SMS בקשר למיונים מחר

SMS בקשר למיונים מחר

"עקב מזג האוויר" שינו את זמני המיונים מ8 וחצי ל8,ויסתיים ב16:30 . אפשר להבין מזה שכנראה הם בכל זאת בנו על איזה מבחן פיזי קטן לא? :) ולפני שתשאלו- לא צריך להביא שו דבר שקשור ללינה

Perrymedic

New member
יש לך פרופיל קרבי? עברת מיונים?

מיונים כלשהם... יודע מה הקב"א שלך?

פרופיל 64

לא יודע מה הקבא(אם מישהו מעונין לעזור לי לברר,הוא מזומן :) עשיתי מיונים למודיעין שלא עברתי (בלי קשר למיונים האלה)

chinuk

New member
תכלס? זה יותר הגיוני ממבחנים פיזיים

אני משער שהם רצו לעשות כאלה פעילויות בצוות לבדוק מי עושה מה.. למה צריך מבחנים פיזיים כשכמעט לכל מי שנמצא שם יש פרופיל 64 או מתחת לזה? והתפקידים בכלל לא דורשים מאמץ פיזי, אז למה שזה מה שיעשו?

hetsi

New member
גם לך הודיעו את זה?

לגבי המיונים מחר?< לא הודיעו לי כלום....

mlmlm

New member
תבדוק בפלאפון שלך..

הם שלחו סמס.. לפחות אליי

hetsi

New member
לא שלחו לי כלום...../images/Emo128.gif

לא שלחו לי SMS וגם לא התקשרו... מוזר... אולי זה רק לחלק מהמלש"בים אני מגיע יחסית מרחוק אז אני מאוד מקווה שאני אספיק להגיע גם לשמונה... מר שאני צריך לצאת לתפוס טרמפים באיזה חמש וחצי בבוקר
ארג..

mlmlm

New member
למה לא להביא דברים ללינה?

אכן נכתב ש"יום המיון יסתיים ב 16:30" אבל לא אמרו *איזה* יום יסתיים בשעה זו.. כאילו, באמת נראה לך שזה הפך מיומיים ליום אחד עקב מזג אוויר?

chinuk

New member
זה יום אחד.

אמנם לא כתוב במפורש שזה שונה ליום אחד ב-SMS אבל אפשר להבין את זה מהניסוח.. חוץ מזה שהם התקשרו אלי לודא שקיבלתי את ההודעה אז היא אמרה שזה יום אחד.

mlmlm

New member
וואלה?

זה ממש מוזר... אז אתם לא מביאים את מה שכתוב שם שצריך ליומיים? אפילו לא מברשת שיניים? בגדים להחלפה? אני הולכת עכשיו לסמוך על משהו שכתוב באינטרנט.. וזה לא כזה חכם..

chinuk

New member
אין לך מה לדאוג.

תחשוב ככה- אם זה היה נשאר יומיים- איזה אינטרס היה להם לשלוח SMS ולהגיד שבעקבות המזג אוויר זה מתחיל ב-8 ונגמר ב-16:30? גם ככה אני משער שזה היה אמור להגמר בערך בשעה הזאת בשלישי, ובמילא לא אמרו את השעת סיום המשוערת של אותו יום..

mlmlm

New member
זה לא נראה לי כ"כ קשור..

כאילו, האינטרס לשלוח סמס ולהקדים לשמונה הוא כדי לספוג איחורים שודאי יהיו בגלל מזג האוויר.. נראה לי מוזר שיומיים מיונים יתכווצו בין רגע ליום אחד, רק בגלל תנאי מזג אוויר... ועוד יותר מוזר זה שהם לא יציינו בשום דרך שאין צורך בכל הציוד (בגדים, כלי רחצה..) אבל אני סתם היסטרית..אני אאלץ להאמין ולא להביא את כל מה שהם ביקשו... ומקסימום נהיה כולנו רטובים ומסריחים מהפה ביום שלישי D:

hetsi

New member
לא נשמע רעיון כל כך טוב

ממליץ לך להביא ציוד ליומיים... כולה עוד תחתונים, חולצה ומברשת שיניים... ביג דיל... אני האמת יותר מודאג מהתמונות פספורט מהתקופה שהיה לי שיער ארוך
קיצר אני אהיה שם מחר עם הקפוצ'ון של מחזור ב'... בהצלחה לכולם!

mlmlm

New member
הממ..

אם ירושלים נחשב רחוק, אז גם אני צריכה להתחיל לדאוג? אולי באמת עדיף להסחב סתם ומקס' לחזור עם הכל הביתה.. ובקשר להודעה שלך למעלה- אולי זה באמת יומיים רק לחלק מאיתנו.. אבל- למה..? טוב.. די עם הספקולציות. יהיה בסדר.. ו..אחפש מחזור ב'. בהצלחה כולם!

למעלה