SMS

נרקיס נ

New member
SMS

"ביום שלישי בשעה 9.00 בדיוק תחכי לי בצימר בכתובת XXXX. תכנסי ודף עם הוראות יחכה לך בפנים"

זה SMS שקיבלתי לפני שבוע ממספר בלתי מזוהה. קראתי אותו לפחות 10 פעמים כדי לנסות להבין מי יכול לשלוח לי את הסימוס הזה... מאהב קבוע אין לי נכון לכרגע,אני לא מתכתבת עם מישהו מסוים... וכאילו אין אף אחד שיכול לשלוח לי סימוס שכזה....מה זה יכול להיות????
בהתחלה רציתי להתעלם ולמחוק.... אבל לא יכולתי. נו מה לעשות, אחד הפאקים הבולטים שלי זה סקרנות ואהבת אתגרים ומי ששלח לי את הסימוס הזה כנראה שידע את זה......
הגיע יום שלישי ולא היה לי שום ספק שאני אגיע לצימר ההוא, למרות שהתלבטתי והתלבטתי עד לרגע האחרון... בעצם ההחלטה התקבלה כמעט מרגע שהסימוס הגיע.... התקלחתי,התארגנתי ונסעתי לכתובת שנשלחה אלי..... לא לפני ששלחתי את הכתובת לחברתי הטובה עם הזהרה שאם אני לא יוצרת קשר תוך 4 שעות היא נוסעת לבדוק מה קורה איתי.......

הגעתי לכתובת המיועדת, החנתי במקום המיועד... לצערי, שום רכב אחר לא חיכה שם, כבר קיוויתי שאולי לפי הרכב האחר אוכל לדעת על זהות השולח.... אבל כאמור לא היה שם כלום. החנתי את הרכב ונכנסתי לצימר. עשיתי סיבוב קטן ומצאתי את דף ההוראות עלהשידה שליד המיטה.

"מרגע שתקראי דף זה יש לך 15 דקות להתארגן עד לרגע שאני נכנס. עד אז, עלייך להדליק את כל הנרות המפוזרים בחדר, להתפשט, לקשור את עינייך עם הצעיף שנמצא על הכרית, לעמוד בתנוחת דוגי עם רגליים פסוקות וישבן לכיוון הדלת"
ישבתי על המיטה וניסיתי להבין אם אני הולכת על זה או יושבת ומחכה לראות מי יכנס בדלת...האמת שההתלבטות הייתה אמיתית... מצד אחד דף ההוראות הזה עורר בי סוג של התנגדות..."מי אתה שתגיד לי מה לעשות ואיך לחכות לך?" ומצד שני זה עורר בי סוג של התרגשות גדולה... ציפייה למשהו שטרם חוויתי, מבחן שליטה כזה שמצד אחד רציתי ומצד שני גם לא.....

תוך כדי ההתלבטות החלטתי לקצר תהליכים ולהדליק בנתיים את כל הנרות בחדר... והיו לא מעט...הסתובבתי, הדלקתי וכבר ידעתי שההחלטה התקבלה.... התפשטתי, קשרתי את עיניי ונעמדתי על המיטה בדוגי עם הישבן לכיוון הכניסה.... בדיוק כמו שנכתב בדף ההוראות.... לאחר דקות ארוכות כמו נצח, סוף סוף נפתחה הדלת ומישהו נכנס פנימה...ועוד מישהו נכנס פנימה.....

"אתם שניים" קראתי פתאום,
"כן, אנחנו שניים, את רוצה לוותר?" אחד מהם ענה לי וניסיתי לזהות את הקול אך לא הצלחתי.... הוא לא נשמע לי מוכר בכלל....
"אני מכירה אתכם, או אחד מכם?" שאלתי שוב וניסיתי להבין מה אני הולכת לעשות עם עצמי עכשיו...
"או שכן, או שלא... פעם אחרונה שאני שואל, את רוצה לוותר?"

