SMSים לעת הצורך

Negg108

New member
SMSים לעת הצורך ../images/Emo140.gif

כל אחת נתקלה ברגע שהיא רוצה לשלוח SMS ו.. לא ממש יודעת מה לכתוב, שיתאים לאותו רגע.. (חוץ ממני כי אני דיי חופרת
) אני מקווה שלא יסקלו אותי,
אבל חשבתי שיהיה ממש נחמד אם יהיה מאגרון קטן וחמוד של SMSים יפים ורומנטיים מבית היוצר של בנות הפורום (אפילו רעיונות לMMSים, מה שבאלכן) שישמחו לבב כל חייל בודד וגלמוד(זמנית כמובן!
) הזרוק במקום כלשהו ברחבי הארץ
בהצלחה לנו
!

vldboy

New member
יאללה,רעיונות מבית היוצרת - אני!../images/Emo68.gif

MMSים: - לשלוח לו צילומים של דברים מוזרים/מצחיקים שאתן נתקלות בהם ביום יום. - לשלוח צילום שלכן שולחות לו נשיקה - לשלוח לו צילום שלכן מחזיקות שלט שבו יהיה כתוב מה שתירצו: "מתגעגעת","אוהבת","מיליון נשיקות" וכדו'. (אני שלחתי לשלי אתמול בלילה צילום שלי מחזיקה שלט "מתגעגעת...
" הוא אמר שהוא מאוד אהב את הרעיון!
) - לשלוח לו צילום שלכן בפרצוף מצחיק
SMSים: (מתוך מה שאני שלחתי) - "הידעת?! (השם שלך)/אני אוהבת אותך מאוד!" - "אני רוצה לחבק אותך עכשיו...לחבק חזק ולא לעזוב..." - אפשר לשלוח משפטי חוכמה - אפשר לשלוח ציטוט מצחיק של אחד מכם שיזכיר רגעים מצחיקים/בדיחות פרטיות - אפשר לסמס לבחור בדיחת צבא קצרה ומצחיקה להעלאת מצב הרוח
- "אני אוהבת אותך"/"אני מתגעגעת" פשוטים גם יעשו את העבודה
שתפו אותנו בנות מה עשיתן

רעיון לSMSמים ../images/Emo3.gif

אחרי שדיברנו היום , כתבתי לו בהודעה 'חיים שלי , תודה על שיחה מדהימה 3> התגעגתי לזה! אני אוהבת אותך הכי שיש! אתה לא מתאר לעצמך אפילו!!! 3> אתה הכי חשוב לי!!!' הייתה איזה פעם שכתבתי לו 'אוג' 10 , מחלקה 1 ? לא אתן לכם לקחת לי את החייל הכי חתיך בצהל
'

למעלה