snap n go עזרה

snap n go עזרה

יש שתי חגורות בטיחות כחולות שבאות מהעגלה עצמה.. מה קושרים עם זה אשמח להסבר מפורט תודה. זה לא מספיק ארוך כדי לקשור את כסאות הבטיחות אז מה עוד יכול להיות או שלא קשרתי מהיכן שצריך?

צריך לקשור את הרצועות מעל הסלקל

כלומר מעל התינוק בעצם, יש מקום בצידי הסלקל מעיין ווים שזה עובר דרכם ונסגר ממש מעל התינוק.

אני אחפש ועוד שאלה

זה הגיע עם 4 ברגים איפה שמים אותם? אני לא כ"כ מצליחה להבין מההוראות הן יותר מידי מדוייקות אבל האנגלית שלי לא כזאת משהו ולא הבנתי . את הגלגלים רק מכניסית נכון? אין בורג שם? אוףףף למה בעלי כזה אהבל ולא יכול לעשות לבדדדדדדדדדדדדד הכל אני צריכה לעשותתתתתתתתתתת גררר נו וכיף שיש אתכן עוזרות מאוד לגבי הרצועות אני אנסה שוב. ואגב בתמונה הזמנתי כמו שהיה לי אחר שהם יושבים אחד ליד השני והגיע לי אחר לגמרי מהתמונה בקטלוג והם יושבים אחד אחרי השני.. לא בסדר...

ועוד שאלה לגבי סלקל ובטיחות עזרה!!

בעלי שם את הסלקלים ברכב ונראה לי זהוא לא שם את הרצועות שלהם נכון כי זה נראה שבעצם התינוקות קשורים רק מהמותן ובין הרגליים אבל אין משהו שבא מהכתפיים ואין לי עוד חלקים שבאו עם הכסאות או אולי אבדו ואני בכלל לא יודעת כי לא אני חיברתי אותם. אני אתן לכם סוד ואולי יש לכן מושג איך או אולי הוראות בעברית או משהו שאני אוכל להבין בדיוק איך עושים? כי ממש מלחיץ אותי הסיפור ואולי כך גם תבינו מה הבעיה שלי עם הSNAP לגבי הכיסא הזה. הנה לינק לכיסא שיש לי. ואגב כשהם ברכב הכיסא גם נמצא במצב שכאילו הם יושבים ממש די זקוף ולא נראה נוח האם ככה זה צריך להיות? נראה לי שהוא אולי פישל בכל הקטע הזה... PLS HELP

הוראות לסלקל של EVENFLO

מצאתי אונליין ואני בהלםםםםםםםם זה כאילו שחסרים לי חלקים כלומר ניסיתי עכשיו עם כסא אחד לנסות למשוך את הרצועות של הרגליים למעלה לכתף אבל הן קצרות מידי מה שאומר לי שיש עוד רצועות שלי אין כמובן והן אמורות לבוא מהכתף. שלא נדבר שכשהכיסא בתוך הרכב לדעתי הוא שם את החלק התחתון של המתקן של הכיסא הפוך וכשהם בתוך הרכב הם לא במצב שכיבה אלא ממש ישיבה זקופה מידי שלא בריאה להם מכיוון שהם עדיין לא יושבים בעצמם. הזמנתי בכולופן את הרצועות החסרות וכשיגיעו אני אתקין בעצמי או אחפש מישהו מקצועי כי בעלי מן הסצם לאור הנסיבות אני רואה שלא השקיע יתר סבלנות בהתקנת הכסאות וחבל.

למעלה