SMS נוטף סקס... מתה לשלוח לו SMS שישגע אותו שיהיה סקסי, גס, מגרה ואפילו בוטה... יש רעיונות?
ה המטאורית New member 23/8/06 #1 SMS נוטף סקס...../images/Emo178.gif מתה לשלוח לו SMS שישגע אותו שיהיה סקסי, גס, מגרה ואפילו בוטה... יש רעיונות?
SMS נוטף סקס...../images/Emo178.gif מתה לשלוח לו SMS שישגע אותו שיהיה סקסי, גס, מגרה ואפילו בוטה... יש רעיונות?
א ארלן נס New member 24/8/06 #18 פילאי הניידים של היום למה s.m.s שאפשר ישר ליראות אחד את השני ולהראות מה מחכה לנו בהמשך. ניראה לי יותר מעניין
פילאי הניידים של היום למה s.m.s שאפשר ישר ליראות אחד את השני ולהראות מה מחכה לנו בהמשך. ניראה לי יותר מעניין
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 24/8/06 #11 חחח... יש בדיחה בסגנון.. על איך לגרום לפולניה להתפרע במיטה.. להחזיק לה חזק את האגן ולספר לה תוך כדי הזיון שאתמול עשית את אחותה ואז צריך לנסות שלא תעיף אותך תוך כדי.. משהו כמו רכיבה על פר זועם.
חחח... יש בדיחה בסגנון.. על איך לגרום לפולניה להתפרע במיטה.. להחזיק לה חזק את האגן ולספר לה תוך כדי הזיון שאתמול עשית את אחותה ואז צריך לנסות שלא תעיף אותך תוך כדי.. משהו כמו רכיבה על פר זועם.
מ מוחמד רובינשטיין New member 24/8/06 #14 "הנייד על רטט, ואני יושבת עליו..." "עכשיו תתחיל אתה לשלוח לי SMS-ים, ואל תפסיק"