אני עומדת שם, עדיין בתנוחת הדוגי עם רגליים פסוקות וישבן מופנה לכיוון הגברים...אחת הסיטואציות הכי הזויות והכי מטורפות והכי מרגשות שהייתי בהן.... זה היה ברור שאני ממשיכה....
"ממשיכה" עניתי עניתי בקול קצת מהוסס...
"אז מעכשיו דממה, כל מה שקורה כאן, קורה ללא מילים ועם כיסוי עיניים, הכיסוי לא יורד. בכלל!"
"גם לא בסוף?" שאלתי כדי לדעת מה מתוכנן עבורי...
"או שכן או שלא.... תדעי רק בסוף. ומעכשיו דממה, אני לא רוצה לשמוע אף מילה נוספת ממך!" הוא אמר בקול מאוד החלטתי שגרם לי לשתוק ולא להוציא מילה נוספת.

הגברים בינהם גם לא דיברו, שמעתי אותם מתפשטים ותהיתי מה הולך לקרות.....האמת שרציתי שכל כך הרבה דברים יקרו שלא לגמרי הייתי סגורה על מה אני רוצה קודם....מרוב המחשבות, ההתרגשות, הפנטזיה והציפיה התחלתי כבר להרטיב ואפילו טיפות החלו לזלוג מהכוס למזרן וזאת עוד מבלי שאף אחד מהם נגע בי.....
אחד מהם התקרב אלי ועוד לפני שהבנתי מה קורה הוא כבר התחיל לזיין אותי במרץ, ככה,ללא שום הכנה מוקדמת, בדיוק כמו שאני אוהבת, זיון חזק, עמוק, הזין חודר מהר ועד הסוף... שניים, שלושה ספנקים והישבן כבר אדום.... השני דחף את ראשו מתחתי והתחיל ללקק אותי כאילו אין מחר, ללקק ולאונן ואני גנחתי וצעקתי ולבסוף גם השפרצתי....השילוב של הסיטואציה ההזויה הזאת ושני גברים שיודעים היטב את עבודתם גרמה לי לגמירה כלכך חזקה שאני לא זוכרת מתי היתה לי כזאת בעבר.....והם לא הפסיקו, למרות שהתחננתי לכך הם המשיכו גם לזיין וגם ללקק וגם לאונן ופתאום גם אצבע הצטרפה לי לתחת ואניכבר לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, צרחתי וגנחתי כמו משוגעת ועוד גמירה ועוד אחת ואפילו עוד השפרצה יצאה..... ולבסוף הם הניחו לי ..... ואני נפלתי למיטה באפיסת כוחות...

פתאום הרחתי ריח נעים של שמן ארומטי באויר..... שמן החל לטפטף לי עלהגב, יד ועוד יד מתחילות ללטף לי את הגב, ללטף ולעסות, עוד שמן מטפף וזולג ועוד יד ועוד יד מצטרפות, עיסוי ב-4 ידיים זאת אחת החוויות הכי כייפיות.... יד ועוד יד מלטפת, יד ועוד יד מעסה, וכך לאט לאט הגוף שלי נרגע ואני מתמכרת לתחושה הנעימה וזוג ידיים אחד ממשיך על הגב והצוואר וזוג ידיים שני יורד כלפי מטה, מתמקד בכוס ובישבן... מעסה ומרכך, חודר ויוצא, מאונן ומגרה.... ואני מרימה את האגן, מאפשרת גישה נוחה יותר למקומות המרכזיים..... והוא ממשיך עם ידיים משומנות לאונן לי בכוס ולרכך לי את הישבן.... וזוג הידיים השני מצטרף וכך זוג ידיים אחד עובד על הכוס וזוג ידיים שני עובד על הישבן....ושתי זוגות הידיים עובדות לאט לאט... בונות לי אתהאורגזמה לאט לאט..... ואז זוג הידיים שעבד לי על הכוס עוזב את הדגדן ועובר גםלישבן... וכך 4 ידיים עובדות לי על הישבן, על פי הטבעת, זוג ידיים אחד מפסק וזוג ידיים שני מרכך ולאט לאט אצבע חודרת... ועוד אצבע חודרת.... והזוג הידיים השני עובד חזק כדי לרכך, כדי למנוע התנגדות.... ועוד אצבע חודרת..... ואני גונחת.... לא לגמרי סגורה אם כואב לי או נעים לי או אולי כאב של נעים??? ואז לאט לאט האצבעות יוצאות והזין של אחד הגברים חודר אלי לתחת.... וזה נעים לי.... והוא חודר לאט ויוצא לאט, נותן לי להתרגל אליו, ואני מזיזה את עצמי עוזרת לו לחדור אלי עמוק יותר וחזק יותר.... וכשהוא נעוץ עמוק בתוכי משתחל הגבר השני מתחתיי ומכוון אותי לשבת עליו, להחדיר אותו גם עמוק לתוכי.... וכך אני מוצאת את עצמי כסנדוויץ בין שני הגברים כששני החורים שלי מלאים בזין שלכם והם מכוונים את הקצב.... לא עבר הרבה זמן עד לפעם הראשונה שגמרתי והם עדיין המשיכו.... גמירה שניה שלי והם עדיין ממשיכים.....גמירה שלישית שלי וסוף סוף הרגשתי כי גם הם גמרו......

