smtp מה עדיף?

klaibert26

New member
smtp מה עדיף?

שלום, יש לי 3 אפשרויות ומעניין אותי מה עדיף לי. 1. להתחבר ל smtp של השרת עליו אני מארח בלי authentication . 2. להתחבר ל smtp של השרת עליו אני מארח עם authentication . 3. להתחבר ל smtp של גוגל ( ע"י הגדרת cname על הדומיין שלי) כל האופציות עובדות לי מצויין. השאלה מה האופצייה הכי מועדפת עליכם? ומה היתרון (אם יש בכלל) של גוגל. תודה

bnayal

New member
שני דברים

קח בחשבון שגוגל מגבילים את השליחה ל500 מיילים ביום אם אני זוכר נכון. בנוסף, אם יש לך כמות גדולה של מיילים חוזרים (Bounce) יחסמו לך את החשבון לכמה שעות. אם אתה שולח מהשרת שלך עלולות להיות לך בעיות ספאם. תלוי במוניטין של השרת (שיתופי או שלך?). מיילים פירסומיים לא הייתי שולח בשום אחת מהאופציות שלך. רק מיילים של המערכת. בניה

koler

New member
גם אני נמצא בדילמה דומה

שמעתי שיש חברות שמתעסקות עם רשימות דיוור גדולות . מישהו מכיר או ממליץ על דרך אחרת לשליחת מיילים בצורה מאסיבית?

bnayal

New member
אני מכיר הרבה, השאלה מה התקציב

ומה הדרישות... API? רק שרת SMTP? כמה שליחות בחודש בערך? וכו' וכו'

koler

New member
10 אלף משתמשים הכוונה , לא תקציב

bnayal

New member
אם אתה רוצה רק שרת SMTP

נסה את השירות של smtp.com יש להם תהליך הרשמה קצת מיגע כדי לוודא שאתה לא ספאמר. החבילות שלהם לפי כמות שליחות בחודש ובנוסף הם לא מספקים סטטיסטיקה לגבי פתיחות, קליקים וכו', נטו שרת SMTP (כל הממשק של השליחה הוא אצלך במערכת). הם כן מספקים מידע על כמה הגיעו לשרת היעד, כמה חזרו ומאיזו סיבה. אם יש אצלם בעיה של delivery הם עוזרים לפתור את זה (במיוחד אם אתה בשירות של dedicated IP). בהצלחה

klaibert26

New member
תודה.

נראה לי שאלך על האופצייה השנייה. את המיילים הפרסומיים אנו מוציאים דרך מערכת אחרת לגמרי למרות שכמות המיילים לא אמורה לעבור את ה 500 בחודש אני אשלח אותם דרך ה smtp שלי.

Shai Mishali

New member
תוספת קטנה והמלצה

בין שלושת הנ"ל אני אישית הכי פחות מעדיף לסמוך על הSMTP של גוגל - למרות שזו חברה עצומה, אם אתה חברה רצינית ששולחת אלפי מיילים - אני לא הייתי מסתמך על גוגל, יותר מזה - הרבה מנגנוני Spam יפלטרו לך חלק מהמיילים האלה כי הם נשלחים מסוג של Alias. אני באופן אישי מאוד ממליץ על הAmazon SES (Simple Email Service) , יחסית לא יקר בכלל, וגם נותן לך חתימה דיגיטלית על כל המיילים ככה שאחוז הBounceים הוא מאוד מאוד נמוך. בברכה, שי.

למעלה