SMS לפני שבת...

SMS לפני שבת...../images/Emo14.gif

הוא כתב לי שהוא עוד אוהב שגם לו לא קל שהוא כל הזמן חושב לא מפסיק להתגעגע.. הוא כתב שקיבלנו החלטה לא קלה החלטה שלא תפרק משפחה החלטה כואבת אך נכונה.. הוא כתב שהוא מתפלל כל יום שנמצא את האושר שהוא לא שוכח ולא ישכח הוא כתב שהוא מחכה מחכה ליום בו נוכל שוב לממש את אהבתנו ולחיות באהבה.. הוא כתב.. אני קראתי.. בוכה.....
אוהבת אותו כל כך אוהבת ומבינה אוהבת וכמוהו מחכה.. ליבי תפילה שיגיע היום לאהבה...

אחתוש ../images/Emo24.gif מכל הלב

מקוה שתמצאי את הדרך הנכונה בשבילך והכי טובה עבורך מאחלת לך המון רגעים של שמחה אושר ואהבה

12אניהיא

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

רק את זה ממני לעת עתה... שבת שלום

טאKילה

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo213.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

סוף שבוע מדהים אנשושים
שבת מבורכת, אחתוש, חיה בגונגל, אניהיא

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום ומבורך../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

הספקתי... זהו הכל מוכן... דג סלומון ברוטב מיוחד ירקות פשטידות אורז וכל מיני תוספות... מי רוצה להצטרף?? מוזמנים חופשי.. הדלת תמיד פתוחה ויש מקום בשימחה... קצת יבשו הדמעות.. חייבת לחזור לשיגרה.. שיגרה בלעדיו.. שתהייה לכולנו שבת מקסימה מלאה בחום שימחה מנוחה ואהבה שבת שלום ומבורך
לך... אני אוהבת..אבל חייבת לחיות את היום יום.. שלך תמיד..

אחתוש....

אהבתי את המשפט האחרון שלך... אוהבת... אבל חייבת לחיות את היום יום.... משפט ענקי!!!!!!!!!! שבת שלום מקסימה שלי!

שבת שלום לך אחתוש....../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ולכולםםםםםםםםם.שבת נעימה ומקסימה...
ולך אחתוש אומר...כן אהבה זה דבר כואב ומכאיב כנראה..
מחזקת אותך...ושולחת המוןןןןן

למעלה