האמת שהם לא נתנו לי לנוח ואפילו לא לרגע..... הרגליים שלי היו פסוקות למשך 3 שעות..... ניסיתי בין לבין למצוץ לאחד ואולי גם לשני אבל הם לא איפשרו לי.....כל השלוש שעות של הצימר היה זיונים וזיונים וזיונים.... פעם האחד מזיין והשני מלקק ופעם השני מזיין והאחד מלקק, פעם שניהם מלקקים ופעם שניהם מזיינים...... הכוס שלי והתחת שלי לא נחו לשניה אחת. כמות הפעמים שגמרתי היא בלתי ניתנת לספירה.... בכל זיון גמרתי לפחות 3 או 4 פעמים, בכל מציצה ולקיקה גמרתי גם מספר לא מבוטל של פעמים, השפרצתי בין 3 ל-4 פעמים..... וכל זאת עם כיסוי עיניים ושני גברים שלא ראיתי......

כשהכל נגמר, הם הכניסו אותי למקלחת, הם קילחו אותי, סיבנו אותי, חפפו את שערי וסיבנו את גופי...... והכל ביחד, 2 זוגות ידיים, עוד זיון אחד קטן במקלחת כדי שלא יחסר.... ואז הוציאו אותי ניגבו אותי.... אוננו לי פעם נוספת כי קשה היה להתאפק.... והלבישו אותי.

"עכשיו יש לך שתי ברירות" אמר לי אחד הגברים.....

"את יכולה להוריד עכשיו את כיסוי העיניים ולראות עם מי הזדיינת במשך 3 שעות....... או שאת יכולה להשאר עם כיסוי העיניים למשך 10 דקות עד שאנחנו יוצאים מכאן ונוסעים. פעם בחודש, בכל יום שלישי הראשון של החודש אנחנו נפגש שוב כאן בצימר הזה ובכל פעם הוראות אחרות עם כיסוי עיניים כמובן......לבחירתך..."

yame1212

New member
sms שכזה

הלוואי עלי לקבל sms כזה

hotman10

New member
חחחחח.

את בטוחה?

יש גם סיכון.. בסך הכל המספרים לא בדיוק חסויים כבר.

נרקיס נ

New member
אני חושבת שלא צריכה להיות בעיה...

תוציאי למרכז ויש לי תחושה שתמצאי מי שישלח לך סימוס שכזה...

תראי, חברים חברים אבל...

בלי אישור שלך אני לא אלך לחפש את המספר שלך.
ולכן אני מבקש אותו ממך.
רוצה כזה סימוס ממני? תתני לי את המספר שלך.
אחרת, מה הטעם??
אני לא רוצה שיקראו לי סטוקר.

jocool

New member
הכל זה שלישיות...

מה קרה? כנראה שכבר לא עושים סקס אחד על אחת

yame1212

New member
תמיד באופנה

דווקא באופנה מאוד , בעצם אף פעם לא יוצא מהאופנה ...שתפי שתפי ...

נרקיס נ

New member
יוו פתאום שמתי לב איזו טעות עשיתי...

הסיפורים שלי הם אחד על אחת או אחת על אחד...

אני מקווה שגם זה עדיין באופנה...

yame1212

New member
גם באופנה

ברור שזה לעולםםםםםםםםםםם לא יצא מהאופנה

אני דפקא שמתי לב

שלמנהלת שלנו יש מאגר בלתי נדלה של פינטוזים,
מעניין מאיפה אתן, המוכשרות כל כך, לוקחות את כל הפנטזיות האלה
ומביאות אותן אלינו????
למה לי לא קורים דברים כאלה אפילו בדמיון...למה?????

giligil55

Member
פנטזיות ומציאות

הן אם זה בפנטזיה והן אם זה במציאות כיף ששיתפת אותנו

למעלה