבילנו- אז מה הבעיה בלהנות מהסרט הזה קצת? חומר למחשבה- וחסר לך שאת עושה לי סנאפ! :)

למעלה