SMS שקיבלתי היום

• פותח הנושא DR Z
  • פורסם בתאריך

DR Z

New member
SMS שקיבלתי היום

היום קיבלתי את ההודעה הבאה: "This SMS costs 25ag to send. 5times that amount could feed a starved Arab child for 1 day. So forward this message to 5 Jewish friend and let the bastard die! " אין לי מושג אם זה נכתב בצחוק או ברצינות מתוך שנאת ערבים, אבל אותי זה לא מצחיק. אז תגידו שאני לא ממש מבין בדיחות ושלא צריך לקחת הכל כל כך ברצינות אבל אותי ההודעה הזאת ממש מעצבנת! מה הייתם אומרים אם במקום המלה "ערבי" היתה המלה "יהודי" וההודעה היתה על ילד יהודי?? היתם אומרים שזו אנטישמיות ושנאה כלפי העם היהודי. זה ממש מרזיג אותי שיש כאלה שבמקרה הטוב עושים בדיחות על חשבון ילדים שסובלים ובמקרה הרע, שמחים כשילדים ערבים מתים ברעב. ללא קשר לדיון הפוליטי בקשר למי אשם ברעב ומה חלקה של ישראל בכך אני רוצה לדעת מה דעתכם?

EverMan

New member
מה הסיבה שכולנו מתנגדים לכיבוש

בגלל הפגיעה בחפים מפשע. הבעיה היא שחלק מאיתנו כל כך איבדו את האנושיות שלהם שהם פשוט כבר לא מבינים כלום ...

m y s e l f

New member
גם אני קיבלתי כאלה SMS´s

צריך פשוט לתלות את מי שכותב אותם.

totony

New member
יש כל מני חלאות בעולם, וגם בישראל

ואני מעדיף לא להחשיב אותם כנתון בכלל, זה מיעוט פאנטי של אנשים שפשוט לא יודעים איך להמחיש את הזילזול והסלידה שלהם מהאנשים מהמחבלים הערבים ותומכיהם ולא יודעים לבטא את כעסם, לכן הם משתמשים במשפטי שינאה ואכזריות... אני מעדיף לחשוב עליהם שבעמקי נפשם הם לא חושבים כך, אבל יש בינהם גם כאלה שבאמת מתקוונים לזה(מיעוט בתוך מיעוט).

CANDY MAN

New member
גדול!!!!!!!!!

אל תשנאו אותי יותר מידי ואפילו אני אבקש סליחה ביום כיפור הקרב ובא אבל העתקתי את ה-SMS הזה ושלחתי אותו לשלושה חברים... סתם בשביל הצחוק... גדול!

totony

New member
../images/Emo13.gifאנחנו לא נשנא אותך

הרי לא עשית את זה משינאת ערבים, זה היה בצחוק, לא?
שנה טובה לך,

DR Z

New member
"בשביל הצחוק"

אני ממש מתחיל להצטער על זה שכתבתי את ההודעה בפורום- הכוונה לא היתה לפרסם את ההודעה, שאנשים ישלחו אותה ושחברות הפלאפונים ירווחו עוד כסף. אני לא חושב שזה "סתם בשביל הצחוק... גדול!" שאנשים מתים ברעב. וכשאתה צוחק על חשבון הסבל של אנשים זה מראה על אטימות. זה מספיק גרוע שרוב האנשים בחברה הישראלית מגלים אדישות רבה לסבל הפלסטיני ומתכחשים לחלקה של ישראל בגרימת הסבל הזה. ההודעה הזאת שאנשים מפיצים בשביל הצחוק, רק מוכיחה כמה הכיבוש משחית.

CANDY MAN

New member
תקשיב חבר,גם בדיחות שואה מצחיקות...

אותי ואני צוחק מהם כל פעם מחדש אבל זה לא אומר עליי כלום, במדינה כל כך מסובכת הדרך הכי טובה לדעתי להתמודד עם הכאב ועם הצרות שלנו זה לצחוק וגם כשאני שומע אמירה כמו ("יש מסיבה פיצוץ בדולפינריום") אני לא כועס, אני צוחק ומבין שזאת רק בדיחה. תוציא את הראש מהישבן שלך ותפסיק להיות כל כך לחוץ, זאת רק בדיחה! ולא יותר מזה.

totony

New member
הצחוק

הצחוק שאנחנו מכירים הוא בעצם תוצאה של פחד..... לכן, אם בנאדם צוחק, זה לא אומר שזה מבדר אותו, יכול להיות שהוא מרגיש נבוך, מפוחד, או חסר אונים. אתה מכיר אנשים שמתחילים לצחוק בזמן צפירה? הם לא עושים את זה בכוונה אלא מתוך הרגשת מבוכה או פחד, ולפעמים גם עצב....

La Gamba

New member
הצחוק

ממעיט מן הכבוד. ברגע שמשהו הפך לבדיחה, הכבוד לנושא ירד בצורה משמשמעתית. (לדוגמה: בפיגוע בבת המצווה, המחבל היה הבדרן להערב, ואמרו לו knock them dead.)

yoavl1

New member
אתה רציני?

אנשים עושים את זה לא מתוך רוע. אני בטוח. אלא מתוך טמטום. באמת שזה טמטום. כאילו שהילד הערבי שמת מתת-תזונה הוא הגורם לטרור העולמי.

למעלה